|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
31.5.2010 19:29:40   
Urša08
čebela upam, da se je možek že pojavil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
31.5.2010 19:32:02   
Urša08
čer

Mojedva sončka že spita in sta kot dva mala angelčka user posted image .

Meni je ratalo že kuhinjo popedenčkat tko da še eno rundo cunj pripravim , grem pod tuš in na kavčuser posted image . Mi kar paše takle miren večeruser posted image

Lahko nočko vsem, pa naj bo čim daljšauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
31.5.2010 21:01:25   
Ajvy
oi...dan je bil ok...pupi zdejle tolk tečne da je kar joj.....

Deja...o jej...ti si pa res polno zaposlena....revca....res si dobra....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da uspešno vse izpelješ...

Tamika....waw...kolk je bilo fino...bravo da ste se imeli tako fajn....

sjmm  user posted image user posted image user posted image user posted image

KAtjuša....krasne slikice user posted image user posted image user posted image

Čebela...super za slovo user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
31.5.2010 21:35:16   
sjmm
čer!

pri nas pospravljalno popoldne...je sonček posijal, pa me je zgrabilo...smo mal not prinesli za med vikend

user posted image ..pozn...pol sva skočila še do štacune na brzake k šoping je ju3...sam saška gre na en izlet ju3 in je rabla sladko popotnicouser posted image

pol je bla večerja...gresek

pol še en điro k je bil še zmer sonce

pol je pa maj turbo uklopu in divjal do pol9h...da je bil čist premočen in utrujen

zdej je vse mirno

ata pa se je nekam zgubu...upam, da najde domov...tko k tvoj, čebel@

urša...tvoja pikca sta pa pridna, da sta ti frej večer zrihtalauser posted image user posted image ..lepo počivajuser posted image

ajvy ...helov...ej, sam d sa princeski zdravi...tečnitis pride in gre brez večjih posledicuser posted image ...naspite in spočite si!!!

no, mene tud kavč vabi....user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 22:52:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2830
1.6.2010 7:01:49   
Čebel@
jutro

user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 1.6.2010 7:02:47 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
1.6.2010 7:05:58   
Čebel@
no mož se je ob 19.00 prikazal in zahteval da se zrihtam da me pelje na večerjo....sem dala šuhice s petko gor-sem že pozabila kako se hodi v njihuser posted image ......no pol je pa neki sanjal da bi šla v savno al pa v kino,ampak meni se ni dalo,tko da imam v dobremuser posted image .........Hana je lepo pridno pančkala celo nočkouser posted image user posted image user posted image

zunaj je že sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

popoldne pa v službouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
1.6.2010 7:48:49   
Urša08
jutro

Naša nočka je bila eno srednje suser posted image . Sedaj smo že pojedli zajtrk, kavica je tudi že popita, še na hitro od zajtrka pospravim in šibamo na sprehod.

čebel@ super za lep večer v dvoje user posted image user posted image user posted image

Kolumbo naj bo dan čim manj naporen user posted image

Sjmm uvau si bila spet pridna včeraj user posted image user posted image user posted image A bi mi zaupala svoj recept za juhico, tisto zelenjavno k not nudelčke zakuhaš - k je kot naša govejauser posted image in pa tisto s korenčkom in greskom, če sem si prav zapomnila - zlata siuser posted image

Petrušk
pojma nimam kaj te heca da ni ne user posted image in ne user posted image . Kdaj pa si mela zadnjo user posted image ? A si probala še s clear blujem, ki zazna z jutranjim urinom že 4 dni pred user posted image ? Držim pestke da se pokažetauser posted image

Šibam ker me danes čas priganjauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
1.6.2010 8:33:56   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Naša nočka je bila eno srednje suser posted image . Sedaj smo že pojedli zajtrk, kavica je tudi že popita, še na hitro od zajtrka pospravim in šibamo na sprehod.

čebel@ super za lep večer v dvoje user posted image user posted image user posted image

Kolumbo naj bo dan čim manj naporen user posted image

Sjmm uvau si bila spet pridna včeraj user posted image user posted image user posted image A bi mi zaupala svoj recept za juhico, tisto zelenjavno k not nudelčke zakuhaš - k je kot naša govejauser posted image in pa tisto s korenčkom in greskom, če sem si prav zapomnila - zlata siuser posted image

Petrušk
pojma nimam kaj te heca da ni ne user posted image in ne user posted image . Kdaj pa si mela zadnjo user posted image ? A si probala še s clear blujem, ki zazna z jutranjim urinom že 4 dni pred user posted image ? Držim pestke da se pokažetauser posted image

