|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.6.2010 22:27:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4326
   RE: Januarčki in januarčice 2009
17.6.2010 22:34:01   
Najki
Tole Toli varcevanje je v redu, ker ne rabis redno polagat al karkoli, lohk das gor, ko se spomnis pa kolkor ces. Dobis pa 2 kartici zraven, ena je posebej za tolimat in je za mulcka, da lahko polaga kes, predvsem kovance, pa zadnje stiri cifre na kartici so pin. Druga je pa zate in ima posebej pin pa je za dvigat in polagat na navadnem bankomatu in lahko placujes z njo na blagajnah. To das kao pol malcku, ko dozori =].

Cist ponosna, mali je zaspal spet brez dude, ze tretjic za povrstjo, ni je niti vprasal pa se brez metanja po postli je padel v komo. Danes je ze dvakrat postavil rekord v uspavanju in mogoce ima odsotnost dude kaj pri tem user posted image user posted image user posted image . Oci me je vceraj prepriceval, da je to mucenje in da je priden fantek in si zasluzi tako razvado, sam Jan je ze pozabil nanjo... Mi je prav v olajsanje, ker je kasneje odvajanje menda tezje.

Dons je ugotovil, da lahko hodi po vseh stirih in se sam sebi smejal pri tem, potem je zacel pa vse ostale dol cukat, da morajo hodit z njim po vseh stirih user posted image . Pa vsak teden ima spremenjene besede. Prej je bilo ''ama ama'' za futr in pijaco. Potem je pijaca in hrana presla v ''mi'', pol je to pomenilo samo pijaco, cez en teden je ratalo pa ''pij'' a pijaco. Pa niti ne vem od kje, ker ga navadno vprasam, ce bo soka (za katerokoli tekocino) in ne ce bi pil...

Oba moja dedca spita, js pa lezim v temi s kompom na stegnih... Aja pa zgaga me daje od tistih par grizov pleskavice. Hvalabogu je bo konec po porodu.

Lahko noc!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
17.6.2010 22:38:59   
farfala
marta, saj vsi otroci bolj ali manj trmarjo sedaj. Pa najhujše šele pride tam med 2 in 3. letomuser posted image  Naš se tud buni pa krega pa cvili pa včasih na tla vrže pa cepeta pa če ga pograbim in odnesem stran tud maha z rokami po meni. Amapk ni frke, ne sekiraj se preveč, normalna razvojna faza. Edino grize pa ne naš.

Vauuuuu, berem kako so že eni lepo navajeni na kahlicouser posted image , brez dudeuser posted image , fajn zaspijo (je naš sedaj potreboval točno 1 uro, da je zaspal)user posted image , govorijo ko velikiuser posted image ..... naš je pa kar nekje odzadaj obtičaluser posted image Asej je pri tej starosti že povedal prvi stavek:To je pa metul. Samo pa še ni pripravljenuser posted image user posted image .

barba si vrgla kost, kaj? Pa fajn,da si povedala, kaj je novega pri vasuser posted image

kiara, super za super dopustuser posted image

najki ta Toli mi je pa všečuser posted image , hvala za info, nekaj takega sem iskala, pa vidim, da je v MB tudi Tolimat, saj kaj dosti ravno ni za varčevat, ampak nekaj malega se bo pa že našlo tu pa tamuser posted image , mogočeuser posted image

zvezdica mi imamo našega tud neprestano na očeh, tud na mizo spleza, če je treba in si odpre jogurt, ki ga še lepo razmaže po mizi, sebi in stoluuser posted image .Ampak Patrik je na mizo splezal že prejuser posted image

Kaj si jedla v indijski, še nisem nikoli bila tam, sploh ne vem, če jo imamo v MBuser posted image

