|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
1.6.2010 17:57:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Evo, jutr bomo domov prišli z Seat alhambro. Čist na hitruser posted image nič jasno, ampak je kljub letom dobr spedenana, častijo nama še tehničnega pa neke ekstra feltne pa rolo za prtljažnik nama bo zrihtu. JEEEEEEEEEEE, končno bo tale nabava avta mem. Pa še super novica, tašča si je nekje sposodla denar in ker bi za espaca dala več bomo 1600eur lohk takoj vrnil, ostalo bova pa vračala ko se bo nabral ene 500eur, lahko v enem mescu al pa v petih.
Pa še dohodnina je prišla, mal manjša od pričakovane ampak še vseen dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...važičiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa SREČNO VOŽNJO z novo makino!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image birdy srečno vožnjo in veliko lepih kilometrovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
1.6.2010 18:04:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

punce hvala za vaše veselje..... k sme zadnič pisala, da je zmanjkalo € je ena napisala sej bodo prišli pa spet odšliuser posted image user posted image user posted image ampak teh 840€ res nismo pričakoval in so ravno ob pravem trenutkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst še vedno pridno pišem vloge in upam, da dobim kmal kako službo, potem bo še lažje in boljše....

urša kak lepo bi blo če bi bila user posted image sam bojda res drži to moja mami je rekla da se je pri bratu nezevedno oblačla v bolj modre obleke pri meni pa v rdeče ampak je to opazla potem k sem se jst že rodila, ko ji je ena omenlauser posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa mislim, da po 2 tako fejst user posted image čist vseeno kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam, da nam razkriješ kaj nosiš pod srčkom

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 19:09:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2878
1.6.2010 19:13:36   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

Smo pršli dam ob 17h, sm zrihtala kar sm mislnauser posted image user posted image user posted image , vmes sm mogla mal litanij posliušat, pa je kr šlo......Majkl je zdej čist neki navdušen nad babicam in bi skos pr eni spaluser posted image user posted image user posted image ......verjetno bo druk teden kakšen dan ostal pri mojih, da bo lahko šel z babi v vrtec k majo ful boljše igrišče kot pri nas.

BIRDY ČESTITKE ZA AVTO

KATJUŠA ŠE NA MNOGO EVRČKOVuser posted image user posted image user posted image , EVO  SAM ZATE POGLEJ GLIH ŠE EN REGRESuser posted image user posted image user posted image
user posted image

URŠA navijam za rdeče.....jst prisegam na prešano slanino in na sploh meso in nekje sem brala da je to tipično za nosečnice, ki imajo fantkauser posted image user posted image user posted image , je blo v vseh nosečnostih isto...prešana slanina in samo prešana slaninauser posted image , pri bejbah pa sadje, zelenjava in čokoladauser posted image

SJMM a mate u Lančici tut park senzorje????

lp

japuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
1.6.2010 19:21:43   
Urša08
čer

Evo mi smo se najedli toplih sendvičev, sedaj gledata tamaledva risanko, jaz mam pa mal lufta. Uf sta mela dons oba tečnitis tko da sem na konc že pihalauser posted image .

Katjuša, Kolumbo vedve kar navijajta za user posted image user posted image user posted image user posted image bi bilo fino ja, ampak če bo user posted image nič zato.

Me je danes moj možek čisto presenetil, je kupil dve dekici in sicer roza in modro - ker ne veva kaj bo user posted image user posted image user posted image sta pa taki mehki, plišasti user posted image V četrtek zjutraj pa mojedva prideta po Nejca in grejo na vikend mal uživat do petka. Mi bo prav prišlo da bom v miru spakirala.

Sedaj bo treba pa še Žigca zrihtat, Nejc je že v pidžamici, pa potem pravljica.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
1.6.2010 20:21:36   
Deja
Živijo...

user posted image sam eno vprašanje... a ste že vse dobile dohodnino? jaz namreč nisem dobila še nič... user posted image

pa me mal skrbi če bo kaj al nič... nazaj bi naj dobila kar lepo vsoto pa bi nam prav prišla ker nabavljamo drug (večji) avto...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
1.6.2010 20:36:07   
Ajvy
oi...utrujena sem do daske----tečnitis je bil v polnem zagonu.....jutri delam popoldne...tako  da bom dopoldne malo glavo počivala in urejevala misli

Kolumbo
..super za asfalt in njegov izkoristek....he he ...tale babica ....

