niwci
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Dober dan, se po doooolgem času še jaz oglašam, lepe otročke imate. Vse, ki mislite, da imate premalo mleka, ste mogoče poizkusile nasvete iz foruma dojenje na mon-u? Meni so zelo pomagali, saj sem mojega že poslala v lekarno pa si vseeno primislila in otroka pogosteje dojila. Sicer se je kregal, bradavice so bile boleče ampak upam, da bomo ponovno vzpostavili normalno dojenje. Do takrat pa kadar se mu zlušta dobi dojko, pa smo spali že 10ur ponoči. Očitno je bil velik preskok v rasti, ki pa ga jaz kot prvorodka nisem razumela in smo imeli kar nekaj komplikacij. Počasi gre na bolje. Mi imamo krst naslednji teden in upam, da bo kaj lepše vreme kot zadnjih 14 dni. Greva pa z vseeno vsak dan ven, če lije dam dežno prevleko čez voziček in ni problema. Jada tebi res želim, da se čimprej nehajo krčki in jok. Vsem ostalim pa čimveč lepih trenutkov z vašimi nadobudneži. Kakšni so še nasveti za več mleka? Jaz sem tudi že preživela kak preskok v rasti, zdaj jo pa res ne folgam več. Mi je včiraj že lepo zaspala nekaj čez 21h in se je ob 22h zbudila lačna, pa spet dojenje in muke do 23h ko je počasi spet zadremala. Jedla pa je že ob 19h, pol spet dretje pred 20 ( sem ji dala 50ml čaja in i pomagalo, tako da je spet dobila zizo). No potem je nekje ob 21h zadremala. Kot sem že rekla se je zbudila spet okrog 22h, sem ji dala 40ml mleka ki sem ga načrpala čez dan, nato še na zizo (je popila samo eno in zakikala), Drugo sem izčrpala, CELIH 30ml in ko končam ona spet lačna, pa je spila še to... Kriza res ne vem več kaj. Danes bom poskusila zmešat 1/2 mojega mleka in 1/2 AM, pa da vidim ali bo to spila. AM sploh povohat noče Si pa čez dan po vsakem dojenju še izpmpam tistih par kaplic, da bi malo povečala povpraševaje, ampak se po 1t prakticiranja tega, še čisto nič ne pozna....
|