Tarator naredila, ga mali niti povohat ni hotel, meni je pa dobro. Izbirčen je postal.
Samo šimfam ga danesuser posted image user posted image , knedl moj mali. Saj si v reduuser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
17.6.2010 22:48:29   
Ulla80
tam med 2 in 3. letom

ne govor!user posted image user posted image to je lih ula zdej, ma kake ma, no! pa kr jezika nazaj žeuser posted image groza. pa za vsak drek "grozi" da bo slavici ( vzg. v vrtcu) povedala user posted image user posted image user posted image user posted image đizs....

farfala neo še tud nč kej ne govori....odkar je pa osvojil besedo ati, pa to skoz gon....je mal nerodno, k gremo na sprehod, on se pa za vsakim dere atiiiii user posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
17.6.2010 22:51:38   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

tam med 2 in 3. letom

ne govor!user posted image user posted image to je lih ula zdej, ma kake ma, no! pa kr jezika nazaj žeuser posted image groza. pa za vsak drek "grozi" da bo slavici ( vzg. v vrtcu) povedala user posted image user posted image user posted image user posted image đizs....

farfala neo še tud nč kej ne govori....odkar je pa osvojil besedo ati, pa to skoz gon....je mal nerodno, k gremo na sprehod, on se pa za vsakim dere atiiiii user posted image user posted image

saj ne morem drugega kotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za obojnouser posted image user posted image user posted image , slavica in atiuser posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
17.6.2010 22:55:37   
Ulla80
user posted image user posted image kr rež se.

je prletela prej, k jo je tamal s kanglco kresnil, pa joče in tuli, sem mislila da ga bo kao zatožla. ne. ona vsa objokana reče bom slavici povedala da me je neo s kanglcouser posted image
pa gremo po cesti in srečamo enga hroča, ga gledamo itd. pa prjav bom slavici povedala da sem hjoscka vidlauser posted image
zleze v triptrapa, pa jo porinem k mizi in ji prstke priškrnemuser posted image ona me pogleda s tavelikimi okami, ki kr plavajo v solzah in prjav bom slavici povedala, da si me pjskjnlauser posted image

to je čist una you are always on my mind scenauser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
17.6.2010 22:56:22   
marta82

tam med 2 in 3. letom

user posted image user posted image user posted image
Pri Tineju je pa vse mama. Ko bi jedel ali pil je mama, ko bi šel ven kaže na vrata in tuli mama, vse ženske so mama in on je mama (dejansko kaže nase, se trka po prsih in zraven govori mama). Ko ga kdo vpraša "kje je mama" pokaže mene, tako da očitno ve.user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
17.6.2010 23:02:54   
marta82

je prletela prej, k jo je tamal s kanglco kresnil, pa joče in tuli, sem mislila da ga bo kao zatožla. ne. ona vsa objokana reče bom slavici povedala da me je neo s kanglcouser posted image
pa gremo po cesti in srečamo enga hroča, ga gledamo itd. pa prjav bom slavici povedala da sem hjoscka vidlauser posted image
zleze v triptrapa, pa jo porinem k mizi in ji prstke priškrnemuser posted image ona me pogleda s tavelikimi okami, ki kr plavajo v solzah in prjav bom slavici povedala, da si me pjskjnlauser posted image

user posted image user posted image Tale Slavica mora bit pa markantna ženska.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
17.6.2010 23:04:04   
farfala
joj ulla, jaz se še kar režimuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa danes si ti imela glasbeni dan al kaj na FBuser posted image

marta, mama mu predstavlja cel svet!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
17.6.2010 23:04:55   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

user posted image user posted image Tale Slavica mora bit pa markantna ženska.user posted image

jaz bom s stola padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
17.6.2010 23:06:47   
Ulla80
Tale Slavica mora bit pa markantna ženska.

sej je fajna, sam mislim da  vsak drek jo pa tud ne zanimauser posted image sam tko, se kr zgroziš mal, bohvekaj vse povejo v vrtcuuser posted image

e, pr nas je blo tko, mama mama mama.....zde je pa ati caruser posted image dviguje roke k men, pa tuli ati atiuser posted image

farfala itak, da vas mal glasbeno izobražujem, da ne pozabte kaj je dobra muzkauser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
17.6.2010 23:11:06   
marta82

farfala itak, da vas mal glasbeno izobražujem, da ne pozabte kaj je dobra muzkauser posted image

To bi pa tud jaz rada vedela...kaj je dobra muzika mislim.

