|
RE: Dolenjke, 3,. del 5.7.2010 10:37:06
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Bejbe moje in nove , javljam se vam na hitrco, ker mam še precej za postorit. Namreč v četrtek je padla odločitev, da gremo čez vikend na morje in evo nas s Paga nazaj (dol prispeli v petek ob 20h, nazaj včeraj okoli 22h) Bili v Stari Novalji, pa še brat od dragega je bil dol s familijo in imeli smo se krasno, bilo je kratko a slatko. Nino smo kar dol pustili, se danes z bratom vrača nazaj. Manca je včeraj nazaj od 19h spala v avtu celo pot in sem bila kar malo v paniki, če še diha Aja Belokranjke - mate pa prekrasne ceste(v obrnjenem smislu), če malo prehitro voziš samo bum bum avto dela po jamah, pa radarji so tud sem se po dolgem času čez Semič peljala (smo ugotovili, da je najhitrejša varijanta) in potem mimo Tanče Gore,....tk da sedaj približno vem kje domujete. Za nazaj vas kasneje preberem, res ste lušni Kaminek - še enkrat čestitke za Patricijino 1.svečko :-))) (in se vidimo, a ne) Majch in Cukr, Kaminek, saj se vidimo v nedeljo, a ne??? Ste vse prejele vabilo? Majch, moj se je takoj spomnil kje je pr tvojmu žural, ko smo se dol proti BK vozili Imejte se babe žabe, pa da vas potolažim, na morju je svinjsko vroče, doma je pa zaenkrat hb za zdržat z luftanjem ponoči.
|