|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
31.5.2010 11:46:40   
birdy
Mihailo, NS maš lahko od nekje 11-14 tedna nosečnosti. Povej kdaj si mela zadnjo M pa ti povem kdaj cca. boš mela NS.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
31.5.2010 11:52:02   
birdy
kAKO VAM USPE MET KOLKTOK ČISTO ČE SESATE 2X NA TEDEN? (UPS ČRKE). Al sem jst mal narobe prebrala? Jst sesam 2x na dan pa mam svinjak!!!! Sej ne vem kaj delamouser posted image ampak pri nas se v eni uri napaca, s tem da jemo izklučno za mizo (prej je blo še hujš)user posted image
Sesam pa jst kr z Neli in Kristi, morta nujno bit pokonc da ju slučajno z sesalcem ne zbudim. Mamo mal žurauser posted image , enkrat mi ena mal ugasne, pa druga prižge, pa ponovi vajo, aja pa kabel mata užitek vlečt, Kristi jaha sesalc k kaka moderna čarovnica... Skratka mamo pestrouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
31.5.2010 11:55:05   
Urša08
birdy mojedva user posted image jesta v kuhinji za mizo kar pomeni da vsaj drugod ni drobtin. Po večini zapackata mizo in mizico na otroškem stolčku. Se mi pa čist zmeša da bi mogla 2 x na dan sesat. Dobra si res user posted image user posted image user posted image pomoje mate kot izškatlice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
31.5.2010 11:58:24   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

birdy mojedva user posted image jesta v kuhinji za mizo kar pomeni da vsaj drugod ni drobtin. Po večini zapackata mizo in mizico na otroškem stolčku. Se mi pa čist zmeša da bi mogla 2 x na dan sesat. Dobra si res user posted image user posted image user posted image pomoje mate kot izškatlice. user posted image user posted image user posted image

Ko bi blo vsajuser posted image Nisem jst ravno sproten človek pa ni ravno kot iz škatlice.user posted image No ja, problem je bolj da mamo našarjen, če razumeš kaj mislm. Je pa odkar sva čist spremenila vse velik boljš. Je mal več placa.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
31.5.2010 12:03:16   
Urša08
birdy tud pri nas ni kot iz škatlice user posted image user posted image user posted image od kar mam user posted image user posted image sploh ne vem več kako to zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas je tko da največjo packarijo nardita z žemelcami in takrat ponavadi res s sesalcem letim sam samo okol mize, pri raznih mlečnih zadevah in namazih na kruho je pa solidnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 12:24:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
31.5.2010 12:25:29   
birdy
Mah, pri nas pa Kristi začenja sama jest in moram vmes še okol njenga stola mal z cunjo letet. Sploh pol k ni več zares lačna pa začne delat kažinuser posted image
Sicer pa dvomim da pri vas ni upadenan.user posted image Mislm da je pri nas še najhujuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
31.5.2010 12:38:03   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

tamika....predvidoma naslednja nedelja...FREJ...pa se kej zmenimo!!! super za uživanje včeraj!!!user posted image user posted image

user posted image ... kako se zmenimo ?

user posted image user posted image user posted image user posted image za fraj vikend v kuhinji user posted image

ti sam povej...pri nas, pri vas, na pol poti kje k je lušno...vi bol okol šibate na razne place...pa po moje več poznaš!!

meni je vseeno user posted image ... placov pa ne poznamo, saj smo se samo 2 nedelji potepali user posted image user posted image

bom mal mojga porukala , pa se pol zmenimouser posted image

evo, moj user posted image pravi, da se lahko po kosilo odpravimo do vas, če vam tako ustreza user posted image

domenjeno!!!!!!!!!!user posted image

V primeru spremembe ti javim user posted image   kam pa mormo prit? user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
31.5.2010 12:46:45   
Katjusa
evo mene nazaj.....

Mihailo čestitam za user posted image uživaj in lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čebela čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image pa da bi vama hitro ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša mislim, da bom vsak dan tle zaradi mojih staršev in zaradi mene k smo navezani bolj k si mislimo in otroka...... moja mami se je že kr javla, da jih bo čuvala kdaj za vikende, da boma mi2 frejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej vem, da bo luštno ko bo končano ampak tak k je zdej in tok k je še dela mi pa kr mineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
31.5.2010 12:53:10   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mihailo, NS maš lahko od nekje 11-14 tedna nosečnosti. Povej kdaj si mela zadnjo M pa ti povem kdaj cca. boš mela NS.

17.4.hvalauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
31.5.2010 12:57:33   
Katjusa
evo še nakaj utrinkov iz našega konca:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
31.5.2010 12:57:58   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

kAKO VAM USPE MET KOLKTOK ČISTO ČE SESATE 2X NA TEDEN? (UPS ČRKE). Al sem jst mal narobe prebrala? Jst sesam 2x na dan pa mam svinjak!!!! Sej ne vem kaj delamouser posted image ampak pri nas se v eni uri napaca, s tem da jemo izklučno za mizo (prej je blo še hujš)user posted image
Sesam pa jst kr z Neli in Kristi, morta nujno bit pokonc da ju slučajno z sesalcem ne zbudim. Mamo mal žurauser posted image , enkrat mi ena mal ugasne, pa druga prižge, pa ponovi vajo, aja pa kabel mata užitek vlečt, Kristi jaha sesalc k kaka moderna čarovnica... Skratka mamo pestrouser posted image

Itsa zgodba je tudi pri nas...sesam 2x na dan ,ker ne morem gledat kako mihailo lovi drobtine s tal in jih daje v usta(ne vem kako jih najde ampak tok dolg isce da jih nabode user posted image ...pa tudi samo v stolcku je...tudi jaha sesalec,izklopi mi pa ne ker je treba mal vec moci za to...kabel pa vleceuser posted image full ma rad sesalec.ce sem pa celo nosecnost skoz sesala,takrat mi je slo pa se bolj na zivce ce ni blo tipi topiuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
31.5.2010 13:19:04   
TAMIKA3
Ns se dela med 11t in 14t, torej enkrat med 3.7. in 24.7.