BE NICE!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
17.6.2010 23:14:19   
Ulla80

To bi pa tud jaz rada vedela...kaj je dobra muzika mislim.

na fb poglejuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
17.6.2010 23:15:12   
Ulla80
a sploh mam tebe dodanouser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
17.6.2010 23:22:17   
marta82

a sploh mam tebe dodanouser posted image

Ne. A me dodaš?user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
17.6.2010 23:23:40   
Ulla80
itak. metoda. poglej pr farfaliuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
17.6.2010 23:30:25   
marta82

itak. metoda. poglej pr farfaliuser posted image

A to si ti. Te je že računalnik ponujal pa nisem bila ziher, če si prava. Te bom kliknila. Alma.

BE NICE!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
17.6.2010 23:31:41   
Ulla80
Alma

a to si ti user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
17.6.2010 23:36:23   
marta82

Alma

Aha. Mislim bi se pa lahko malo bolj vljudna pa se mi vsaj za hrbtom smejala, ne pa da mi takoj user posted image  napopaš, ko ugotoviš kera sem.user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
18.6.2010 8:34:43   
Zvezdica
zvezdica mi imamo našega tud neprestano na očeh, tud na mizo spleza, če je treba in si odpre jogurt, ki ga še lepo razmaže po mizi, sebi in stoluuser posted image .Ampak Patrik je na mizo splezal že prejuser posted image

Kaj si jedla v indijski, še nisem nikoli bila tam, sploh ne vem, če jo imamo v MBuser posted image

Tarator naredila, ga mali niti povohat ni hotel, meni je pa dobro. Izbirčen je postal.

vprašej kaj nismo jedli smo naročlili vsak drugače, da smo lahko sprobavali. Tkole, un njihov kruh + zelenjavne žepke v čičeriki, pa 1000 omakc traven. jast špinačno juho, vsi ostali čičerikine. potem piščanec z mandlji FANTASTIKA (sam ti si vegi a ne), zelenjavni krožnik adijo dobr, jast sem zase extra pikantnega piščančka vzela, solatke v jogutru zakon. ma vseje dobr no. Sam jast ne maram krompirja, pa potem smo se temu izognili. Aja, pa te kremne omakce iz čičerike....za dol past. ni pa tro hrana za vsak dan.

grem se pripravljat, danes grem na pogreb, mam še 100 stvari. Bom pa če ne vmes pa  zvečer kaj napisala.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
18.6.2010 10:44:01   
Ulla80

Alma

Aha. Mislim bi se pa lahko malo bolj vljudna pa se mi vsaj za hrbtom smejala, ne pa da mi takoj user posted image  napopaš, ko ugotoviš kera sem.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

jst pa gledla, kje je kaka marta, med onimi k mi jih je fb ponujaluser posted image

danuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
18.6.2010 10:46:31   
nina166
Dan Ulla in vse ostale user posted image  user posted image

Jaz nimam pa še nobene na FB-ju. Če bi me kera dodala, naj mi piše na zs.

