sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA a ti bi recept za sedvič moj tast je mislu, d je bistvo sendviča, d ma fuuuulll oz čim več salame ......men je pa bistvo d je čim bolj "podmazan"....tko d jst vedno dam na eno stran žemje: zdenka sir, potem eno tenko plast suhe salame, pol eno plast sira-ponavadi jošta ali livade, pol obvezno moja prešana slanina ali mortadela ali oboje ......potem pa obvezno na šnite narezan paradižnik ali vložena paprika, če ni tega pa vsaj kisle kumarce, mal majoneze pa spet mal sirčka, pa na koc na drugo polovico žemlje- na notranjo še en mlečni namaz-pri nas je favourite hrenov ali pa un s kumarcam al pa navadni mlečni, SAMO DA JE NAMAZ )....ZAPREŠ ŽEMLO, POČAKAŠ 10 MINUT, D SE ŽEMLJA MAL NAPOJI OKUSOV IN POHAMSAŠ .....dober tek.............. v skajni sili šunka ali Poli, sam teh dveh salam Šime ne prebavlja.me je prejle klicu d sta dva sendviča, k sm jih dala še za zraven pol doma jedl še tašča, svak, nečak in ena sestrična , če bi vedla d bo tak naval, bi jih vsaj še 5 nardila ...... Šibam do doktora...ajde KATJUša MOJ še ni dojel d sm noseča , tebi želim čim prejšno selitev, sosede spreglej- jst jim tut dober dan nebi rekla.......kar se tiče financ, probajta zrihtat osnovne stvari ( okna, vhodna vrata, kopalnica, napeljave - elektrika vodovod, centralna, podne in beljenje.....) ostalo lahko počaka...najlažje je vn vršt staro posteljo in omaro pa novo not postavt....če vama ostane kej, pa potem zamenjata še notranja vrata pa kuhno....spalnica, otroška in dnevna soba so po mojem mnjenu na zadnjem mestu................ma pa vsak svoj sistem....večina moje žlahte recimo bi najprej kupili tisto kar se vidi za goste, pa če jim voda na glavo teče.... no prejle sem možu brala recept oz načrt za tvoj sendvič... pa mi reče da naj pišem post da kaj pa je za njega sendvič....in jaz se pripravim da bo kaj zanimivega - beri pametnega povedal.... in reče... zame je sendvič takle črnec-blondinka-črnec..... jaz pa cela pripravljena na njegovo modrost.... se vidi kako različno razmišljamo ženske in kako moški... lep vikend!