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
31.5.2010 13:23:11   
sjmm

tamika....predvidoma naslednja nedelja...FREJ...pa se kej zmenimo!!! super za uživanje včeraj!!!user posted image user posted image

user posted image ... kako se zmenimo ?

user posted image user posted image user posted image user posted image za fraj vikend v kuhinji user posted image

ti sam povej...pri nas, pri vas, na pol poti kje k je lušno...vi bol okol šibate na razne place...pa po moje več poznaš!!

meni je vseeno user posted image ... placov pa ne poznamo, saj smo se samo 2 nedelji potepali user posted image user posted image

bom mal mojga porukala , pa se pol zmenimouser posted image

evo, moj user posted image pravi, da se lahko po kosilo odpravimo do vas, če vam tako ustreza user posted image

domenjeno!!!!!!!!!!user posted image

V primeru spremembe ti javim user posted image   kam pa mormo prit? user posted image user posted image user posted image user posted image

hja, via Ljubljana, Brezovica....dol z avtoceste.....če bi šli naprej bi šli prot morju...user posted image user posted image ...od Brezovice pa po stari cesti..po Tržaški proti Vrhniki...in nekje na sred poti je LOG...tam pa najbolj da se pol slišmo...k od table je še ene 2 km do našga naselja...ko je vzporedno avtocesta in vidš LOG bivšo cestninsko postajo...pol sam še mal in je naše naselje na desni srani, če gledaš prot morjuuser posted image user posted image ...se pa imenuje Jordanov kot..piše ob cesti na lesenem kozolčku in je polno nabasanih vrstnih hišk...no, naš naslov...Cesta na Mele 6....pa se še čujemo, če bo trebauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
31.5.2010 13:24:54   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo še nakaj utrinkov iz našega konca:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostani pozitivna...sej bo šlo...drgač pa pridemo porint!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
31.5.2010 13:33:02   
Urša08
Katjuša luštne fotke, pa seveda tvojedva fanta user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
31.5.2010 13:34:34   
Urša08
Mi smo pojedli kosilouser posted image . Žiga je šele sedaj omagal in upam, da kako urco in pol odspi in bo spočit za popoldan ko bomo šli lahko vn ker je dežek nehal padatiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
31.5.2010 13:38:16   
birdy
Mihailo, prvi trije tedni julija pridejo v poštev. Najbolj idealno pa med od sedmega do trinajstega julija (glede na tale moj nosečniški koledarček).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
31.5.2010 13:43:32   
MIHAILO
hvala punceuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
31.5.2010 14:15:33   
Čebel@
dan

hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image ....me mož prepričuje da sva eno leto poročenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo pisali slovo-imam full dober filinguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša......vav kok sta si maledva ratala podobnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Hani dat kosilo,ker je spala 3 ure in je lakotaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
31.5.2010 14:32:19   
sjmm
no, še malo pa bomo kisolčkali, ata pride okol 5h, mali še spi, drugi vsi na broju, jz sm čist na tabletkah...pa me kr okol suka

sm cela u frižider skočila...pa ni blo nč več not...tko, da juhi sledijo vegi hrenovke, pol pa sm mislila burek nardit ...k je blo cel vikend velik sladkega...pa so zaprotesiral, da čjo rajš skutn štrudelj, da bo nadev pač sladek..ok, ok...sm še mojga porufala in se je strinjal s ta sladko verzijo...tko, da je zdej to to

mal se sonček kaže...mogoče pa bo mal za na luft popoldanuser posted image

NUJNo pa bo treba zaloge obnovi, ker nam je tud krompirja zmanjkal...tak da zdej stradamouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
31.5.2010 14:32:50   
sjmm

no, še malo pa bomo kosilčkali, ata pride okol 5h, mali še spi, drugi vsi na broju, jz sm čist na tabletkah...pa me kr okol suka

sm cela u frižider skočila...pa ni blo nč več not...tko, da juhi sledijo vegi hrenovke, pol pa sm mislila burek nardit ...k je blo cel vikend velik sladkega...pa so zaprotesiral, da čjo rajš skutn štrudelj, da bo nadev pač sladek..ok, ok...sm še mojga porufala in se je strinjal s ta sladko verzijo...tko, da je zdej to to

NUJNo pa bo treba zaloge obnovi, ker nam je tud krompirja zmanjkal...tak da zdej stradamouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
31.5.2010 14:34:38   
sjmm

no, še malo pa bomo kisolčkali, ata pride okol 5h, mali še spi, drugi vsi na broju, jz sm čist na tabletkah...pa me kr okol suka

user posted image user posted image user posted image user posted image ..tole sm hotla popravt, pa ne venm kva sm zmutilauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
31.5.2010 17:12:32   
Čebel@
se vidi da je sonček posvetil,ker je zatišjeuser posted image user posted image .......midve sva že notr prišle,bo kmalu čas za Hanino večerjo.....zdele sva si pa naštimale muzko(za spremembo ne otroškihuser posted image ),ati je pa šel s kolegom na "kavo" da zrihtata windovse nalap topuuser posted image .....sem pa atiju kupila  2 rožici(take ki sem jih imela v šopku),on je pa rekel  da me pelje danes venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gledam Hano ki se igra ob mizici in zraven full z rito migauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
31.5.2010 18:50:59   
Čebel@
Hana pančkauser posted image user posted image user posted image mož se je pa zgleda izgubiluser posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (87%)

ne (13%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!