Šibam ker me danes čas priganjauser posted image

jutro!!!
ja tud jst ne vem kaj me heca, k še kar ni nič?!?!?
mogoč sm res delala test s prešvoh testom, unim, k sta 2 skupi pakirana....
zadnja user posted image je bla 22.4., pa prejšnji mesec je bil ciklus na 35 dni, prej 2 pa na 28 in mi ni nč jasn....tko da bi 27 po tem izračunu mogla pridt.....zj je pa že 5 dni čez pa ni še nič.....??? kolk časa nej še počakam, pol pa do G???? k me že mal skrbi kaj je to

lp

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
1.6.2010 9:02:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mulca spita, že cel večer letajo helikopterji nad bajto k je  tle mim direktna linija na Brnik in bom popiii..la vsak cajtuser posted image . Šime u Splitu...je reku d je med potjo od tunela sv. Rok bla cela štala z vremenom, padal je ledeni dež, burja na ful, omejitev 40, ker je bla POLEDICAuser posted image user posted image user posted image .

Mi smo bli popoldne mal zunaj, zdej mamo asfalt in smo se kooončno rešil ta velike svinarije, Majkl na ful uživa ker se loh končno normalno fura z biciklom, s traktorjem  in bagerjem. Rokso je takoj zaspal, midva sva pa mal fuzbal nažigala.

KATJUŠA  zdrži še malo malo malo...boš vidla, ko se boste enkrat preselili boš mela filing d ste na najlepših počitnicahuser posted image MEJ TO V MISLIH KO TI BO NAJHUJŠ.......z mamico boste loh po telefonu skos v navezi, ko boš še službico najdla bo čas tako hitro minil, da enostavno ne boš mela časa niti razmišlat, d bi vsak dan hodili domou.  Vikendi bojo tisti, ko si boste zaželeli mal več narave in boste takrat šli domov.....sm prepričana da se boste s starši še bolj azumeli, ker se boste mal pogrešali in ko se boste vidl bo prekrasno........tut foušljiva babica bo hudo prijaznauser posted image user posted image user posted image ...posluš to, kaj je men dons moja babi rekla........vedno samo najeda in ma brezvezne komentarje, če slučAJNO PRIDEMO NA OBISK BOLJ POZNO - RECIMO OB 18H ZVEČER......danes je bla pa sama in tUt mi 3je smo slučajno prišli na obisk in ko je bla ura 18 30 sm rekla: Zdej pa gremo...ona pa men: Kaj boste doma TUKAJ BODITE ŠE MALO, SAJ ŠE NI TAKO POZNOuser posted image user posted image user posted image

nč, grem spat, jutri mam rahlo naporen dan.......

Kolumbo super za uživenje na asfaltuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kak si dober napisala in veš, da maš čist prav, če dober pomislim bo najbrž res takouser posted image user posted image user posted image user posted image
bakice, bakice...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me prav zanima kaki bomo mi k bomo stariuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk
mislim, da ko M zamuja 2 meseca se pravi da je vsega skupaj 3 mesece ni se gre do G če ni user posted image .... včasih tud narava ni popolna in lahko zamuja.... jst jo imam včasih na 28 dni včasih pa na 50. je pa bojda zelo pogojeno s stresom. držim pesti da si user posted image in da bo testek kmalu pokazal, kar je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

šibam v klubuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2835
1.6.2010 9:27:20   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Mulca spita, že cel večer letajo helikopterji nad bajto k je  tle mim direktna linija na Brnik in bom popiii..la vsak cajtuser posted image . Šime u Splitu...je reku d je med potjo od tunela sv. Rok bla cela štala z vremenom, padal je ledeni dež, burja na ful, omejitev 40, ker je bla POLEDICAuser posted image user posted image user posted image .

Mi smo bli popoldne mal zunaj, zdej mamo asfalt in smo se kooončno rešil ta velike svinarije, Majkl na ful uživa ker se loh končno normalno fura z biciklom, s traktorjem  in bagerjem. Rokso je takoj zaspal, midva sva pa mal fuzbal nažigala.

KATJUŠA  zdrži še malo malo malo...boš vidla, ko se boste enkrat preselili boš mela filing d ste na najlepših počitnicahuser posted image MEJ TO V MISLIH KO TI BO NAJHUJŠ.......z mamico boste loh po telefonu skos v navezi, ko boš še službico najdla bo čas tako hitro minil, da enostavno ne boš mela časa niti razmišlat, d bi vsak dan hodili domou.  Vikendi bojo tisti, ko si boste zaželeli mal več narave in boste takrat šli domov.....sm prepričana da se boste s starši še bolj azumeli, ker se boste mal pogrešali in ko se boste vidl bo prekrasno........tut foušljiva babica bo hudo prijaznauser posted image user posted image user posted image ...posluš to, kaj je men dons moja babi rekla........vedno samo najeda in ma brezvezne komentarje, če slučAJNO PRIDEMO NA OBISK BOLJ POZNO - RECIMO OB 18H ZVEČER......danes je bla pa sama in tUt mi 3je smo slučajno prišli na obisk in ko je bla ura 18 30 sm rekla: Zdej pa gremo...ona pa men: Kaj boste doma TUKAJ BODITE ŠE MALO, SAJ ŠE NI TAKO POZNOuser posted image user posted image user posted image

nč, grem spat, jutri mam rahlo naporen dan.......