Hvala za čestitke v Domnovem imenu.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
18.6.2010 10:50:49   
Ulla80
nina maš zs, sem glih zanč gruntala če si goruser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
18.6.2010 13:02:08   
khurde
user posted image user posted image user posted image  kok sem se zdele narežala user posted image user posted image user posted image  sploh uli user posted image  in njeni slavici, k je očitno bog in batina v vrtcu, tko da se jo morjo tut doma bat user posted image

pri nas ma pa foro, da vsakič, ko ji kaj ni, začne babi klicat user posted image  hvalabogu, da babi živi ca. 10 km stran, ker kot jaz poznam to njeno babi (moja mami), bi v nasprotnem primeru ob vsakem klicu k njej letela user posted image  in vpije "baaaabiiiiiiiiiiiiiiiiii", na konc pa še psa, k ga ima, kliče user posted image user posted image

Alma

user posted image user posted image

jst pa gledla, kje je kaka marta, med onimi k mi jih je fb ponujaluser posted image

danuser posted image

hehe, ti si očitno zamudila uno hudo štorijo z nickom user posted image

farfala, isa tut ni navdušena nad taratorjem. pomoje zaradi presnih kumar. ker s krompirjem (tople) ima rada. je pa ful navdušena nad izvedbo z bučkami (bučke naribaš, mal posoliš, pustiš, da se malo odcedijo, prepražiš na olju s česnom, dosoliš, če je treba, počakaš, da se ohladijo, zmešaš z jogurtom in peteršiljem). to ma pa ful rada, še posebej, če je malenkost bolj gosto, jaz ji ne redčim z vodo, včas dam še malo kisle smetane, samo tok malo, da jo komot spustim, ker ni nobenega efekta user posted image

ojej, zvezdica, z menijem si me čist zadela user posted image  verjetno si spregledala... katera restavracija je to? a una pod mostom oz. v bližini botaničnega vrta? a pogreb je od unega prijatelja? user posted image

marta, pri nas ne trmari tko. je pa začela jokat, če ji kaj prepovem, pa če ve, da res ne sme. in to prav une krokodilje solze. jo tok redko vidim jokat, da je kar čudno, ko zdaj včas kar začne user posted image  pa k ni cmera, se včas tko skanta, da vsi samo gledajo, pa potih zasikam, naj ne komentirajo, pa jo pustijo, ker se lepo pobere in šiba naprej user posted image  takoj ko kdo kaj reče "ojoj", "o boga", kej podobnega al pa tečejo k njej, pa začne nabirat user posted image  pomoje k se bolj zarad njih in njihove reakcije ustraš kot ker jo dejansko kaj boli user posted image

kiara, fajn za dopust user posted image  slikce?

tko, spala je ca. 20 minut, jo je dež zalil, pa ni šlo zaspat nazaj. sta z atijem čepela na peči in knjige gledala, zdej gre pa probat jo spet v voz dat, ker je kao skor zaspala, sam vedno, ko je mal pred tem, da zakinka, vstane in se začne smejat, žverca mala user posted image

zdej je men tok smešna. tak scrkljanec je ratala. skos "mami, mami, mami" pa "moa, moa mami", pa "boa, boa" in se me drži za hlače, tišči k meni, me boža in zraven čeblja "moa, moa" user posted image

pa zanč je kar šla z njegovo teto user posted image  sta bila pri drugi teti, pa pride ena, ki živi v sosednji hiši, malo hodi z njo okoli, potem jo je pa vprašala, če gre z njo po kruh za ovce, tamala pa kar črta za njo user posted image  sicer sam za 5 minut, ampak se mi zdi kar fajn, da si tko upa (itak jo pozna, ni neka neznanka). pa fajn mi je, ker so taisti ljudje govorili (meni direktno ne, s spodnjima dvema pa 100%), da bo zato, ker ne pustiva, da jo pri dveh mesecih drugi vozijo na obiske, nedružabna, asocialna, bala se bo ljudi itd. - sej takrat sem pisala o tem, k sem bila besna kot ris zarad takih in podobnih izjav

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
18.6.2010 13:06:03   
sonček33
KAJ boste počeli čez vikend?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Tri strategije discipliniranja, ki spodbuj...
Vsak majhen otrok bi nam povedal, če bi lahko, da naj se ga oprimemo, da naj njegovih dejanj ne jemljemo osebno in da na...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.