Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 11:46:40
|
|
|
|
birdy
|
Mihailo, NS maš lahko od nekje 11-14 tedna nosečnosti. Povej kdaj si mela zadnjo M pa ti povem kdaj cca. boš mela NS.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 11:52:02
|
|
|
|
birdy
|
kAKO VAM USPE MET KOLKTOK ČISTO ČE SESATE 2X NA TEDEN? (UPS ČRKE). Al sem jst mal narobe prebrala? Jst sesam 2x na dan pa mam svinjak!!!! Sej ne vem kaj delamo ampak pri nas se v eni uri napaca, s tem da jemo izklučno za mizo (prej je blo še hujš) Sesam pa jst kr z Neli in Kristi, morta nujno bit pokonc da ju slučajno z sesalcem ne zbudim. Mamo mal žura , enkrat mi ena mal ugasne, pa druga prižge, pa ponovi vajo, aja pa kabel mata užitek vlečt, Kristi jaha sesalc k kaka moderna čarovnica... Skratka mamo pestro
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 11:55:05
|
|
|
|
Urša08
|
birdy mojedva jesta v kuhinji za mizo kar pomeni da vsaj drugod ni drobtin. Po večini zapackata mizo in mizico na otroškem stolčku. Se mi pa čist zmeša da bi mogla 2 x na dan sesat. Dobra si res pomoje mate kot izškatlice.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 11:58:24
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 birdy mojedva jesta v kuhinji za mizo kar pomeni da vsaj drugod ni drobtin. Po večini zapackata mizo in mizico na otroškem stolčku. Se mi pa čist zmeša da bi mogla 2 x na dan sesat. Dobra si res pomoje mate kot izškatlice. Ko bi blo vsaj Nisem jst ravno sproten človek pa ni ravno kot iz škatlice. No ja, problem je bolj da mamo našarjen, če razumeš kaj mislm. Je pa odkar sva čist spremenila vse velik boljš. Je mal več placa.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 12:03:16
|
|
|
|
Urša08
|
birdy tud pri nas ni kot iz škatlice od kar mam sploh ne vem več kako to zgleda Pri nas je tko da največjo packarijo nardita z žemelcami in takrat ponavadi res s sesalcem letim sam samo okol mize, pri raznih mlečnih zadevah in namazih na kruho je pa solidno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2010 12:24:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 12:25:29
|
|
|
|
birdy
|
Mah, pri nas pa Kristi začenja sama jest in moram vmes še okol njenga stola mal z cunjo letet. Sploh pol k ni več zares lačna pa začne delat kažin Sicer pa dvomim da pri vas ni upadenan. Mislm da je pri nas še najhuj
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 12:38:03
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tamika....predvidoma naslednja nedelja...FREJ...pa se kej zmenimo!!! super za uživanje včeraj!!! ... kako se zmenimo ? za fraj vikend v kuhinji ti sam povej...pri nas, pri vas, na pol poti kje k je lušno...vi bol okol šibate na razne place...pa po moje več poznaš!! meni je vseeno ... placov pa ne poznamo, saj smo se samo 2 nedelji potepali bom mal mojga porukala , pa se pol zmenimo evo, moj pravi, da se lahko po kosilo odpravimo do vas, če vam tako ustreza domenjeno!!!!!!!!!! V primeru spremembe ti javim kam pa mormo prit?
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 12:46:45
|
|
|
|
Katjusa
|
evo mene nazaj..... Mihailo čestitam za uživaj in lepo nosečnost sem ful vesela za vas čebela čestitke za obletnico pa da bi vama hitro ratalo Urša mislim, da bom vsak dan tle zaradi mojih staršev in zaradi mene k smo navezani bolj k si mislimo in otroka...... moja mami se je že kr javla, da jih bo čuvala kdaj za vikende, da boma mi2 frej sej vem, da bo luštno ko bo končano ampak tak k je zdej in tok k je še dela mi pa kr mine
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 12:53:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Mihailo, NS maš lahko od nekje 11-14 tedna nosečnosti. Povej kdaj si mela zadnjo M pa ti povem kdaj cca. boš mela NS. 17.4.hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 12:57:33
|
|
|
|
Katjusa
|
evo še nakaj utrinkov iz našega konca:
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 12:57:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy kAKO VAM USPE MET KOLKTOK ČISTO ČE SESATE 2X NA TEDEN? (UPS ČRKE). Al sem jst mal narobe prebrala? Jst sesam 2x na dan pa mam svinjak!!!! Sej ne vem kaj delamo ampak pri nas se v eni uri napaca, s tem da jemo izklučno za mizo (prej je blo še hujš) Sesam pa jst kr z Neli in Kristi, morta nujno bit pokonc da ju slučajno z sesalcem ne zbudim. Mamo mal žura , enkrat mi ena mal ugasne, pa druga prižge, pa ponovi vajo, aja pa kabel mata užitek vlečt, Kristi jaha sesalc k kaka moderna čarovnica... Skratka mamo pestro Itsa zgodba je tudi pri nas...sesam 2x na dan ,ker ne morem gledat kako mihailo lovi drobtine s tal in jih daje v usta(ne vem kako jih najde ampak tok dolg isce da jih nabode ...pa tudi samo v stolcku je...tudi jaha sesalec,izklopi mi pa ne ker je treba mal vec moci za to...kabel pa vlece full ma rad sesalec.ce sem pa celo nosecnost skoz sesala,takrat mi je slo pa se bolj na zivce ce ni blo tipi topi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 13:19:04
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Ns se dela med 11t in 14t, torej enkrat med 3.7. in 24.7.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 13:23:11