Kolumbo super za uživenje na asfaltuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kak si dober napisala in veš, da maš čist prav, če dober pomislim bo najbrž res takouser posted image user posted image user posted image user posted image
bakice, bakice...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me prav zanima kaki bomo mi k bomo stariuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk
mislim, da ko M zamuja 2 meseca se pravi da je vsega skupaj 3 mesece ni se gre do G če ni user posted image .... včasih tud narava ni popolna in lahko zamuja.... jst jo imam včasih na 28 dni včasih pa na 50. je pa bojda zelo pogojeno s stresom. držim pesti da si user posted image in da bo testek kmalu pokazal, kar je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

šibam v klubuser posted image user posted image user posted image

tnx katjuša....za vas pa tud upam, da se vam čimprej uspe vselit in začnete uživat....dam boš šla pa vedno manj...boš vidla :)))

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
1.6.2010 10:07:36   
birdy
Joj, očitno bova tud midva doktorirala na avtu. Jutr je blo že odločeno da greva po espaca, zdej pa neki kaže da bomo vzel seat alhembro. Vsi ful neki odsvetujejo espacauser posted image Res ne vem več, men se bo vsak cajt zmešaluser posted image Zdej pa gledam tole alhembro k jo je moj dons vidu, bi mu dal ful ugodno k mava veze, ampak ena je pa v Mariboru tud ful huda, še boljš k ta pa sam jurja pa pol dražja, aja, pa dve leti mlajša.
Jao, zdej se pa odloči.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
1.6.2010 10:11:06   
sjmm
dan!

pri nas je bla OBUPNA noč...sm k zombi....sej mi je prov k sm se na glas hvalila, da že 4 noči lepo spi...dons je turiral in jokcal po malem celo noč...sploh ne vem za kaj...edino mogoče, da je res tok mleko pogrešal, ker mu ga zvečer nism dala...ob 8h je pojedel gresa iz 2,5 dcl mleka, on pol9h je šel spat in se mi je zdelo, da bo čajček zadost...no, okol 5h sm šla po mleko in pol smo celo mal spal...tko, da naslednjič mleko po mleku....mogoče bo pol bolje...je pa res, da ponavadi večerja okol 7h...pol pa okol 9h mleko za spat...včer smo mel pa neki čudn ritemuser posted image user posted image

čebel@....LEPO, da se je spomnil in te povabil vnuser posted image user posted image user posted image

urša...sočustvujem z vami glede nočke..zgleda, da sta se vaša 2 z našim domenila, da je dons ponoč party timeuser posted image user posted image

petrušk...to se je meni dogajalo preden smo dobili Jana....so se mi tolk zmešali hormoni, da ni bilo ne user posted image , ne user posted image user posted image ...smo nekako čakali pol leta, da se je vse uredilo.....sicer mi je hotla G dat ene hormone, sam prvo smo malo naravo počakali, da je poštimala zadeve in res sm bila po pol leta srečka user posted image ...brez kakih zdraviluser posted image ...držim pesti

kolumbo....uf...poledica????...ne morš verjet...hja, tale vreme se neki po svoje obrača zadne cajte...kako kej rokso??? pa ti in trebušček....je živahen tale vaš korenjakec???

urša...RECEPTI :.....ČISTA ZELENJAVNA JUHA.....v lonec dam: 4 korenčke( pač olupim, operem in poljubno narežem na večje kose), 1 rumen korenček, 1 malo kolerabo, kos cvetače, kos brokolija, korenino in zelenje peteršilja in zelene, pol bučke, 1/4 sveže paprike, pol svežega paradižnika, včasih še kos ohrovta, če imam tudi eno svežo repo, 1 česen, 1 celo čebulo, ki jo prerežem in malo popečem vsako polovico, nato dodam žličko soli, kak poperček, lovorjev list in eno bio zelenjavno jušno kocko alnatura ali pa kr maggi zelenjavno kocko....kuham da se zelenjava ohehča, precedim, zakkuham nudlčke ali kar pač želimo in poem dodam koščke zelenjave

