teodora75
|
Dan! Evo mene s cuker testa. Aaaaaaaaah, najprej to, da mi niti ni bilo tako hudo spit tiste packarije, ker sem kar po 'svoji pameti' nesla s sabo pol ožete limone in potem je kar šlo. Se pa prava zabava šele začenja, saj sem čez mejno vrednost in me drug teden čaka še ta dolg test, s štirojnim jemanjem krvi. Res ne bi mogla bit bolj navdušena. Se mi je pa potem, ko so mi že vzeli kri in sem čakala na rezultat tako zvrtelo, da so me morali dat not ležat, čene bi me pobirali potleh tam v čakalnici. In tiste klopce so nadudobne, tako da drug teden obvezno povšter. Pa spet malo o planičkah (saj sem vam dala 3 dni mir no ). Včeraj sem naročila Pop In kar pri našem zastopniku Tvigi. Cena je približno enaka, kot če bi jih naročila direkt iz UK. Danes naročim pa še multi pack od Little Lamb-a in potem je to to, kar se tiče naše plenične kariere. Upam samo, da res ne delam kakšne velike zablode s temi pralnimi, ker je to že kar precejšen strošek. Vikend pa bo takle, da gre moj po dooooooolgem času (letos prvič) na eno ferato, ker je že čisto božec, ker tako dolgo ni nikjer bil. Jaz grem pa zjutraj k šivilji, da mi končno naredi kakšno oblekco, v kateri bom spet 'človeška', saj sem že čisto obupana nad tem oblačenjem. Potem pa kuham marmelado in mogoče še melisin sirup. Potem bom pa že malo 'tečna', če mojega predolgo ne bo. Za nedeljo pa nimam pojma. Saj vem, da bi bilo fino kje bit, ampak mene ta vročina niti malo ne vabi, da bi morala bit še kaj dodatno aktivna kot je nujno mus. Vsem en lep vikend, čim manj krčev in drugih nevšečnosti! T.
|