ČEbela....waw...te je pa lepo presenetil možek...user posted image user posted image user posted image

Urša.
..upam,da bo današnja nočka boljša ...
iiiiiiiiiiiiii kakšna sončka user posted image user posted image user posted image
LEpo te je presenetil možek z dekicam....bravo...
KAJ boste imeli menda veš..KOGA je pa pravo vprašanje...user posted image user posted image user posted image Tarja je samo zelene in rumene stvari....rdečih ne mara....

Birdy..kar se mene tiče Seat....upam,da vama uspe uspešno speljat nakup
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm...upam,da bo današnja nočka boljša
Dobr si mu rekla...bravo.....krasna podpora si....

KAtjuša...super za krasen regres user posted image user posted image user posted image

Deja...jst sem dobila danes dohodnino.....menda če je ne dobiš...jo moraš sama spisat...lahko pa Vido vprašaš.....vpišeš not davvčno..pa ti vse pove...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
1.6.2010 20:53:27   
birdy
Deja, mislm da lahko dohodnina še z 14-dnevnim zamikom pride. Mislim do 14- dnevnim. Neki mam v glavi da jo lahko na pošti zadržijo, al neki tazga, ampak se mi svetlika od ene dveh let nazaj tko da nč zihr. Nč bat, jst mislm da te bo jutr al pa pojutrišnem čakalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
1.6.2010 20:55:19   
birdy
Punce k se pogovarjate da če ješ take barve hrano da bo določen spol... Kaj bo pa tale moj otrok k mi paše jogurt? Bela barva, a se še ni odločuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
1.6.2010 20:57:05   
sjmm

čer

Evo mi smo se najedli toplih sendvičev, sedaj gledata tamaledva risanko, jaz mam pa mal lufta. Uf sta mela dons oba tečnitis tko da sem na konc že pihalauser posted image .

Katjuša, Kolumbo vedve kar navijajta za user posted image user posted image user posted image user posted image bi bilo fino ja, ampak če bo user posted image nič zato.

Me je danes moj možek čisto presenetil, je kupil dve dekici in sicer roza in modro - ker ne veva kaj bo user posted image user posted image user posted image sta pa taki mehki, plišasti user posted image V četrtek zjutraj pa mojedva prideta po Nejca in grejo na vikend mal uživat do petka. Mi bo prav prišlo da bom v miru spakirala.

Sedaj bo treba pa še Žigca zrihtat, Nejc je že v pidžamici, pa potem pravljica.

kok lepo...sm se še jz čist raznežlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
1.6.2010 20:58:36   
sjmm

Punce k se pogovarjate da če ješ take barve hrano da bo določen spol... Kaj bo pa tale moj otrok k mi paše jogurt? Bela barva, a se še ni odločuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
1.6.2010 21:03:54   
sjmm
pri nas gremo zdele u mižule z velko flašo am-ja...mogoče ga ta pomiri za ponoč

zaloge so nafilane...smo šli kr u hiperja...tam zmer vse dobimo in pol ni treba en teden bluzi okol za hranouser posted image

sm pa kr zmatrana...me še kr tale user posted image uničuje...pa mi kr energije primankuje

zdej jih vse napodim po pojstlah....večerno crkljanje smo že imeli...zdej kopalnica dela na ful...pol pa čao miki in mir pri hiši

moj še cuckota odpelje...mene pa kavč kliče

aja, ne vem al je tak dan al kva...k vse neki o tečnitisu pišete...mi smo imel turbo tečkico dons popoldne...še u štacuni...k je zmer priden....sam upam, da bo ju3 bolš...še posebej, če bo dobr šlafkauuser posted image

no, fajn bodite....mirno noč vsem!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
1.6.2010 21:10:52   
birdy
Ujej, SJMM, sem zdele vidla da že skoz narobe tvoj nik pišem... Soryuser posted image , se bom probala poboljšatuser posted image Sva pa glih phedro gledala, men je huda ker ma drsna vrata. Bomo pa zdej tud mi visokouser posted image A veš kdaj se je men res zazdel da so tile veliki avti najbolj varni? Ko je mela Tamika nesrečo in je pisala da če bi mela kak majhen avto da bi blo... Bogvedi kaj...