KORENČKOVA JUHA Z ZDROBOM IN VLIVANČKI

Naribam 3 korenčke...kar velike, v kozici segrejem malo olivnega olja in malo masla..po želji, dodam 2 žlici zdroba, da se lepo razpusti, nato dodamo korenje...in ščep sladkorja..malce popražimo, ko se začne malo prijemati zalijemo z vodo ali juho, dodamo malo majarončka, po želji solimo ali dodamo vegeto, kocko,pokuhamo ene 10 minut, vmes naredimo maso za vlivančke (1 jajce je dovolj)in jih nato zakuhamo...pokuhamo še mali, dodamo sveže nasekljan peteršilj...in pojemo!!!user posted image

no, tko,zdej pa še mal kofice popijem...poem pa mogoče kej vn...sam pri nas pihaaaaaaaaauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 10:23:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 10:26:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2840
1.6.2010 10:41:12   
birdy
Kolumbo, dej k bo Rok približno zdrav se kej oglasi pa da skupi mal dece šimfava.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2841
1.6.2010 10:57:37   
Čebel@
KOLUMBO!!!

PEJT NA PEŽOJEV SERVIS IN VPRAŠAJ NJIHOVE ŠTROMARJE ČE SO ISTI KABLI PRI UNIH AVTOMOBILIH S ŠTEVCI IN PRI UNIH Z EKRANČKI......ČE TI BOJO REKLI DA SO,POSEBAJ KUPITA EKRANČEK,IN TI GA NAJ NAMONTIRAJO NOTR

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
1.6.2010 10:59:25   
Čebel@
midve sva bile cel dopolan zunajuser posted image user posted image user posted image .......zdele je pojedla mjamiiii malico-jabolko+kuhana suha sliva+pol frutka breskva+piškot+ena ogromna jagodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 11:05:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
1.6.2010 11:09:08   
Čebel@

A ME LOH ENA POKLIČE K NE NAJDEM TELEFONAAAAAAA, ZMEŠAL SE MI BO
sem šimeta dobilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2845
1.6.2010 11:55:25   
Urša08
helov

Uf v celem dnevu mi ni ratalo nič pametnega narestuser posted image Mamo čisti rastur doma, Žiga daje tečnitis, Nejc mu nagaja, men manjka moči. V glavnem smo zjutraj koj šibnil na sprehodka, je blo tko luštno v taki idili - nebo brez oblačka. No edin moje noge so poštimane - to mi je pa ratalouser posted image user posted image user posted image .

Sjmm hvala za recepta, bom jutri sprobala. Za dons sem kr golaž vn vzela ker drugače ne bo zneslo user posted image

Birdy upam, da vama rata dobit soliden avtoček ki bo obema všečuser posted image Sem vesela da se nama ni treba še s tem ubadatuser posted image user posted image user posted image

šibam ker je že panikaaaa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
1.6.2010 12:52:15   
sjmm

EVO TALE F..KING EKRANČEKuser posted image , SAM JE PA ZUNAJ GRDE BARVE

user posted image

tale je čist enak k naša lančicauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2847
1.6.2010 12:53:24   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

midve sva bile cel dopolan zunajuser posted image user posted image user posted image .......zdele je pojedla mjamiiii malico-jabolko+kuhana suha sliva+pol frutka breskva+piškot+ena ogromna jagodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vau... vitaminska bomba!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
1.6.2010 12:54:08   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

A ME LOH ENA POKLIČE K NE NAJDEM TELEFONAAAAAAA, ZMEŠAL SE MI BO
sem šimeta dobilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ti, da ni kolumbo ...nosečaaaaaaaaaa??????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
1.6.2010 12:59:52   
sjmm
sva bla zuni...sva še za včer not prinesla...je bil tko priden...sam na igrišču k sm jz mal klepetalauser posted image ..si je v enem tunelčku sezul najkice in z nogavičkami mal po luži zaplužu...še dobr,da sva čist zravn igriša doma...sm tekla po druge nogavičke, ker se je močno upiral ideji, da bi šla kr že domouuser posted image user posted image user posted image

no, zdej smo pomalicali k je tud miha že kod kuče....zdej mali spava...upam, da bo mir ke do pol3h...jz grem pa mal šporget zakurblat...dons bo dušen riž in omakica iz korenčka in koruze s smetano...po Saškini želji in pa solatka..k še na vrtu čaka s kuhanimi jajčki

drgač pa torkov šoping popoldne...pa še za mojga morva po kake fajn nobel hlače, srajco pa sva si že omislila...bo tok leeeep...sm mela kr mehka kolena k se je napravuuser posted image user posted image ....sam ta stare hlače od obleke...hja, manjka čez trebuh ene 10 centinov...sej, bo vsaj ene mal bol moderne dobil

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?