|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
14.5.2010 13:30:10   
Urša08
Katjuša a ste šli k notarju overt pogodbo o nakupu al ste samo fotokopijo dal?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
14.5.2010 13:31:18   
Urša08
Jaz sem se najedla kosilčka in sem sedaj zadovoljno sitauser posted image user posted image user posted image

Tamika a tvoja mami živi v bližini?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
14.5.2010 13:33:25   
Katjusa
kolumbo hvala.... sej v bistvu že imamo vse sam za vrata nosma vedla če bi al nebi.... spalnica bo stara otroška je nova kuhinja stara dokupla sma kar manjka dnevna stara..... pač v bistvu imama vse kar se pohištva tiče najstarejša je kuhinja (2 leti, aparati celo od decembra) tak da ni kej razmišljat, da bi novo kupoval.... OK imela bi novo posteljo ampak ta bo že počakala mi je bolj pomembno da zamenjamo štoke k pa posteljo ker bo ta stara čist dobra še za pol leta al pa 2 kolkr bo pač potrebno..... če bi enkrat dala not nov podn ni varjante več starih štokov ven dobit to je nekje 7 cm not vzidano.... sma se včeraj ornk namučlauser posted image user posted image user posted image user posted image res je otroška bi lahko počakala vendar sma jo pač prej naročila ker sma misla, da se bo komot izšlo.... zdej gre pa mal za nohte ampak bo itak smo dopust prestavli do konec avgusta, če ne bomo mogli it pač letos odpade ampak mislim, da bo šlo pa še jst bom dobla 100€ od borze k hodim na ta klub tak, da vsak € štejeuser posted image user posted image user posted image user posted image
kar se sosedov tiče mi moj tud pravi, da se nej ne sekiram, da mi si bomo zrihtal kar je naše je naše kar je skupno pač tist kar je treba plačaš ostalo na spa ne briga.... pred blokom imamo nek vrt, ki nam pripada in so nekak po ovinkih spraševal če bi lahko piknik plac naredla ampak ne ga ne boma dala ker mogoče boma pa drugo leto imela željo imet svojo solato, jagode..... v glavnem bomo obdržal kar nam pripada in bomo not nardil peskovnik za svoja mulčka in mal vrtauser posted image user posted image user posted image user posted image .... mal me zmoti njihovo vsiljevanje ampak se bom že navadla, da pač imam en kup ljudi, ki me nadzirajo..... je pa vsekakor lažje tujec k pa stara mamauser posted image user posted image user posted image user posted image

ljupka oooo vi pa že nova oknauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... jst tud komi čakam drug teden k nam jih namontirajouser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo kako pa kej vaša ograja?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
14.5.2010 13:34:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

velja kopija in iz zamljiške, da smo lastniki oz da je bil vpis narejen al neki takega.... pojma nima  lahko pa mojga vprašam kak in kej

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
14.5.2010 13:38:40   
Katjusa
sem šla v kuhinjo pogledat kako se kej krompirček kuha in po začudenju po 20 minutah niti ne vreuser posted image user posted image user posted image le zakaj neuser posted image user posted image user posted image mogoče pa plošča ni vklopljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
14.5.2010 13:41:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

velja kopija in iz zamljiške, da smo lastniki oz da je bil vpis narejen al neki takega.... pojma nima  lahko pa mojga vprašam kak in kej

evo more bit sklep iz sodišča, da se dovoli vknjižba v zemljiško knjigo.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
14.5.2010 13:45:00   
TAMIKA3

Jaz sem se najedla kosilčka in sem sedaj zadovoljno sitauser posted image user posted image user posted image

Tamika a tvoja mami živi v bližini?

je blizu v službi - skupina PANVITA

to so njihove jagode... njami... so sladke... pride katera user posted image
http://www.panvita.si/si/vsebina/vrtnine/jagodicevje

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 14.5.2010 13:51:41 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
14.5.2010 14:02:14   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

kako ste drage dame?

sjmm... a si boljše?
pa naše user posted image ?

še kreham...grem pljuča slikat drug teden..menda je lahk kaka prikrita alergija..pol pa iz tega bronhialna astmauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ostalo..kri ipd...kar ok...hvala k misliš name!!!!!!!!

kako ste vi????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi delovno user posted image ... bi imeli eno Fato user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
14.5.2010 14:05:34   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sem šla v kuhinjo pogledat kako se kej krompirček kuha in po začudenju po 20 minutah niti ne vreuser posted image user posted image user posted image le zakaj neuser posted image user posted image user posted image mogoče pa plošča ni vklopljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
14.5.2010 14:06:11   
TAMIKA3
še kdo tukaj user posted image  

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
14.5.2010 14:08:21   
TAMIKA3
user posted image user posted image user posted image so zunaj na  user posted image

