|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
16.5.2010 14:19:49   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Moje zdravje: bolj kot ne slabo. Se bolje počutim AB še nisem vzela, dokler ne dobim izvida brisa in krvi bom probala z lekadolom hndlat stvari. Sam mislim, da mi ne uspeva najbolje user posted image

user posted image a vročino imaš tud? kdaj pa dobiš izvid?

najki a pri vas je sončno? pri nas še vedno Zofka biksa pa nič kaj toplo ni

Kje pa so naše ostale nosečke - khurde in jancci že dolgo nista kaj povedali pa ostale tud

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
16.5.2010 16:41:16   
sonček33
včeraj ste me sicer prezrle, ampak danes poskušam še 1x, tokrat z drugim vprašanjem - ugotavljam, da je v lovorvem blatu korenček, ki ga zajužije, vedno še v kosih. ???? Meni se zdi čudno.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
16.5.2010 17:01:54   
marta82
Z babico:
user posted image

Z atijem:
user posted image

Moja, moja:
user posted image

Računalniški mojster:
user posted image

Rad imam pire krompir:
user posted image

user posted image

Na sončku:
user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
16.5.2010 17:03:28   
marta82
Hm, nisem prilepila nobene nasmejane...pa drugič.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
16.5.2010 18:16:42   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

včeraj ste me sicer prezrle, ampak danes poskušam še 1x, tokrat z drugim vprašanjem - ugotavljam, da je v lovorvem blatu korenček, ki ga zajužije, vedno še v kosih. ???? Meni se zdi čudno.

Pri nas se tudi večkrat zgodi, da ostane kaj neprebavljeno. Baje je to čisto normalno.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
16.5.2010 18:23:14   
nina166
Dan!

Marta ful lepe slikice...mali je frajerček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A je zdaj Tinej že boljše?

Domen user posted image user posted image user posted image user posted image da si boljše. Nina, a zdaj normalno je in pije?

Ne še čisto normalno. Pije sicer kar, je pa bolj malo. Ga še malo sili na bruhanje in potem vedno predno kaj poje vpraša, če bo po tem bruhal, ker se ful boji, da bi bruhal. Danes je že veliko boljše. Sicer kar zelo kašlja, bruha pa ne več.

Moje zdravje: bolj kot ne slabo. Se bolje počutim AB še nisem vzela, dokler ne dobim izvida brisa in krvi bom probala z lekadolom hndlat stvari. Sam mislim, da mi ne uspeva najbolje user posted image

Upam, da dobiš čimprej bris in da se čimprej pozdraviš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

symona kako pa je Amadeja?

Domen in ati v dnevni igrata vsak na svojo harmoniko user posted image  user posted image  user posted image  Daša pa ju malo čudno gleda. Jaz pa sem rekla, da grem v pralni stroj naštimat, zdaj pa tule visim user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
16.5.2010 19:14:21   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Pri nas se tudi večkrat zgodi, da ostane kaj neprebavljeno. Baje je to čisto normalno.

Tudi pri nas. 

BE NICE!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
16.5.2010 19:15:17   
marta82

Marta ful lepe slikice...mali je frajerček user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A je zdaj Tinej že boljše?

Ja, vročina je bila enodnevna, zdaj je samo še prehlajen.

BE NICE!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
16.5.2010 20:10:52   
symona
Nina, dopoldne je še amadeja zbruhala vse kar je pojedla, zdaj pa se ji je driska začela, bruhala pa več ni popoldan, ampak vse kar poje in spije gre preko plenice ven z nje. Kak dolgo to traja?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
16.5.2010 21:14:34   
nina166
Symona pri nas je bilo podobno. V sredo in četrtek je bruhal samo dopoldan, popoldan je bil vredu. V petek je cel dan bruhal...vse kar je pojedel je takoj zbruhal. Včeraj se mu je bruhanje umirilo...bruhal je samo še zvečer, ker je preveč skakal...danes ni več  bruhal. V petek je dobil tudi drisko, drisko ima še danes s tem da ni več čisto tekoča...imam občutek da mu gre že na boljše. Očitno pa zdajle razsajajo te viroze....bruhanje in driska, ker poznam več otrok, ki so imeli enako ko Domen.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
16.5.2010 22:03:50   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tudi pri nas. 

enako pri Sameku

sonček pomoje se lahko alergija pojavi kadarkoli, a se ti zdi, da je Lovro alergičen?

