nenka7
|
mala2001, se podpišem pod tole!!! kompliciramo, tudi jaz, da ne bo pomote, čeprav mi mož skos pravi, naj že neham in da sem prav seksi in po pravici povedano, midva nimava tehtnice in je tudi ne želim imeti, ker vem, da bi počela točno to: vsako jutro na tehtnico in sekirancija... kolk smo brezvezne!! namesto da bi uživale in ponosno dvignjene glave hodile okrog z okroglimi trebuščki in okroglimi ritkami!!!! ma, jaz sem tečna do sebe, ampak sem tudi prizanesljiva in se pač ne tehtam, mi je pa vsakič malo zoprno it na tehtnico pri pregledu... smotana do konca!! ampak mislim, da sem še ok, nekatere so v resnici grozno zakompleksane zaradi kilaže, kar pa ne spada v nosečnost! sedaj moramo biti pozitivne in pozabiti na ogledala... ja, tudi tega nimam nikjer v stanovanju, da bi se cela videla, ampak to je samo stvar časa, kdaj ga bom nabavila, ker ko sem se selila k možu pač nobenega ni bilo in je tako tudi ostalo. pa sem po svoje hvaležna sama sebi... da nimam tehtnice in ne ogromnega ogledala čeprav ogledalo bomo nabavili slej ko prej, tehtnice pa sigurno ne... mislim, da je nosečka najlepša ženska, kar jih lahko vidimo, pa naj bo preveč okrogla ali samo s trebuščkom in lepo zadnjico!! dajmo, punce, bodimo pozitivne in imejmo se rade! kdo nas bo pa imel, če že same nismo prepričane vase!??! poljubčke, pozdravčke vsem!
|