Tristan pa se prebuja

bye bye user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
14.5.2010 15:45:50   
sjmm
z mulčki smo pokosilčkali...je blo njami...so rekl...končno pravi kosilček...ne vem kva je večri manjkal...kuskus, omaka, solata, štrudelj????

zdej pa posodo, fantje grejo na luft

pa ata čakamo, seveda...dons je treba v milerja...k je Majči že čist brez am-ja

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
14.5.2010 17:58:46   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA  a ti bi recept za sedvičuser posted image moj tast je mislu, d je bistvo sendviča, d ma fuuuulll oz čim več salameuser posted image user posted image user posted image ......men je pa bistvo d je čim bolj "podmazan"....tko d jst vedno dam na eno stran žemje: zdenka sir, potem eno tenko plast suhe salame, pol eno plast sira-ponavadi jošta ali livade, pol obvezno moja prešana slanina ali mortadela ali obojeuser posted image user posted image ......potem pa obvezno na šnite narezan paradižnik ali vložena paprika, če ni tega pa vsaj kisle kumarce, mal majoneze pa spet mal sirčka, pa na koc na drugo polovico žemlje- na notranjouser posted image  še en mlečni namaz-pri nas je favourite hrenov ali pa un s kumarcam al pa navadni mlečni, SAMO DA JE NAMAZuser posted image )....ZAPREŠ ŽEMLO, POČAKAŠ 10 MINUT, D SE ŽEMLJA MAL NAPOJI OKUSOV IN POHAMSAŠuser posted image .....dober tek..............  v skajni sili šunka ali Poli, sam teh dveh salam Šime ne prebavlja.me je prejle klicu d sta dva sendviča, k sm jih dala še za zraven pol doma jedl še tašča, svak, nečak in ena sestričnauser posted image user posted image user posted image , če bi vedla d bo tak naval, bi jih vsaj še 5 nardilauser posted image ......

Šibam do doktora...ajde

KATJUša MOJ še ni dojel d sm nosečauser posted image , tebi želim čim prejšno selitev, sosede spreglej- jst jim tut dober dan nebi rekla.......kar se tiče financ, probajta zrihtat osnovne stvari ( okna, vhodna vrata, kopalnica, napeljave - elektrika vodovod, centralna, podne in beljenje.....) ostalo lahko počaka...najlažje je vn vršt staro posteljo in omaro pa novo not postavt....če vama ostane kej, pa potem zamenjata še notranja vrata pa kuhno....spalnica, otroška in dnevna soba so po mojem mnjenu na zadnjem mestu................ma pa vsak svoj sistem....večina moje žlahte recimo bi najprej kupili tisto kar se vidi za goste, pa če jim voda na glavo teče....

no prejle sem možu brala recept oz načrt za tvoj sendvič... pa mi reče da naj pišem post da kaj pa je za njega sendvič....in jaz se pripravim da bo kaj zanimivega - beri pametnega povedal.... in reče... zame je sendvič takle črnec-blondinka-črnec..... user posted image user posted image user posted image jaz pa cela pripravljena na njegovo modrost.... se vidi kako različno razmišljamo ženske in kako moški...user posted image user posted image user posted image

lep vikend!

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
14.5.2010 17:59:10   
Čebel@
vas samo pozdravimuser posted image

user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
14.5.2010 18:00:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

URŠA  a ti bi recept za sedvičuser posted image moj tast je mislu, d je bistvo sendviča, d ma fuuuulll oz čim več salameuser posted image user posted image user posted image ......men je pa bistvo d je čim bolj "podmazan"....tko d jst vedno dam na eno stran žemje: zdenka sir, potem eno tenko plast suhe salame, pol eno plast sira-ponavadi jošta ali livade, pol obvezno moja prešana slanina ali mortadela ali obojeuser posted image user posted image ......potem pa obvezno na šnite narezan paradižnik ali vložena paprika, če ni tega pa vsaj kisle kumarce, mal majoneze pa spet mal sirčka, pa na koc na drugo polovico žemlje- na notranjouser posted image  še en mlečni namaz-pri nas je favourite hrenov ali pa un s kumarcam al pa navadni mlečni, SAMO DA JE NAMAZuser posted image )....ZAPREŠ ŽEMLO, POČAKAŠ 10 MINUT, D SE ŽEMLJA MAL NAPOJI OKUSOV IN POHAMSAŠuser posted image .....dober tek..............  v skajni sili šunka ali Poli, sam teh dveh salam Šime ne prebavlja.me je prejle klicu d sta dva sendviča, k sm jih dala še za zraven pol doma jedl še tašča, svak, nečak in ena sestričnauser posted image user posted image user posted image , če bi vedla d bo tak naval, bi jih vsaj še 5 nardilauser posted image ......

