Reby
|
Jutro! bibon - saj bo, vse mine, ampak lahko je nam rečt, ko smo že to dali skoz. Mi smo ponavadi imeli krčke zvečer po 3 ure, pa včasih tut dopoldan kakšno urco. Potem je revež od utrujenosti omagal in zaspal. Poskusi nabaviti za dodajanje Novalac AC (v lekarni - proti napenjanju). Drugače smo mi probali vse: Antiflat iz Avstrije - en čas je pomagalo, potem pa spet ne, kuhala sem čaj iz janeža in kumine, pa malo sladkala, da je spil in potem se je takoj pokakal in je bilo bolje, masirala trebušek (Weleda), Sab Simplex kapljice - isto kot Antiflat, kapljice proti krčem LL, kuminin sirup. Ni da ni smo probal. Ampak na koncu ugotoviš, da morajo krčki samo miniti... Ampak vsi smo bili isti kot ti, te prizadene in boli, ko vidiš, kako tvoj otroček trpi. Upam, da pri vas čimprej mine. Boš vidla, potem je pravo olajšanje in je vse lažje Poskusi ga imeti čimveč na trebuščku, to jim paše, ko imajo krčke. Pa čimveč cartanja, tako hitro zrasejo in potem se nočejo več cartat. lučka, mojsonček - kdaj ju3? Okrog 10.? Vreme zgleda bo. Sicer pa se tak slišmo al pa sms-nemo. Grem, T je pogruntal, kako se odpirajo predali in omarce v kuhinji in že vse ven vleče in razmetava posode po kuhinji
< Sporočilo je popravil Reby -- 23.5.2010 8:07:17 >
|