Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 17:57:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo, jutr bomo domov prišli z Seat alhambro. Čist na hitr nič jasno, ampak je kljub letom dobr spedenana, častijo nama še tehničnega pa neke ekstra feltne pa rolo za prtljažnik nama bo zrihtu. JEEEEEEEEEEE, končno bo tale nabava avta mem. Pa še super novica, tašča si je nekje sposodla denar in ker bi za espaca dala več bomo 1600eur lohk takoj vrnil, ostalo bova pa vračala ko se bo nabral ene 500eur, lahko v enem mescu al pa v petih. Pa še dohodnina je prišla, mal manjša od pričakovane ampak še vseen dobra ...važiči ..pa SREČNO VOŽNJO z novo makino!!!! birdy srečno vožnjo in veliko lepih kilometrov
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 18:04:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša superca sem vesela za vas punce hvala za vaše veselje..... k sme zadnič pisala, da je zmanjkalo € je ena napisala sej bodo prišli pa spet odšli ampak teh 840€ res nismo pričakoval in so ravno ob pravem trenutku jst še vedno pridno pišem vloge in upam, da dobim kmal kako službo, potem bo še lažje in boljše.... urša kak lepo bi blo če bi bila sam bojda res drži to moja mami je rekla da se je pri bratu nezevedno oblačla v bolj modre obleke pri meni pa v rdeče ampak je to opazla potem k sem se jst že rodila, ko ji je ena omenla drgač pa mislim, da po 2 tako fejst čist vseeno kaj bo komi čakam, da nam razkriješ kaj nosiš pod srčkom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 19:09:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 19:13:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan Smo pršli dam ob 17h, sm zrihtala kar sm mislna , vmes sm mogla mal litanij posliušat, pa je kr šlo......Majkl je zdej čist neki navdušen nad babicam in bi skos pr eni spal ......verjetno bo druk teden kakšen dan ostal pri mojih, da bo lahko šel z babi v vrtec k majo ful boljše igrišče kot pri nas. BIRDY ČESTITKE ZA AVTO KATJUŠA ŠE NA MNOGO EVRČKOV , EVO SAM ZATE POGLEJ GLIH ŠE EN REGRES URŠA navijam za rdeče.....jst prisegam na prešano slanino in na sploh meso in nekje sem brala da je to tipično za nosečnice, ki imajo fantka , je blo v vseh nosečnostih isto...prešana slanina in samo prešana slanina , pri bejbah pa sadje, zelenjava in čokolada SJMM a mate u Lančici tut park senzorje???? lp jap
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 19:21:43
|
|
|
|
Urša08
|
čer Evo mi smo se najedli toplih sendvičev, sedaj gledata tamaledva risanko, jaz mam pa mal lufta. Uf sta mela dons oba tečnitis tko da sem na konc že pihala . Katjuša, Kolumbo vedve kar navijajta za bi bilo fino ja, ampak če bo nič zato. Me je danes moj možek čisto presenetil, je kupil dve dekici in sicer roza in modro - ker ne veva kaj bo sta pa taki mehki, plišasti V četrtek zjutraj pa mojedva prideta po Nejca in grejo na vikend mal uživat do petka. Mi bo prav prišlo da bom v miru spakirala. Sedaj bo treba pa še Žigca zrihtat, Nejc je že v pidžamici, pa potem pravljica.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 20:21:36
|
|
|
|
Deja
|
Živijo... sam eno vprašanje... a ste že vse dobile dohodnino? jaz namreč nisem dobila še nič... pa me mal skrbi če bo kaj al nič... nazaj bi naj dobila kar lepo vsoto pa bi nam prav prišla ker nabavljamo drug (večji) avto...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 20:36:07
