Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 8:52:26
|
|
|
|
Katjusa
|
imena..... meni je ful všeč Miha ampak mi ga najbrž ne bomo imeli ker je prekratko sploh zdej k imamo 2 dolga.... nebi blo fer za punčko moj je še kr za Karin kakr se je odločil pri Florjanu, če bi bila punčka men je bolj všeč kaka Karolina ampak dober za punčke on zbira Urša najboljše in najležje je na pododni postelji zbirat takrat so mošku bolj razneženi in ne upajo rečt ne tak, da ti si izberi pol pa čakaj pravi trenutek punce lepo dopoldne, čeprav deževno...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:10:23
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi kr spali za spremembo čebel@...moje sožalje.. urša....tvoja 2 sta res posrečena katjuša...lepo, da oba razmišljata še o greva na mislije in kofico
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:12:11
|
|
|
|
claud
|
ćebela- iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:15:46
|
|
|
|
petrušk_
|
ojla punce dobro jutro..... še kar ni zj me pa že mal skrbi da res ni kej narobe, da niso tud pr men hormončki pobezljali tko kt je sjmm napisala....hmmmm....še par dni čakam, pol pa res CB test....drugač pa via G??? al kaj menite ve.....???= ursa mi je znano to, da te ne "šlivi 5 %"...jst vsak dan k pridem dam tamala sploh noče k meni...sicer ful vesela pa ploska pa se smejčka...ampak k men pa noče...kr beži pol k pa pomaham, da grem pa PA PA če ne gre k meni pa prteče za mano k pa big daddy pride dam ga pa kr napade od veselja----- ----- no tolk o tem kolk smo vredne k pridemo prve iz službe...heheehhh.... katjuša superca za evrčke in da vam gre po planu....upej na dobr znesek dohodnine....jst sm dobla 13 eur nazaj kolumbo....po moje bo mogu bit kr Nik, če je malček tko določu....drgač bo pa štala sjmm super za nafilane zaloge.....a si kej pomislla da bi majčiju dala zvečer v AM ene par žličk kašice....jst kupujem od Milupe 7 žit....in odkar ji dodajam kašico spi brez da bi se zbudila, prej je pa vedno hotla še ponoči jest....zjutri pa dobi samo AM birdy....nedoločen spol....kaj pa če maš dva - fantka in punčko ejjjj noroooo punce....veste kolk bomo plačval vrtca....360 eur....brez znižanja- z znižanjem pa 270 eur....a vsem odobrijo znižano plačilo vrtca??? upam vsaj na to....noroooooooooooooooooooooooooo......moj je polovični solastnik firme in to nas za 2 razreda višje uvrsti....kaj veste o tem?? ker znesek je treba navest kot kapitalski dobiček???? k če bi sam plače vnašal pa avte bi bli v 6 razredu?????
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:16:27
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Evo jst na sihtu, dela nobenga....tko da sm si prnesla racunalnik,prek sosedovga lokala pa kradem net Vidim da ste nosecke nestrpne s spolom ......Naj se vam sanje in zelje uresnicijo.... Pri nas se z danasnjim dnem zacne resno s stanovanjem.....gremo zrihtat kredit, pa ce gre cez komisijo, pol smo zmagal Kako ste kj drugac....nism za nazaj nc brala ker je tri mac za brat....
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:16:59
|
|
|
|
Čebel@
|
hvala za izrečena sožalja .......sem že včeraj v službi povedala,da ko bo treba na pogreb,da bom takrat frej dan si vzela danes ponoči smo malo žurali-ji en zobek nagaja .....pa z noska ji je začelo tečt grem si čokolino naredit,pol grem pa v šolo do mentorja,da mi da popravke za seminarsko(imam preveč strani in bo treba malo črtat) deja......tebe sem pa spregledala ......jaz sem že dobila dohodnino,moj mož pa ne....baje naj bi šle 31. odločbe naprej in v parih dneh naj bi jih dobili......denar bo pa itak drug mesec nakazan
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:36:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ ojla punce dobro jutro..... še kar ni zj me pa že mal skrbi da res ni kej narobe, da niso tud pr men hormončki pobezljali tko kt je sjmm napisala....hmmmm....še par dni čakam, pol pa res CB test....drugač pa via G??? al kaj menite ve.....???= ursa mi je znano to, da te ne "šlivi 5 %"...jst vsak dan k pridem dam tamala sploh noče k meni...sicer ful vesela pa ploska pa se smejčka...ampak k men pa noče...kr beži pol k pa pomaham, da grem pa PA PA če ne gre k meni pa prteče za mano k pa big daddy pride dam ga pa kr napade od veselja----- ----- no tolk o tem kolk smo vredne k pridemo prve iz službe...heheehhh.... katjuša superca za evrčke in da vam gre po planu....upej na dobr znesek dohodnine....jst sm dobla 13 eur nazaj kolumbo....po moje bo mogu bit kr Nik, če je malček tko določu....drgač bo pa štala sjmm super za nafilane zaloge.....a si kej pomislla da bi majčiju dala zvečer v AM ene par žličk kašice....jst kupujem od Milupe 7 žit....in odkar ji dodajam kašico spi brez da bi se zbudila, prej je pa vedno hotla še ponoči jest....zjutri pa dobi samo AM birdy....nedoločen spol....kaj pa če maš dva - fantka in punčko ejjjj noroooo punce....veste kolk bomo plačval vrtca....360 eur....brez znižanja- z znižanjem pa 270 eur....a vsem odobrijo znižano plačilo vrtca??? upam vsaj na to....noroooooooooooooooooooooooooo......moj je polovični solastnik firme in to nas za 2 razreda višje uvrsti....kaj veste o tem?? ker znesek je treba navest kot kapitalski dobiček???? k če bi sam plače vnašal pa avte bi bli v 6 razredu????? a to daš mali še po večerji?? ker naš kako uro pred am-jem poje pravo večerjo...al 230ml milupa kaše ali iz 250ml mleka kakega linota ali gres...men se to zdi kr velik in pol dam sam am...včasih dodam kako žličko kakava
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:38:34
|
|
|
|
sjmm
|
kje pa tamika hodi?
