Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Tinca Malinca - škoda bi bilo, če bi nehala dojit, sploh če imaš še dovolj mleka. To, da ponoči je 1x do 2x je čisto normalno pri tej starosti. Tudi naš ima zelo podobne ure za dojenje in tudi zjutraj se isto vstanemo. Jaz nisem tako zelo utrujena zaradi dojenja ponoči (sem že navajena), bolj sem hin če imam oba doma. Izkoristi takrat, ko čez dan spi in se vleži zraven nje za kakšno urico, da si nafilaš baterije. Jaz to ravno sedaj počnem, ko oba spita... Zimska, saj vem, saj vem. Saj mene tisto nočno zbujanje ne matra tako; absurdno je to, da zdaj spim več, kot sem prej kadarkoli (sem vedno rabila kakšne 4 ali 5 ur) - dojenje na splošno me izčrpava. Zdaj sem dobila ene vitamine, bomo videli, če bo kaj pomagalo ... Problem je pa tudi v tem, da je naša takooooooooo zelo našponana, če kdaj zaspi čez dan, je to izključno v vozičku za kakšnih 20 minut, sicer pa na polno gleda, se pogovarja in niti slučajno ne dovoli, da bi kdo zraven zaspal, ker take decibele vklopi, da jo še k sosedu slišijo - pa to ni jok, ampak neko prepevanje čudno ... Ravno zdaj se moj trudi, da bi jo uspaval, bo prej njega zmanjkalo . Se jima grem pridružit, mogoče nam bo pa uspelo malo zaspat.
|