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...utrujena sem do daske----tečnitis je bil v polnem zagonu.....jutri delam popoldne...tako da bom dopoldne malo glavo počivala in urejevala misli Kolumbo..super za asfalt in njegov izkoristek....he he ...tale babica .... ČEbela....waw...te je pa lepo presenetil možek... Urša...upam,da bo današnja nočka boljša ... iiiiiiiiiiiiii kakšna sončka LEpo te je presenetil možek z dekicam....bravo... KAJ boste imeli menda veš..KOGA je pa pravo vprašanje... Tarja je samo zelene in rumene stvari....rdečih ne mara.... Birdy..kar se mene tiče Seat....upam,da vama uspe uspešno speljat nakup Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...čestitke sjmm...upam,da bo današnja nočka boljša Dobr si mu rekla...bravo.....krasna podpora si.... KAtjuša...super za krasen regres Deja...jst sem dobila danes dohodnino.....menda če je ne dobiš...jo moraš sama spisat...lahko pa Vido vprašaš.....vpišeš not davvčno..pa ti vse pove...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 20:53:27
|
|
|
|
birdy
|
Deja, mislm da lahko dohodnina še z 14-dnevnim zamikom pride. Mislim do 14- dnevnim. Neki mam v glavi da jo lahko na pošti zadržijo, al neki tazga, ampak se mi svetlika od ene dveh let nazaj tko da nč zihr. Nč bat, jst mislm da te bo jutr al pa pojutrišnem čakala
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 20:55:19
|
|
|
|
birdy
|
Punce k se pogovarjate da če ješ take barve hrano da bo določen spol... Kaj bo pa tale moj otrok k mi paše jogurt? Bela barva, a se še ni odloču
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 20:57:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Evo mi smo se najedli toplih sendvičev, sedaj gledata tamaledva risanko, jaz mam pa mal lufta. Uf sta mela dons oba tečnitis tko da sem na konc že pihala . Katjuša, Kolumbo vedve kar navijajta za bi bilo fino ja, ampak če bo nič zato. Me je danes moj možek čisto presenetil, je kupil dve dekici in sicer roza in modro - ker ne veva kaj bo sta pa taki mehki, plišasti V četrtek zjutraj pa mojedva prideta po Nejca in grejo na vikend mal uživat do petka. Mi bo prav prišlo da bom v miru spakirala. Sedaj bo treba pa še Žigca zrihtat, Nejc je že v pidžamici, pa potem pravljica. kok lepo...sm se še jz čist raznežla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 20:58:36
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Punce k se pogovarjate da če ješ take barve hrano da bo določen spol... Kaj bo pa tale moj otrok k mi paše jogurt? Bela barva, a se še ni odloču
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 21:03:54
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas gremo zdele u mižule z velko flašo am-ja...mogoče ga ta pomiri za ponoč zaloge so nafilane...smo šli kr u hiperja...tam zmer vse dobimo in pol ni treba en teden bluzi okol za hrano sm pa kr zmatrana...me še kr tale uničuje...pa mi kr energije primankuje zdej jih vse napodim po pojstlah....večerno crkljanje smo že imeli...zdej kopalnica dela na ful...pol pa čao miki in mir pri hiši moj še cuckota odpelje...mene pa kavč kliče aja, ne vem al je tak dan al kva...k vse neki o tečnitisu pišete...mi smo imel turbo tečkico dons popoldne...še u štacuni...k je zmer priden....sam upam, da bo ju3 bolš...še posebej, če bo dobr šlafkau no, fajn bodite....mirno noč vsem!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 21:10:52
|
|
|
|
birdy
|
Ujej, SJMM, sem zdele vidla da že skoz narobe tvoj nik pišem... Sory , se bom probala poboljšat Sva pa glih phedro gledala, men je huda ker ma drsna vrata. Bomo pa zdej tud mi visoko A veš kdaj se je men res zazdel da so tile veliki avti najbolj varni? Ko je mela Tamika nesrečo in je pisala da če bi mela kak majhen avto da bi blo... Bogvedi kaj... Urša, Neli je že v vrtcu Verjetno misliš Kristiko? Ona pa še nima. Pa upam da se bo vseen do septembra kej sprostilo.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:01:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 22:15:19
|
|
|
|
Čebel@
|
čer urša......joj kaj sta cukra katjuša....... za € birdy....... za avto kolumbo.......jeeeee Nik sjmm.......jupi spet bo lažje dihat ko ne bo tastarih doma ajvy.....spočij se to sem si zapomnila drugače me je pa prejle ko sem domov prišla,skoraj fršlok ruknil-vhodna vrata so bila na srežaj odpra ......šibam gor,dedec spi,na štedilniku pa vrel le še pljunek vode grem kar spat-sem pred parimi minutkami poslušala Hano ko je brundala v spanju čaoooooo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 22:16:25