marta fajn slikeuser posted image user posted image , se vidi, da uživateuser posted image , res je frajer Tinejuser posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
17.5.2010 6:42:21   
krtekxx
Bro jutro. Upam, da se ta teden vreme res izboljša.
Zvezdica, kako si?
Bogi bolančki, tele spomladanske viroze z bruhanjem so res zoprne.
Sandalci: mi jih tudi rabimo, samo kaj, ko se vsi ti ta lepi pričnejo s številko 21, naša gejša ima pa 19 (skoraj).
Drgač pa je vikend minil OK, en dan smo šli za cel dan na en RD na Primorsko, včeraj sem šla na bicikl popoldan.
Drugi teden grem pa za 2 dni na službeno pot. No, če pepel spet ne bo zaprl vseh letališč. komaj čakam na noč, ki jo bom prespala brez motenj...no, saj sicer prav dobro spimo. Kdaj pa kdaj ali pa tudi ne se nekoliko zbudi, spije požirek vode, se obrne in nazaj zaspi.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
17.5.2010 6:58:09   
Jancci
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke!
Marta fajn slikce! Luštn tvoj fantič! user posted image user posted image

Krtekxx sej dobiš tut manjše sandalce. Jest sem dobila št. 20 v Cokli, KR. Ene superfitke, so prav fletne. So bile pa 42 ojrov. user posted image

Farfala včeraj sm mal po fb-ju brskala pa sem vidla, da imava eno skupno znanko. Nekaj je komentirala en tvoj post, ampak med skupnimi frendi je pa nisem vidla?! VB iz Ptuja. Je bila moja sošolka na faxu.user posted image

Sonček še svoje blato preveri, imaš vrjetno tut kak nepredelan kos hrane kdaj zraven. Vsega pač ne moremo prebavit oz. porabit v celoti. To je čist normalno.  Men je smešno, ko včasih zvečer bruham hrano, ki sem jo npr. jedla ob 12ih, tisto, kar sem ob 16ih je pa prebavljeno. user posted image

Moja mis je včeraj zjutraj sedela na kavču in gledala risanko, pa ji dam mleko in je 2 dcl zeksala, potem pa vse ven zbruhala. Ampak se ni dala motit. Je lepo risanko naprej gledala, mleko je pa kar špricalo. user posted image user posted image Zgleda se ji je nekaj zataknilo, ker je bilo potem vse ok, se je normalno obnašala in normalno jedla. Mogoče pa preveč mene gleda ko bruham, pa je še ona probala kako to gre. Ker ponavadi, če me vidi čist ven pade... kar jokat začne bogica. user posted image
Jest zdej papcam ene homeopatske granule proti slabosti, pa celo ene 2 dni nisem bruhala, pol pa spet. Še vedno ugotavljam, da mi najbolj sede cocacola. Kriza. Pa ravno zdjbi se mogla ne vem kako zdravo prehranjevat, jest pa samo svinjarijo jem. No ja, sej sem bila pri Meti ista, pa je čist ok izpadla. user posted image

Ponoči je nekaj jokcala, pa jo ima zdej skos moj čez, jest lepo naprej spim, razen če je ne prinese k nama in pol ona maha in telovadi in me seveda zbudi... potem se pa mal objemamo in lupčkamo. user posted image

Tanove fotke mam pa na blogu.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
17.5.2010 7:32:14   
krtekxx
Krtekxx sej dobiš tut manjše sandalce. Jest sem dobila št. 20 v Cokli, KR. Ene superfitke, so prav fletne. So bile pa 42 ojrov.

Št. 20 od Superfitk je še zmeraj 1 cm preveč. Si predstavljaš 3 x 40 EUR, pa fanta vsake superge zgonta v 2 mesecih....user posted image
Bogica s tem bruhanjem. Ti, ne Meta.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
17.5.2010 7:35:57   
Jancci
Si predstavljaš 3 x 40 EUR

Ja vem! Katastrofa! Jest sem ji do zdaj dvoje čeveljce kupila v Jello. So čist ok, pa niso bili tok dragi. Mislim, da bi moral met tut majhne številke?!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
17.5.2010 7:38:30   
khurde
morgen,

marta, luštne slike

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolne

jaz sem pa sitna zadnje dni. najraj bi šla kar na svoje user posted image

lep dan!

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
17.5.2010 7:44:36   
Jancci
Khurde user posted image
Te čist razumem. Jest bi šla takoj za tabo, če ne še malo prej.

