|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
7.5.2010 16:59:00   
sjmm
no, mi je ratal preskenirat

eno pomorska par let nazaj :

user posted image

3 bejbiji

user posted image

pa še mi2 pred 16 leti...kva sva že starauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ta maučki še 1x

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.5.2010 17:00:55   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sva šli po sedežek-se je tašča javvila da gre z nama tko da smo babe malo lumpaleuser posted image user posted image user posted image user posted image .......sem šla še za šuhice pogledat,pa ni nič pametnegauser posted image .......zunaj pa piha ko pri norcihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lumpanje!!

škoda za čevljčke...ma, včas je tko...bi rad kej kupu..PA NI NIČ pametnega...mene to kr mal ujezi...sej bo pa drugič bolš!!!!  KJE ste pa gledale???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
7.5.2010 17:02:18   
sjmm
tle je magla...pa grem kej postorit...al pa mogoče kr dol se vsest...je bil že kr dolg dan..pol pa še tortico skončam, pa moj je reku, da sm za NJEGA rezervirana dons zvečer...je vsem otrokom reku...so se sam smejaluser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
7.5.2010 17:03:27   
Čebel@
katjuša.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....držim pestke da se čimprej preselite in končno v miru zadihateuser posted image

sjmm.....joj kok so kjutuser posted image user posted image user posted image .....Saška je cela mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......pa tiste 3 slikice ki si dala ko so vsi še dojenčki je mogoče tazaden najbolj podoben Maju,ampak samo zaradi temnih laskuser posted image ........kok si bila lepa nevestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
7.5.2010 17:04:57   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sva šli po sedežek-se je tašča javvila da gre z nama tko da smo babe malo lumpaleuser posted image user posted image user posted image user posted image .......sem šla še za šuhice pogledat,pa ni nič pametnegauser posted image .......zunaj pa piha ko pri norcihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lumpanje!!

škoda za čevljčke...ma, včas je tko...bi rad kej kupu..PA NI NIČ pametnega...mene to kr mal ujezi...sej bo pa drugič bolš!!!!  KJE ste pa gledale???

ma u bistvu samo v daismanu.....samo verjetno bi bilo pametno ji kakšne supergice kupituser posted image .....zdej ima cicibanke,ampak so pri strani že odprtiuser posted image ........kje ti kupuješ najkice?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
7.5.2010 17:05:58   
Čebel@

tle je magla...pa grem kej postorit...al pa mogoče kr dol se vsest...je bil že kr dolg dan..pol pa še tortico skončam, pa moj je reku, da sm za NJEGA rezervirana dons zvečer...je vsem otrokom reku...so se sam smejaluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
7.5.2010 17:08:25   
Čebel@
sjmm.......sem hotla še dodat,da Jan je pa skos istiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
7.5.2010 17:21:23   
sjmm

ma u bistvu samo v daismanu.....samo verjetno bi bilo pametno ji kakšne supergice kupituser posted image .....zdej ima cicibanke,ampak so pri strani že odprtiuser posted image ........kje ti kupuješ najkice?

sport 2000 ali hervis

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
7.5.2010 17:23:51   
sjmm

katjuša.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....držim pestke da se čimprej preselite in končno v miru zadihateuser posted image

sjmm.....joj kok so kjutuser posted image user posted image user posted image .....Saška je cela mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ......pa tiste 3 slikice ki si dala ko so vsi še dojenčki je mogoče tazaden najbolj podoben Maju,ampak samo zaradi temnih laskuser posted image ........kok si bila lepa nevestauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta zadnji je Miha...sej sta si bla že takoj najbolj podobna, sam zdej je Maj mal drugačen

jz sm pa šnoflala tvoje slikce na FB..ju...kok je hanči zrasla..taka sladka bejba je...uni lički in učki te čist dol vržejo, pa še lušno zalita je...čist po mojih merilihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...morta še kakega nardituser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
7.5.2010 17:24:15   
sjmm

sjmm.......sem hotla še dodat,da Jan je pa skos istiuser posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
7.5.2010 17:34:27   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Hana je spala od 11.30-14.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zdele bo imela kosilo:bučkino omakico in kus kususer posted image user posted image user posted image ....pol greva pa po sedežek in v deichmana pogledat za kakšne supergice za Hanikouser posted image user posted image user posted image

zunaj pa full pihauser posted image

Le najdite kaksne da bo Lahko Hanika sprintala v njihuser posted image user posted image

ni nič pametnega.....sej ne vem če se mi sploh splača kupovat supergiceuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem mihailu prejsnji mesec kupila ene najkice da ima za zdaj in poleti ko ne bo za sandale...

Sandale ima pa taksne za poletje...

http://www.superge.si/html/svn/7678996-AA.shtml...sam da niso taksne barve ampak na taksen nacin

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
7.5.2010 17:35:11   
Čebel@

sport 2000 ali hervis

tenxuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
7.5.2010 17:37:08   
Čebel@

ta zadnji je Miha...sej sta si bla že takoj najbolj podobna, sam zdej je Maj mal drugačen

jz sm pa šnoflala tvoje slikce na FB..ju...kok je hanči zrasla..taka sladka bejba je...uni lički in učki te čist dol vržejo, pa še lušno zalita je...čist po mojih merilihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...morta še kakega nardituser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image ......če bo le usoda hotla,bomo imeli še kakšnega članauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......lohk enkrat z Majčijem kej okrog prideta,da ga malo poredimuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
7.5.2010 17:39:44   
Čebel@

Hana je spala od 11.30-14.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zdele bo imela kosilo:bučkino omakico in kus kususer posted image user posted image user posted image ....pol greva pa po sedežek in v deichmana pogledat za kakšne supergice za Hanikouser posted image user posted image user posted image

zunaj pa full pihauser posted image

Le najdite kaksne da bo Lahko Hanika sprintala v njihuser posted image user posted image

ni nič pametnega.....sej ne vem če se mi sploh splača kupovat supergiceuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem mihailu prejsnji mesec kupila ene najkice da ima za zdaj in poleti ko ne bo za sandale...

