katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie IZVIRNO SPOROČILO: katrinka no pa sem se uradno dobila izvide ac po posti - vse ok a si kaj dvomila? bravooooooooo a za spol nam pa noces povedat? hehe...firbec...hehe hvala punce ki ste drzale pesti almera - ja hvala ki si mi vse napisala, moja puncka bo pojutrisnjem stara 11 mesecev, sama sem velika 160, moz pa 187...dokler to dete ne bo na svetu ne bom mirna, pa se pol najbrz ne IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: Inčy BRAVO KATRINKA!!! Sem res vesela, da si končno pomirjena!!! Eno vprašanje punce ... včeraj sem bila na merjenju sladkorja in danes so me klicali, da se moram jutri zjutraj oglasit pri ginekologu, zaradi izvidov. Očitno niso najboljši ... ve katera mogoče, kaj mi sledi in če je to zelo nevarno za mojo pupiko Me je res strah postalo zdaj Če so izvidi slabi, te bo poslal na Polikliniko (ali kam drugam, kjer kontrolirajo nosečnice) na ponovno meerjenje sladkorja. Če bo rezultat pozitiven, potem boš lepo na dieti. Če z dieto sladkorja ne bo mogoče uravnavati, boš jemala inzulin. Problem rešen. Tudi G pregledi naj bi bili malce pogostejši. Jaz moram hoditi v APN v lj. porodnišnico, kjer imam kontole na cca. 3 tedne (poleg rednih kontrol pri mojem G). Glede ploda pa je takole...dokler je sladkor nadzorovan, ni težav. Je pa možno, da je otrok večji in težji in tudi po porodu znajo bit težave z njegovim sladkorjem. Kaj drastičnega pa to zanj ne pomeni. Srečno in sporoči, kako je šlo! res je, ni tako hudo, sicer pa tudi ce bos na dieti, september ni vec dalec, otrocku nic ne skodi...ponavadi so res potem vecji...ampak dokler je vse pod nadzorom ni panike, nic te ni treba biti strah klemency - se so ga odkrili potem se ne sekiraj, bi bilo hujse ce ga ne bi,testiranje je samoplacnisko zato ker naj bi bilo v povprecju v slo zelo malo takih nosecnic ki se okuzijo in zdr.zavarovalnica ne krije - to je njihova obrazlozitev namrec, testira se 35 - 38 tedna, na dan ko bi jaz mogla it na testiranje sem rodila,ti samo pazi nase tinka - cestitke za izpit
|