kimsy
|
Jutro! Se morem mal pohvalit! Danes smo prvič prespali celo noč! Od 22-ih pa do 6.20. Zjutraj je pojedla, se fino posračkala in spet spi! Kakšen luksuz! Moj je zjutraj ob 4.30, ko je šel v službo vprašal kdaj smo danes vstali, pa sm tok vesela rekla, da še nismo, pa hitro pogledala, če še diha! biba - hvala za kofi. Punce, mam eno vprašanje pa plis pomagajte mi! V sredo greva z mojim na koncert, pa malo naj bi pazila moja mami (49) in sestra . Moj je pa reku, da bo najprej svojo vprašal (67), da jo kar izključujem iz igre. Jst pa vem, da jo težko dvigne, že 100 let ni otroka previjala, umivala, hranila.... Moja sestra pa dela v vrtcu z malimi, pa nečak je dostikrat pr nas, tud našo velikokrat preoblečejo, previjejo... Vedno kadar sem doma, da si jst odpočijem. Kao Kaj naj nardim? Mogoče me boste obsojale, sam men se otrok smili, če pomislim, kje jo bom pustila. Da ne omenjam kako taščo vse boli, še sebe komaj dvigne. Pa kako kar naprej rine v njo, mala kar nervozna rata pr njej, ker jo skoz lubčka in sili v njo. Po moje misli, da ljubezen izkazuješ s tem, ko v otroka siliš. sam če bom mojmu to rekla, bo imel nos do tal.