tinkatonka
|
IZVIRNO SPOROČILO: archie Vozicki: jamrate tiste, ki imate ze enega otroka doma. Ve vsaj ze malo veste kaj in kako (na kaj je treba bit pozoren, kaj mora nujno imeti vozicek...) Tinka: midva sva dobila ta vozicek Quinnya (sama ga verjetno ne bi kupila-prevelik je). Imam pa Fabio in nekako dvomim, da mi gre v prtljaznik... ok, verjetno gre, ce snamem kolesa. Zaradi tega razloga (in ker imava se dva velka psa), sem zacela bolj razmisljat o kengurujcku. Se mi zdi, da se bom jaz bolj tega posluzevala. Drugace ti pa res svetujem, da se zapeljes do trgovine in oba sprobas (midva bova na podoben nacin kupovala naslednji avto-izbrala bova tistega, kjer lahko dava boks od psa na dno prtljaznika ) Drugace imava pa midva samo sportni del (se cisto poleze) in zimsko vreco in kosare ne bom kupovala. Mah jaz sem bila v prvo tako nezadovoljna z mojim vozičkom, da sem ga takoj ko sem ga nehala uporabljat prodala. Takrat sem bila namreč študentka oz. sveža diplomiranka, brez dohodkov, zidala sva z moževo plačo, tak da sem kupila nekaj poceni in se zaj........ No zdaj pa delam celo znanost iz tega To da bom mogla snemat kolesa mi je jasno. Ampak raje to, ker novga avta zarad vozička pa res ne grem kupovat. Torej moram najdt voziček, ki bo šel v moj avto, tudi če bom mogla vsakič snemat kolesa, pač tko je. Zdaj se samo odločam med Quinnyem in Jane, oba sta mi lepa, cena je tm tm, tak da se bo treb azpeljat na Rudnik in prosit prodajalke da mi ga dajo v prtljažnik. Ker ko berem pri Implastu, da snemajo kolesa, pol pa kolesa ne grejo več gor, me kr srat prime. Da se mi to zgodi dobim ****is tak, da bi me slišali do ne vem kje, pa drgač res nisem človk ki bi se hitr razkuru. Ampak to bi me pa priznam, vrglo iz tira.