|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
5.5.2010 20:55:49   
Ploha
očitno sta zares vzele al kaj....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
5.5.2010 21:00:59   
*x*y*z*
Jannci in Rubica čestitke user posted image user posted image user posted image želim vama lepo nosečnost

Mi smo super, res uživam doma z malim, zobje pa nam hodijo ven kot nori in predvsem zelo počasi. Štirice zgornje ki so pokukale ven dva tedna nazaj še vedno hodijo ven - do zdaj je imel samo eno špiko zunej, zdej prebiva druga, kje je še cel zob, ena spodnja je cela zunej, deruga štirica in ostale trojke pa tudi vse silijo ven, kako nočje prav noro, samo mu dam calpol pa je boljše... A vašim tudi tako počasi rastejo zobki pa toko časa jih matrajo?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
5.5.2010 21:09:55   
*x*y*z*
Ploha urejeno... user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
5.5.2010 21:25:55   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Ploha urejeno... user posted image

kaj je urejeno?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
5.5.2010 21:26:48   
khurde
rubica, jancci, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image  super, res!

sam nas je pa kr nekaj, k smo mal nenačrtovano zanosile user posted image

farfala, sonček, ne ga srat user posted image  tle ni skupina januarčic 2009, ki so ponovno noseče, ampak sam januarčic 2009 user posted image  sem pa na forumu "čvekanje v pričakovanju" ugotovila, da se že januarčice 2011 zbirajo user posted image ... uf, že dve leti je

pospravljam kuhinjo, nimam časa kej velik pisat, ker bi rada še par stvari uredila

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
5.5.2010 21:27:07   
Ploha
x*y*z: ahaaaaaahahahhaa...****: ne me basat user posted image user posted image čestitkeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 5.5.2010 21:29:09 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
5.5.2010 21:27:22   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sonček mislim, da lahko kadarkoli daš vlogo za 4 ure. Je pa to res fajn možnost, če le znese.

Marta, ma saj veš kako je...odvisno od želja. Jaz sem tako na izi..sej bi imela marsikaj, ampak če pa moram dat na tehtnico služba- denar proti družina, sem si pa hitro na jasnem. Pa sej v bistvu bi rada delala za polni delovni čas, ampak če pa je pač trenutno slaba generacija...pa kaj naj se zdej žrem za to... bo drugo leto boljše. Meni je fajn, da bom za nedoločena čas, pa je.

Ja itak. Jaz se popolnoma strinjam.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
5.5.2010 21:28:48   
sonček33
ahaaaaaahahahhaa...****: ne me basat čestitkeeeeeeeeee

a to pomeni še ena več?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
5.5.2010 21:29:41   
Ploha

a to pomeni še ena več?

mal pejt tikerje pregledat user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
5.5.2010 21:30:32   
sonček33
ma pa sej ve ste nore babnice.... čist ste notr padle... to je ullin in ronjin vpliv... akcija takoj.... bravo

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
5.5.2010 21:31:00   
sonček33
zvezdi, a maš ti že kej določen zmenek?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
5.5.2010 21:31:15   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

x*y*z: ahaaaaaahahahhaa...****: ne me basat user posted image user posted image čestitkeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

zakaj izpiše same **** za moj nick, to sem že prej parkrat opazila???? zdej ko pa citiram vidim da je ok?????

Čaki Ploha, kaj mi čestitaš za narejen ticker al za nosečnost????user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
5.5.2010 21:33:39   
*x*y*z*

a to pomeni še ena več?

mal pejt tikerje pregledat user posted image

Pa kaj vam je babe, pa sej ste mi že vse čestitale user posted image user posted image

Za Ploho razumem da jo daje nosečniška pozabljivost, kaj pa ti Sonček? Al tudi ti slediš nam?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
5.5.2010 21:34:22   
farfala
pa saj je **** že povedala,da jeuser posted image al jaz ne sledim več dobrouser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
5.5.2010 21:34:56   
Ploha

zakaj izpiše same **** za moj nick, to sem že prej parkrat opazila???? zdej ko pa citiram vidim da je ok?????