Moja sestra se je te dni preselila v svojo (novo) hiško. Kupla je dvojčka, vse spedenan, samo opremit je mogla. SUPER si je zrihtala, predvsem pa je ravno prav stran od vseh "tastarih" in ostale žlahte. Kmalu pride tudi dojenček...Sem ji kar mal fouš, ker mi2 kar nekaj motoviliva s to selitvijo. V bistvu še začela nisva, ker se ne morva zment kam bi šla..... drugo leto se mi bo pa zmešalo doma....user posted image user posted image user posted image ker moja mati je doma in mi2 se v večini stvari NE strinjava!? Ma kriza no...

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
17.5.2010 7:54:47   
khurde
jancci, hvala user posted image

sem tut jaz fouš tvoje sestri user posted image

mah, sem hotla še napisat, da enih stvari/odnosov nisem navajena, niti se jih nočem navadit in pol tut ne vem, a pretiravam a ne user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 17.5.2010 8:00:29 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
17.5.2010 8:09:52   
Jancci
a pretiravam a ne

Če delaš tako kot misliš da je prav, nič ne pretiravaš!! Kdo od njih se pa tebi prilagaja??? Dej nehaj, delaj kot ti paše, samo enkrat živiš!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
17.5.2010 9:31:24   
khurde
eh, jaz sem ti kar zs poslala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
17.5.2010 9:41:11   
Jancci
sem ti kar zs poslala

jest tut user posted image samo ne vem, če je prispel?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
17.5.2010 10:38:52   
Najki

ma ti nasi malcki marsikatere stvari ne prezvecijo, tko da se hitro zgodi, da kaksna trsa stvar pride v kosckih ven. jaz mu zato dam malo vecje kose, ki jih ne bo kar pogoltnil ampak tud malo prezvecil user posted image . ni panike. pa recimo lupina od grozdja pride cela ven.

mali danes ni spal, se je zbujal v joku brez razloga, tudi nosek ni bil prepoln in vse trojke so zunaj. tako da je na koncu pristal med nama, ker ga tako hitreje umiriva z rokico, samo potem je pa celo noc plezal po meni. dobila sem koleno v oko, parkrat po maternici, izgubila par las, oci je dobil podplat v oko, tko da smo vsi cist gotovi zdej. mali je imel kar podocnjake.

zjutraj me je zacelo spikati v visini desnega jajcnika, vsake pol ure me malo pocuka, ne glede v kateri pozi sem. se mi zdi, da sem imela to pri Janu, ma se ne spomnim. je kateri kaj znano? po moje bi moralo do jutri nehati...

marta kasne lusne slikice =]

se mi zdi, da so rotavirusi na pohodu, Jan je bil cepljen eno dozo, tako da je delno zasciten in so simptomi zelo ublazeni. za drugo dozo pa je bil en teden prestar in ga ni hotla cepit user posted image . sam pri driskah in bruhanjih se mi zdi totalno vredno dat otroka cepit, drugega bomo definitivno obe dozi.

krtekxx meni se zdi, da sem videla majhne stevilke sandalckov v tisti trgovini za Cityparkom, prva hala proti hali A, velika stacuna z otroskim materialom, pozabila ime =[. mislim da je Mothercare. So imeli veliko sandalckov in precej majhne stevilke, sam se res ne spomnim podrobnosti. drugace pa lazje dobis majhne supergice, ker so notri oblozene in se bolj nogice drzijo, sandalcki so pa prostorni in ji lahko ista stevilka ful plese. majhne supergice sem pa videla v Geoxu, lanski model, se znizan je bil, pa zelo zracne so bile. znizan sicer pomeni 40 namesto 60 eur user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
17.5.2010 10:58:22   
Ploha
Punce, a mogoče ve katera za razvojno ambulanto v kateri bi bila na vrsti prej kot v 3 mescih, na napotnico???

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
17.5.2010 11:15:30   
Najki
Js bi pa pri tem vprasala, zakaj ste nekatere hodile v razvojno ze pri sestih mesecih al prej? jaz sem veckrat pediatrinjo sprasevala, ce ima v redu nogice al je treba kaj drzo popravljat, pa ni hotla nic rect, dokler ne bi stabilno samostojno hodil. moram rect, da se je s tem tudi drza popravila, ker so se pac misice utrdile, samo me zanimajo razlogi, da dojencke posiljajo v razvojno?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
17.5.2010 11:16:33   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Punce, a mogoče ve katera za razvojno ambulanto v kateri bi bila na vrsti prej kot v 3 mescih, na napotnico???

Tu pri nas si kar hitro na vrsti...jaz sem bila približno v roku enega meseca, pa dve kolegici tudi...je pa to razvojna v velenju...dr. Jonko

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?