alma82
|
Evo mene (ker ste se take čveke, bom mogla jaz zdej roman spisat ) včeraj smo šli na oreng šoping in sem potem samo zaspala Moj pregled ... bilo se super noro noro Pikica je velika 48,60 mm, stara naj bi bila 11t2d, ampka po velikosti pa kaže polnih 12t. Bo bila velika po očiju pa komaj mi je dve slikici natisnila (sta v albumu) ker je imela moja pikica full dela in je skoz nekaj skakljala in plesala. Je G parkrat rekla da ta je pa full živahen in seveda sledil je šoping najprej sem šla z mami in nakupovale sva full zadevic ... samo škoda, ker se ne najde koliko zimskega pa še barvno sem bila omejena kupili smo velko belih zadevic, rumenih, bež, sivkastih, krem (zelenkaste nisem našla ) Potem je pa prišel še dragi in sva šla še z njim v šoping je malo manjkalo, da ga nisem prepričala, da kupiva tisti stol za hranit otroka Moram it pa še v Pikapolonico po takšno jopico kot jo je kupila BabyKitty aja pa do sedaj smo vse skupaj pridelali že 1,7 kg torej od zadnjega pregleda do danes točno 1 kg .... skoraj 2 kg več že imam ... Aischa ... full lep buši jaz ti zaenkrat napovedujem fantka ampak moramo seveda počakati, da mi da teta BabyKitty žegen da se strinja z mano Špica ... ma za enkrat ti jaz napovedujem punčko Lidik ... čestitke za dober rezultat Kje je pa tvoj buši očitno sva jaz in ti (pa moj tudi) edin v Sloveniji, ki nimamo FB-ja Birdy ... imaš pa fulll lepi buši ... tako lep in velik. Komaj čakam da moj še zdraste a že veš kaj nosiš? Je fantek? Frutiq,Tasika12 in buba88 ... čestitke za NS KatyK79 ... prelep buši jaz ti mnapovedujem punčko mag3 ... končno lepi buši Zaljubljena ... jaz sem se tudi odločila, da dvojnega kromosonskega testa ne grem delat. Edino če NS ne bo kul, ampak itak da bo Jaz sem Birdy napovedala fantka punce so full govorile v nekih zalogah, pa jih tudi jaz nikjer nič ne vidim. Ugotavljam, da imam jaz največ zalog, pa še nikoli nisem rodila Urskaf ... čestitke in dobrodošla v naš klub samo res, kje je n a n i ?? Nekaj se spomnem, da je rekla, da ima NS .... a katera kaj ve? pinkalonca ... lepi buši jaz tebi napovedujem punčko No jaz sem se čist ufurala v tole napovedovanje spolov Zdej pa odštevam dneve do četrtka (še 6-krat grem spat ) Grem zdej papcat (sem premal pridelala do zdaj, pa moram jest )
|