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:42:47
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk...to je pa kar zajetna vsota za vrtec....mi bi tudi veliko plačali,če bi imeli dober dobiček...tko je pač če maš firmo in podobne hece
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:44:39
|
|
|
|
birdy
|
Čebela, iskreno sožalje Po eni strani je pa bolj tako, se reva vsaj ne matra več in je zdaj vsa srečna med oblaki. Rak je težka in boleča bolezen, sem tako zgubila babico in dedka in sta se na koncu res matrala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:47:52
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, ne mi še ene bejbe nooo Ne, drugač pa resno, pa ne me narobe razumet, je še mene sram. Ampak jst mam občutek da če bo še ena bejba da bom kr mal razočarana. Sej to bo sam trenutno, sam... Mah ne vem, tok bi zdej še enga fantka. Pa ne me (preveč) obsojat, itak da je najbolj važno da bo bejbi zdrav, sam mam zdej res željo za enga fantka ker vem da je to zadnji otrok.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:54:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Kolumbo, ne mi še ene bejbe nooo Ne, drugač pa resno, pa ne me narobe razumet, je še mene sram. Ampak jst mam občutek da če bo še ena bejba da bom kr mal razočarana. Sej to bo sam trenutno, sam... Mah ne vem, tok bi zdej še enga fantka. Pa ne me (preveč) obsojat, itak da je najbolj važno da bo bejbi zdrav, sam mam zdej res željo za enga fantka ker vem da je to zadnji otrok. birdy...men se zdi tvoja želja čist smiselna ...sam, sej veš...kar se je namiksal...se je
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:54:31
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Kolumbo, ne mi še ene bejbe nooo Ne, drugač pa resno, pa ne me narobe razumet, je še mene sram. Ampak jst mam občutek da če bo še ena bejba da bom kr mal razočarana. Sej to bo sam trenutno, sam... Mah ne vem, tok bi zdej še enga fantka. Pa ne me (preveč) obsojat, itak da je najbolj važno da bo bejbi zdrav, sam mam zdej res željo za enga fantka ker vem da je to zadnji otrok. Birdy jaz te 100% zastopim ti želim in privoščim fantka tko k sebi eno punčko po dveh fantih
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:55:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ moja teta,katera je imela težek boj s tremi raki-je ponoči izgubila bitko prejmi moje iskreno sožalje
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:55:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Kolumbo, ne mi še ene bejbe nooo Ne, drugač pa resno, pa ne me narobe razumet, je še mene sram. Ampak jst mam občutek da če bo še ena bejba da bom kr mal razočarana. Sej to bo sam trenutno, sam... Mah ne vem, tok bi zdej še enga fantka. Pa ne me (preveč) obsojat, itak da je najbolj važno da bo bejbi zdrav, sam mam zdej res željo za enga fantka ker vem da je to zadnji otrok. Birdy jaz te 100% zastopim ti želim in privoščim fantka tko k sebi eno punčko po dveh fantih se kar podpišem......
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:55:38
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk nas tud čaka položnica okol 200e za vrtec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:56:43
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša..meni NEža ne paše k vam..ker sta Žiga in NEjc močni imeni..Neža pa je tako mehko ime..... JAna, Jure...in tako naprej.....oprosti...sej veš..samo mnenje podam.....se mi je full dobr pogovarjat o imenih
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:57:17
|
|
|
|
Urša08
|
Eto kuhinja pospravljena, sedaj jemo sadno malico (banane, hruške, jagode) in čakamo obisk. Pride ena kolegica na eno kavico.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:59:45
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy mojemu dragemu je ime Jure tko da odpade Punčka Neža je pa prav da bi bla nežna mal heca, prov je da poveš svoje mnenje. Jana mi nekak ne gre no še kak predlog?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 9:59:49
|
|
|
|
birdy
|
Evo Urša, teb eno punčko in men enga fanta!!! Ma da je tako Na konc pa itak vem da karkol bo, bo moja lizika, pa če bo fant al pa punca. Jst sem misnla da bo Kristi bolj Klemnova, no, pa je moja, skoz k meni pa za mano... Pa zdej k reče, mami mi je pa itak Bomo čez mesec pa pol vidli kaj se je namiksal Vem pa neki že zdej, vsekakor se je namiksal še en najlepši otrok na svetu
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 10:01:00
|
|
|
|
birdy
|
Lara. Čist sem v imenih na L. Aja, Urša to zate pišem.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 10:01:57
|
|
|
|
Urša08
|
Birdy lepo si napisala Aja Birdy kaj pa ime Luka za fantka?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 10:02:16
|
|
|
|
birdy
|
Sem se pa jst že odločila, otrok bo al Loti al pa Lan. Sam mojga moram še prepričat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 10:03:11
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Lara. Čist sem v imenih na L. Aja, Urša to zate pišem. birdy Lara mi je bila od otroštva všeč dokler nisem prišla do ene punčke s takim imenom ki je pravi mali , od takrat naprej mi ne paše. Aja za punčko se mi je dopadla še Ajda in Maja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 10:03:30
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy lepo si napisala Aja Birdy kaj pa ime Luka za fantka? Lepo ime, bi ga dala, če ne bi bil moj brat Luka . Pa ko je od Tanci partner reku Luke, mi je še boljš, sam je skor isto tko da ne gre
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?