Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:17:37
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate O Hekti moja, veste, to je kolegica iz "kluba" Jap, pa še ponosna sem na to! Članarino, ki jo dolgujem pa ti dam drugič. Zdaj tak piha, da bi mi jo v luftu odneslo. Z kovanci pa ne upam plačat, kaj če mi kakšen (bognedaj!) pade...
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:17:45
|
|
|
|
noranate
|
Ja, ja Hekti prav maš. Naš štil za domačo porabo je pa več al manj enak. Še dobr da jih tud delajo. Umpa Lumpa, kje si, smo te prestrašili
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:18:59
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Umpa Lumpa, kje si, smo te prestrašili Mislim, da je šla en free krog...se punca (kolko jopoznam) ne vstraši kar tako!
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:19:48
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Ja, ja Hekti prav maš. Naš štil za domačo porabo je pa več al manj enak. Še dobr da jih tud delajo. Umpa Lumpa, kje si, smo te prestrašili kakšen pa je ta štil za domačo porabo ?
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:21:37
|
|
|
|
noranate
|
Pred bogom in zakonom predpisan (pardon podpisan) se pravi pridobljen Muco
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:23:04
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Pred bogom in zakonom predpisan (pardon podpisan) se pravi pridobljen Muco podpisan ali ne ... samo da dela a ne ?
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:23:08
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Pred bogom in zakonom predpisan (pardon podpisan) se pravi pridobljen Muco Pol pa sem jaz nekaj zaj***la, ker sem ga brez zgoraj naštetega "fasala"
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:24:18
|
|
|
|
noranate
|
Štil je lahk tud koruzni (hmmm, na koruzi) je še boljši Hekti
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:25:20
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: noranate Pred bogom in zakonom predpisan (pardon podpisan) se pravi pridobljen Muco Pol pa sem jaz nekaj zaj***la, ker sem ga brez zgoraj naštetega "fasala" važno je da si ga "fasala" .... hm tudi moja reče tako
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:26:02
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Štil je lahk tud koruzni (hmmm, na koruzi) je še boljši Hekti Predvidevam, da ne od še "mlečne"...
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:26:44
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: noranate Pred bogom in zakonom predpisan (pardon podpisan) se pravi pridobljen Muco Pol pa sem jaz nekaj zaj***la, ker sem ga brez zgoraj naštetega "fasala" važno je da si ga "fasala" .... hm tudi moja reče tako Upam, da nisi ti "moj"...
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:27:54
|
|
|
|
noranate
|
Heeeej, ustavmo konje. kam smo mi prišli od vetra . Vidi se, da mam neplodne dneve
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:29:28
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Heeeej, ustavmo konje. kam smo mi prišli od vetra . Vidi se, da mam neplodne dneve Stara, a veš da so moji "poljaki" tud tu?
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:29:50
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Heeeej, ustavmo konje. kam smo mi prišli od vetra . Vidi se, da mam neplodne dneve to pomeni da ne maraš sedaj prepiha spodi al kaj ?
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:30:41
|
|
|
|
noranate
|
Hoh, jaz sem imela pa kar celo rusko armado, z mornarico vred. So nakuhal za celo leto, sam so na srečo kapitulirali. Sedaj slavim zmago , moj g. soprog pa tud, ker je zmagal z enim samim vojakom .
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:31:21
|
|
|
|
noranate
|
Muco, dans ziher ne bo prepiha, pa če pride sam tornado
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:33:05
|
|
|
|
hektorina
|
A ste opazli, da je zunaj dejansko nehalo pihat? Bognedaj, da je šel ves ta veter k Norinate...Bog ne daj!
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:35:36
|
|
|
|
noranate
|
Hekti, še nič ne čutim
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:36:37
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Hekti, še nič ne čutim saj si rekla ,da tudi ne boš !!
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:38:21
|
|
|
|
noranate
|
Muco, motiš se. Veš kaj, mislim da smo te zdaj že tolk naluštale, da tvoja lubika nocoj ne bo spala, temveč nabirala podočnjake in še kaj
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:42:42
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Muco, motiš se. Veš kaj, mislim da smo te zdaj že tolk naluštale, da tvoja lubika nocoj ne bo spala, temveč nabirala podočnjake in še kaj ne ne ,ni hudega , kar se moje tiče... sem že omenil ,da gre skurami spat ?
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:43:47
|
|
|
|
noranate
|
Muco, ponavad ko petelin zakikirika, kure vstanejo (no v tem primetu bi blo treba počepnit)
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:47:07
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Muco, ponavad ko petelin zakikirika, kure vstanejo (no v tem primetu bi blo treba počepnit) ja samo , jaz sem Muco ne petelin in bog ne daj da jo zbudim jo mam naštudirano veš
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:47:14
|
|
|
|
hektorina
|
Ti si "zmešana" . Za tako pozno uro sem jaz prestara koklja... Grem spat, ker se mi zdi da je spet pihat začelo!
|
|
|
|
RE: Zakaj za vraga ta veter??!!?? 10.6.2010 22:49:26
|
|
|
|
noranate
|
Hekti, mal bolj elegantno bi lahk to izpeljala, saj razumemo, prepih je, pa greš po zamašek . No, moj vojak je tud prispel, grem pripravit tabor. lahko noč .
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.