Čaki Ploha, kaj mi čestitaš za narejen ticker al za nosečnost????user posted image

ne vem zakaj se izpišejo **** za tvoj nik user posted image

ne nooo, dej nehi ga kakat, ti si res hecna user posted image user posted image ja za nosečnost seveda user posted image user posted image user posted image user posted image no za tiker pa pohvala

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
5.5.2010 21:35:32   
khurde
aja, ****... zobje... ma ja, že celo večnost jo štirke matrajo... zdej ma tri zunaj, pa prva je prišla 18. 3. ven user posted image

sonček, kuhala nič posebnega... riž + leča + zelena solata + fižol. bolj na hit. sva spali skoraj 3 ure popoldne in ni bilo časa.

zvezdica, taka paradižnikova omaka je meni super user posted image  pa isa jo ma zdej tut fuuuuuuuuul rada, res ogromno poje. je pa vseljena v hladilnik, ja user posted image  preden sem dons sploh do kuhne prilezla, da bi zajtrk naredila, je že stala pred polico s sadjem in tulila "nana" (banana)... pol ure po zajtrku, pa velik je pojedla, pa pred kruhom in vpila "kuh, kuh!!!" user posted image  dva tedna nazaj pa ne banane ne kruha ni jedla z veseljem user posted image  prej je pa iz hladilnika potegnila četrt kile sira in ga glodala user posted image  pa ko sem ji hotela vzet, je bilo kot da bo konc sveta zanjo user posted image  pa še tamali hladilnik imamo in komot doseže vse + komot ga zdaj že odpre. če pa kaj predenj postavim, pa umakne ...

ulla, user posted image  za nea, symona, prav tako pikapoka za amadejo

vrtnica, isa tuli samo, če jaz nekam grem in jo pustim pri njenem atiju user posted image user posted image  pri drugih niti ne oz. jo prej mine. pa začne jokat, če se ji zazdi, da nekdo prekmalu gre (je premalo časa na obisku) oz. če se nekdo poslavlja pol ure user posted image user posted image user posted image  in pa, drugače pa je največja kriza, če jaz grem, njemu lepo pomaha in mu reče "pa-pa" user posted image

zdej pa res morm it user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
5.5.2010 21:35:41   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

pa saj je **** že povedala,da jeuser posted image al jaz ne sledim več dobrouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj a res user posted image user posted image user posted image ok sejm on mi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
5.5.2010 21:36:22   
farfala
aha, imam še vse pod kontrolo, ploha je pa noseča in zato pozabljivauser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
5.5.2010 21:36:22   
Ploha
obvezno je treba narest seznam user posted image user posted image user posted image user posted image umiram user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
5.5.2010 21:37:00   
Ploha

aha, imam še vse pod kontrolo, ploha je pa noseča in zato pozabljivauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image spet sem ostala brez besed user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
5.5.2010 21:37:07   
khurde

je povedala, ja user posted image  že en cajt nazaj

pa lej, v citiranju si ****, ko pa objavi, pa same zvezdice user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
5.5.2010 21:37:46   
marta82

ne vem zakaj se izpišejo **** za tvoj nik user posted image

ne nooo, dej nehi ga kakat, ti si res hecna user posted image user posted image ja za nosečnost seveda user posted image user posted image user posted image user posted image no za tiker pa pohvala

Pa saj je že povedala za nosečnost. Vas je že toliko, da se ne da sledit. Bo treba seznam naštimat.

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
5.5.2010 21:38:36   
marta82

zakaj? Če greš ti, grem jest tud

farfala evo točno za to ...mene pol vsakič znova zagrabi... pa nekeko res ne pašem več sem

Razumem. Tudi mene to malo matra.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
5.5.2010 21:39:07   
Ploha
pa babe nooo, sej sem dojela zdej  user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
5.5.2010 21:40:24   
Ploha
sem brala zanč od ene nosečnice prigodo, k je cel dan sama lutala po opravkih, in na koncu ko je hotla dam, se je vsedla na sovoznikov sedež in čakala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?