Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)
...upam, da mi rata pridt ko bomo v Lj vsaj enkrat...al pa tko kot je že ena prej rekla, da bi lahko kr v naprej organizirale naše skupno srečanje v septembru al oktobru, pa da vidmo
...
. Za vse bolančke
in sm doživela ugriz od alekseja in tud jst sm uživala ampak ko me je prvič ugriznu sm ga mal po ustih pa vem da se boste zdej vse zgražale kako lahko otroka udarm ampak to zame ni biu noben udarc ampak samo oznanilo v isti sekundi da pa to ni uredu in za tem je takoj sledila beseda NEEE no in rezultat je midva se še kr dojiva in še se bova je pa res da pa je trmast k mami in ko je ihta ga ne smeme takoj prstaut ker me bo 10000000 % ugriznu tko da raj pršparam mojo bolečino in njemu negativo pa mu dam prej mal sokca pol pa naprej z mlekcom je pa res rižko da k je pa dubu prve tko k vi sm bla pa jst tud boga me je tud sam je pa pol kr na enkrat nehu tko da če tok rada dojih in če maš mleka še ti jst osebno priporočam nastauke sigurn te pa ne bo zdej sooook grizu enkrat bo zih nehu in takrat spet odstranš nastauke