Sandale ima pa taksne za poletje...

http://www.superge.si/html/svn/7678996-AA.shtml...sam da niso taksne barve ampak na taksen nacin

joj jaz se pa otepam teh čevlev ki so spredaj odprti,ker radi otroci prbijejo v tla,pa so tud že nohtke vlekli doluser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
7.5.2010 18:15:25   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro.....
ej tanči...jst tud opremlam kuhno....dj mi link od nape pliz.,.....

jst bom mela pa tale electrolux-ov komplet za kuhat / pečt....dobim ogroooomnooo za to ceno....k miele alpa siemens k sm prej gledala za isti dnar dobim čist osnovn model....
http://www.electrolux.si/node38.aspx?productId=42844
http://www.electrolux.si/node38.aspx?productId=28094

a si mela že prej parno pečico al boš mela zj na novo....jst se nism odločila zanjo, k se mi zdi da je prekomplicirana.kaj misliš???in tudi ostale...pobiram mnenja....

lp

hej jaz sem izbrala de dietrish-upam da sem prav napisala...pri nas se prodaja cca. eno leto, v tujini pa je zelooo priznana firma...uporabljajo jo vsi profesionalni kuharji..cenvno je cenejša kot miele, ki ima precej zasoljene cene za to kar dobiš. sicer nimam še ponudbe kolko nas bo stalo.
parna pečica...ne nisem je imela in sploh nisem mela pojma da to obstja,, ampak pravijo da jo enostavno moraš imeti. predvsem je to zdrav način kuhanja. meni se ne zdi komplicirana. pač nastaviš program vžeš notri in kuhaš...hrana se v tej pečici ne razkuha. ohrani pa vitamine in barvo. okusi in vonji se v njej ne mešajo tako da lahko naenkrat kuhaš npr. ribo in krompir oz. zelenjavo in ne bo smrdelo eno po drugem.

še ena dobra stvar tele firme, sicer drugih sploh nisem tolk gledala ker sem se čist navdušila za to.pečica ima ful programov, ima slow cook ima pametni način pečenja, se pravi izbereš kaj daš pečt, pa ti predlaga za kolk dolgo in na katero rešetko...bla bla bla...ni da ni, če hočeš bit fency imaš še premični zaslon ki se dvigne če je pečica ugrajena bolj nizko...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
7.5.2010 18:19:24   
tanci29
http://www.dedietrich.co.uk/

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
7.5.2010 18:31:05   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

vav čist je fensiuser posted image .....samo pomoje drago ko žefranuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
7.5.2010 18:31:40   
claud
Dan!

Jst ne reportu.user posted image

Delovni teden za mano....CEL VIKEND FREEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo zdravi.....v polnem iskanju se vedno.....za nas nov dom....stanovanje, hisa dvojcek...karkoli.....kreditiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Larisse je povsod dost.....faca je ful....user posted image

Vidm da vasim kr poganjajo zobki....nasa jih ma ze pol leta 6.....se je kr ustavl...user posted image

Morm dat cune prat.....pridm se kj nazaj....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
7.5.2010 18:32:57   
claud

vav čist je fensiuser posted image .....samo pomoje drago ko žefranuser posted image user posted image

user posted image
Pa se precej drazje kot zefranuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
7.5.2010 18:43:24   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image
Pa se precej drazje kot zefranuser posted image

nisem sploh gledala cen-boljš da neuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
7.5.2010 18:44:44   
Čebel@

Dan!

Delovni teden za mano....CEL VIKEND FREEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo zdravi.....v polnem iskanju se vedno.....za nas nov dom....stanovanje, hisa dvojcek...karkoli.....kreditiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidm da vasim kr poganjajo zobki....nasa jih ma ze pol leta 6.....se je kr ustavl...user posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo iskoristi frej vikenduser posted image user posted image user posted image si se navadla na drugo delovno ekipo?.....še vedno držim pestke da kaj primernega najdeteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
7.5.2010 18:45:15   
Čebel@
grem dat mulca spat,pa I be backuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
7.5.2010 18:47:47   
claud

Dan!

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo iskoristi frej vikenduser posted image user posted image user posted image si se navadla na drugo delovno ekipo?.....še vedno držim pestke da kaj primernega najdeteuser posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image user posted image user posted image

Sm se navadla na ekipo....res mi je fajn k mi ni tezko iti v sluzbo...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
7.5.2010 19:05:29   
Čebel@
evo dete v mižulahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
7.5.2010 19:06:19   
Čebel@

Dan!

Hvalauser posted image user posted image user posted image

Sm se navadla na ekipo....res mi je fajn k mi ni tezko iti v sluzbo...user posted image

to je super če z veseljem hodiš v službouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?