Šibam do doktora...ajde

KATJUša MOJ še ni dojel d sm nosečauser posted image , tebi želim čim prejšno selitev, sosede spreglej- jst jim tut dober dan nebi rekla.......kar se tiče financ, probajta zrihtat osnovne stvari ( okna, vhodna vrata, kopalnica, napeljave - elektrika vodovod, centralna, podne in beljenje.....) ostalo lahko počaka...najlažje je vn vršt staro posteljo in omaro pa novo not postavt....če vama ostane kej, pa potem zamenjata še notranja vrata pa kuhno....spalnica, otroška in dnevna soba so po mojem mnjenu na zadnjem mestu................ma pa vsak svoj sistem....večina moje žlahte recimo bi najprej kupili tisto kar se vidi za goste, pa če jim voda na glavo teče....

no prejle sem možu brala recept oz načrt za tvoj sendvič... pa mi reče da naj pišem post da kaj pa je za njega sendvič....in jaz se pripravim da bo kaj zanimivega - beri pametnega povedal.... in reče... zame je sendvič takle črnec-blondinka-črnec..... user posted image user posted image user posted image jaz pa cela pripravljena na njegovo modrost.... se vidi kako različno razmišljamo ženske in kako moški...user posted image user posted image user posted image

lep vikend!

sta me nasmejaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
14.5.2010 19:40:30   
birdy

Tamika mam zate en user posted image (lahko tud na zs). A si imela ti pri tretjem otroku (pri Mai-ju) starševski dodatek? A so ti dali za 12 al 13 mesecev?

ja, se podaljša za 30 dni, če so user posted image user posted image mlajši od 8 let user posted image user posted image

superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, a pol tole velja tud zame?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
14.5.2010 20:13:46   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Tamika mam zate en user posted image (lahko tud na zs). A si imela ti pri tretjem otroku (pri Mai-ju) starševski dodatek? A so ti dali za 12 al 13 mesecev?

ja, se podaljša za 30 dni, če so user posted image user posted image mlajši od 8 let user posted image user posted image

superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, a pol tole velja tud zame?

jap user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
14.5.2010 20:54:31   
Onasiss
čerr...
dons sme imeli generalnega na obisku.....user posted image user posted image user posted image user posted image prišel na ogled, če je res vredno prenavljati naše prostore....., ki so taki od leta 73....

Popoldne smo bili drugič ta teden v živalcu (valda sami)....ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!  Kok paše, živali zelo pomirjujoče vplivajo na vse nas...razen na Onasisa...ta je itak za na LUNO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa igraala imajo tuf super dobra..... aja pa mali medvedek je res sladek, veliko živali ima tale čas mlade....

Sem utrujena, grem se učit in spat.....

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
14.5.2010 20:55:12   
Onasiss
ZA NA SEZNAM.... MI IMAMO ZOBEK ŠT. 11..... ŠTIRICA SPODAJ LEVO......user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
14.5.2010 20:59:46   
Onasiss
Vsem čestitke za napredke.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je tudi vam uspelo......user posted image user posted image Mi hodimo že točno 5,5 mesecv.

Nosečke...prosim da se čuvate!!!!!!!!!!!!!1

Katjusa...ti kar malo zavidam stanovannje, TI PRIVOŠČIM VELIKO SREČE IN ZADOVOLJSTVA..... vedi pa da denar ni vse.....!!!!! Upam, da bomo tudi mi imeli kdaj kako hiško.....

Deja..kako tvoj princ????

Tamika.... fata je pri meni ostala, počiva...user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
14.5.2010 21:15:08   
baki
ka kaj počnete?a že spite?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
14.5.2010 21:24:45   
baki
nč vidim da ni kere tle.grem na kavč.lahko noč.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
14.5.2010 21:53:06   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Šibam do doktora...ajde

lep vikend!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
14.5.2010 21:54:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

vas samo pozdravimuser posted image

user posted image

za počit!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
14.5.2010 21:59:30   
sjmm
čer!

smo bli na rudniku...miler, pa hm, ca..pa v peek-a sva šla mal poferbcat...moj gre zmer k je tm podn deluuser posted image user posted image ...sva si vsak eno majčko prvošla...Maj je kapco za na sončka dobil, jan pa eno odštekano jopco....pol smo šli pa še na kofetka..po dolgemmmmmmm cajt kr u miru

zdej smo pa vsi že mal outuser posted image user posted image user posted image user posted image

ju3 s Saško šoping...greve same...bove cel dan vandrale, pa na kosilčke bova šle....oči bo pa moško ekipo po konc držuuser posted image user posted image

evo...me čaka na kavču...bye..poročam ju3 kak smo se oblekle...držite pesti, da bove kej najdle in pol navlekle na najiji mega ritiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?