Urša, Neli je že v vrtcuuser posted image Verjetno misliš Kristiko? Ona pa še nima. Pa upam da se bo vseen do septembra kej sprostilo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 22:01:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
1.6.2010 22:15:19   
Čebel@
čer

urša......joj kaj sta cukrauser posted image user posted image user posted image

katjuša.......user posted image user posted image user posted image za €

birdy.......user posted image user posted image user posted image za avto

kolumbo.......jeeeee Nikuser posted image user posted image user posted image

sjmm.......jupi spet bo lažje dihat ko ne bo tastarih domauser posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy.....spočij seuser posted image user posted image user posted image

to sem si zapomnilauser posted image

drugače me je pa prejle ko sem domov prišla,skoraj fršlok ruknil-vhodna vrata so bila na srežaj odprauser posted image ......šibam gor,dedec spi,na štedilniku pa vrel le še pljunek vodeuser posted image

grem kar spat-sem pred parimi minutkami poslušala Hano ko je brundala v spanjuuser posted image

čaoooooouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2890
1.6.2010 22:16:25   
Katjusa
punce hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj je tud še ni dobil in sem danes poštarja vpašala če ni dohodnine pa je reku, da še niso nič dobil, da on tud čaka.... no med drugim sem ga razumela kot, da po našem koncu še ni nič nosiluser posted image Upam, da bo kmal ker upamo še na neki €user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ravno mojmu razlagala kako srečo imama skos se nama vse lepo poklapa in ravno ko česa zmanjka pride kaka nova stvar, da se vse nekako uredi in tale regres pol klub kamr hodim bo tud neki denarja v glavnem skos je neki, da lažje shajamouser posted image user posted image user posted image user posted image res sem hvaležna tej višji sili, ki nas vodi in ki nam stoji ob strani, da nam skos nekako gre, da se ta sreča le nebi nikoli končalauser posted image user posted image user posted image user posted image

punce čist ste me zrajcale z velikimi avtomobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image no sam ni varjante najna avtovčka sta stara 1 leto in bosta mogla še kr mal služit, da bosta šla od hišeuser posted image user posted image user posted image user posted image itak pa imamo še precej drugih planov prej med drugim tud user posted image ... sem po parih pogovorih z mojmu vidla da tud on še vedno misli na še enga user posted image to sem pa še najbolj veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem se stiskat in ajat..... lepe sanje in lahko noč.

a bo kako srečanje? al sem kakega zamudilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2891
1.6.2010 22:19:23   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
   [Brisano sporočilo]
1.6.2010 22:43:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
2.6.2010 7:01:24   
Urša08
jutro

Pijem kavico in sem vas v miru prebrala. Tamaledva še ajata, možek šel v službo.

Birdy
kaj sem se nasmejala temu jogurtu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša v življenju je ponavadi tako, da tudi če se kje vrata zapro, se pa okno odpre tko da kar optimistično naprej user posted image user posted image user posted image

Ajvy spočij si danes in nafilaj baterije, očitnoi je bil včeraj dan za tečnitis user posted image

Sjmm super za nafilane zalogeuser posted image user posted image user posted image

čebelv tudi ti si spočij user posted image

Kolumbo
uf glede imen midva sploh ne prideva skup user posted image men je všeč Ažbe pa moj še slišat noče, pa Tim mi je bilo skoz všeč ampak no way moj hoče klasično ime poo možnosti na 4 črkeuser posted image user posted image user posted image za punčko me malce Neža bega ampak je še zlo v oblakih. Bomo zadnji teden zbrali očitno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2894
2.6.2010 7:03:21   
Urša08
Evo sta tamaledva že tu. Žiga pride s kamionom v enio roki in traktorjem v drugi user posted image user posted image user posted image in hop v dnevno kot da me ni, Nejc pa pozdravi dobro jutro in se k men stisneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
2.6.2010 8:22:37   
Čebel@
moja teta,katera je imela težek boj s tremi raki-je ponoči izgubila bitkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
2.6.2010 8:37:47   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

moja teta,katera je imela težek boj s tremi raki-je ponoči izgubila bitkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sožalje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
2.6.2010 8:45:25   
Urša08

čebela moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
2.6.2010 8:46:23   
Katjusa

čebela moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
2.6.2010 8:47:52   
Katjusa

Evo sta tamaledva že tu. Žiga pride s kamionom v enio roki in traktorjem v drugi user posted image user posted image user posted image in hop v dnevno kot da me ni, Nejc pa pozdravi dobro jutro in se k men stisneuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image imaš srečo pri nas gresta kr oba mimo meneuser posted image user posted image user posted image user posted image dokler se kdo ne spomni da je žejen al pa lačenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čeprav če grem pa jst ven iz sobe pa benjamin kuj za mano zalavfauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?