Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
. Sem kar skeptična. Kdo mi pa lahko zagotovi, da bodo zamrznjene celice še uporabne, ko jih bom potrebovala ali da bo čez 20 let tista banka, ki hrani MC še stala, poleg tega sem nekje prebrala, da količina celic, kolikor jo zamrznejo ob rojstvu, zadostuje do max. 40 kg, pa še to če je vzorec optimalen. V javni banki veliko vzorcev zavržejo, ker je premalo celic - v plačljivi, ti jih pa verjetno z veseljem shranijo
sem bila zjutraj tako slaba, da sem rekla, da bom po izpitu počivala in evo..
ampak kako pa lahko daš MC v javno banko? Do zdej se mislim da ni dalo, da se je dalo samo v tisto privat k je blo pa čist tumač za plačat...
pa vprašam še enkrat, če res to nimajo na zalogi, ker se mi je nekako zdelo, da mora biti to zelo prodajan in popularen voziček... in potem nekaj sopiha in pogleda v računalnik, me vpraša za barvo in pove, da jih je 17 na zalogi
upam, da bo minil... mam pa pred sabo skoz sliko moje mame, kako je zadnje mesece po vseh štirih se plazla, ko je bila noseča s sestro...