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm tamika....predvidoma naslednja nedelja...FREJ...pa se kej zmenimo!!! super za uživanje včeraj!!! ... kako se zmenimo ? za fraj vikend v kuhinji ti sam povej...pri nas, pri vas, na pol poti kje k je lušno...vi bol okol šibate na razne place...pa po moje več poznaš!! meni je vseeno ... placov pa ne poznamo, saj smo se samo 2 nedelji potepali bom mal mojga porukala , pa se pol zmenimo evo, moj pravi, da se lahko po kosilo odpravimo do vas, če vam tako ustreza domenjeno!!!!!!!!!! V primeru spremembe ti javim kam pa mormo prit? hja, via Ljubljana, Brezovica....dol z avtoceste.....če bi šli naprej bi šli prot morju... ...od Brezovice pa po stari cesti..po Tržaški proti Vrhniki...in nekje na sred poti je LOG...tam pa najbolj da se pol slišmo...k od table je še ene 2 km do našga naselja...ko je vzporedno avtocesta in vidš LOG bivšo cestninsko postajo...pol sam še mal in je naše naselje na desni srani, če gledaš prot morju ...se pa imenuje Jordanov kot..piše ob cesti na lesenem kozolčku in je polno nabasanih vrstnih hišk...no, naš naslov...Cesta na Mele 6....pa se še čujemo, če bo treba
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 13:24:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo še nakaj utrinkov iz našega konca: ostani pozitivna...sej bo šlo...drgač pa pridemo porint!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 13:33:02
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša luštne fotke, pa seveda tvojedva fanta
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 13:34:34
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pojedli kosilo . Žiga je šele sedaj omagal in upam, da kako urco in pol odspi in bo spočit za popoldan ko bomo šli lahko vn ker je dežek nehal padati
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 13:38:16
|
|
|
|
birdy
|
Mihailo, prvi trije tedni julija pridejo v poštev. Najbolj idealno pa med od sedmega do trinajstega julija (glede na tale moj nosečniški koledarček).
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 13:43:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
hvala punce
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 14:15:33
|
|
|
|
Čebel@
|
dan hvala za čestitke ....me mož prepričuje da sva eno leto poročena smo pisali slovo-imam full dober filing katjuša......vav kok sta si maledva ratala podobna Hani dat kosilo,ker je spala 3 ure in je lakotaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 14:32:19
|
|
|
|
sjmm
|
no, še malo pa bomo kisolčkali, ata pride okol 5h, mali še spi, drugi vsi na broju, jz sm čist na tabletkah...pa me kr okol suka sm cela u frižider skočila...pa ni blo nč več not...tko, da juhi sledijo vegi hrenovke, pol pa sm mislila burek nardit ...k je blo cel vikend velik sladkega...pa so zaprotesiral, da čjo rajš skutn štrudelj, da bo nadev pač sladek..ok, ok...sm še mojga porufala in se je strinjal s ta sladko verzijo...tko, da je zdej to to mal se sonček kaže...mogoče pa bo mal za na luft popoldan NUJNo pa bo treba zaloge obnovi, ker nam je tud krompirja zmanjkal...tak da zdej stradamo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 14:32:50
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, še malo pa bomo kosilčkali, ata pride okol 5h, mali še spi, drugi vsi na broju, jz sm čist na tabletkah...pa me kr okol suka sm cela u frižider skočila...pa ni blo nč več not...tko, da juhi sledijo vegi hrenovke, pol pa sm mislila burek nardit ...k je blo cel vikend velik sladkega...pa so zaprotesiral, da čjo rajš skutn štrudelj, da bo nadev pač sladek..ok, ok...sm še mojga porufala in se je strinjal s ta sladko verzijo...tko, da je zdej to to mal se sonček kaže...mogoče pa bo mal za na luft popoldan NUJNo pa bo treba zaloge obnovi, ker nam je tud krompirja zmanjkal...tak da zdej stradamo
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 14:34:38
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, še malo pa bomo kisolčkali, ata pride okol 5h, mali še spi, drugi vsi na broju, jz sm čist na tabletkah...pa me kr okol suka sm cela u frižider skočila...pa ni blo nč več not...tko, da juhi sledijo vegi hrenovke, pol pa sm mislila burek nardit ...k je blo cel vikend velik sladkega...pa so zaprotesiral, da čjo rajš skutn štrudelj, da bo nadev pač sladek..ok, ok...sm še mojga porufala in se je strinjal s ta sladko verzijo...tko, da je zdej to to mal se sonček kaže...mogoče pa bo mal za na luft popoldan NUJNo pa bo treba zaloge obnovi, ker nam je tud krompirja zmanjkal...tak da zdej stradamo ..tole sm hotla popravt, pa ne venm kva sm zmutila
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 17:12:32
|
|
|
|
Čebel@
|
se vidi da je sonček posvetil,ker je zatišje .......midve sva že notr prišle,bo kmalu čas za Hanino večerjo.....zdele sva si pa naštimale muzko(za spremembo ne otroških ),ati je pa šel s kolegom na "kavo" da zrihtata windovse nalap topu .....sem pa atiju kupila 2 rožici(take ki sem jih imela v šopku),on je pa rekel da me pelje danes ven gledam Hano ki se igra ob mizici in zraven full z rito miga
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ... 31.5.2010 18:50:59
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana pančka mož se je pa zgleda izgubil
|
|
|
SušiOceaniaAli radi jeste suši?Ja (
11%)

Ne (
43%)

Ne poznam (
46%)
Število vseh glasov: 431Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!