|
|
|
|
Katjusa
|
punce hvala moj je tud še ni dobil in sem danes poštarja vpašala če ni dohodnine pa je reku, da še niso nič dobil, da on tud čaka.... no med drugim sem ga razumela kot, da po našem koncu še ni nič nosil Upam, da bo kmal ker upamo še na neki € sem ravno mojmu razlagala kako srečo imama skos se nama vse lepo poklapa in ravno ko česa zmanjka pride kaka nova stvar, da se vse nekako uredi in tale regres pol klub kamr hodim bo tud neki denarja v glavnem skos je neki, da lažje shajamo res sem hvaležna tej višji sili, ki nas vodi in ki nam stoji ob strani, da nam skos nekako gre, da se ta sreča le nebi nikoli končala punce čist ste me zrajcale z velikimi avtomobili no sam ni varjante najna avtovčka sta stara 1 leto in bosta mogla še kr mal služit, da bosta šla od hiše itak pa imamo še precej drugih planov prej med drugim tud ... sem po parih pogovorih z mojmu vidla da tud on še vedno misli na še enga to sem pa še najbolj vesela grem se stiskat in ajat..... lepe sanje in lahko noč. a bo kako srečanje? al sem kakega zamudila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 1.6.2010 22:19:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Punce k se pogovarjate da če ješ take barve hrano da bo določen spol... Kaj bo pa tale moj otrok k mi paše jogurt? Bela barva, a se še ni odloču
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 22:43:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 7:01:24
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Pijem kavico in sem vas v miru prebrala. Tamaledva še ajata, možek šel v službo. Birdy kaj sem se nasmejala temu jogurtu Katjuša v življenju je ponavadi tako, da tudi če se kje vrata zapro, se pa okno odpre tko da kar optimistično naprej Ajvy spočij si danes in nafilaj baterije, očitnoi je bil včeraj dan za tečnitis Sjmm super za nafilane zaloge čebelv tudi ti si spočij Kolumbo uf glede imen midva sploh ne prideva skup men je všeč Ažbe pa moj še slišat noče, pa Tim mi je bilo skoz všeč ampak no way moj hoče klasično ime poo možnosti na 4 črke za punčko me malce Neža bega ampak je še zlo v oblakih. Bomo zadnji teden zbrali očitno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 7:03:21
|
|
|
|
Urša08
|
Evo sta tamaledva že tu. Žiga pride s kamionom v enio roki in traktorjem v drugi in hop v dnevno kot da me ni, Nejc pa pozdravi dobro jutro in se k men stisne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 8:22:37
|
|
|
|
Čebel@
|
moja teta,katera je imela težek boj s tremi raki-je ponoči izgubila bitko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 8:37:47
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ moja teta,katera je imela težek boj s tremi raki-je ponoči izgubila bitko moje sožalje....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 8:45:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ moja teta,katera je imela težek boj s tremi raki-je ponoči izgubila bitko čebela moje sožalje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 8:46:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ moja teta,katera je imela težek boj s tremi raki-je ponoči izgubila bitko čebela moje sožalje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 2.6.2010 8:47:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Evo sta tamaledva že tu. Žiga pride s kamionom v enio roki in traktorjem v drugi in hop v dnevno kot da me ni, Nejc pa pozdravi dobro jutro in se k men stisne imaš srečo pri nas gresta kr oba mimo mene dokler se kdo ne spomni da je žejen al pa lačen čeprav če grem pa jst ven iz sobe pa benjamin kuj za mano zalavfa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?