|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:03:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kopiram tvoj post; Včeraj me ni bilo, ker sem se družila z mojim ... če sva čistila zmrzovalnik
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:04:21
|
|
|
|
katy83
|
ja nič, moj dragi je reko, naj grem jutri z vami, tak da...pridem, ne ob 10-ih? mitnica?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:04:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kopiram tvoj post; Včeraj me ni bilo, ker sem se družila z mojim ... če sva čistila zmrzovalnik z obleko ali brez? čakaj da se spomnim ...z
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:04:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja nič, moj dragi je reko, naj grem jutri z vami, tak da...pridem, ne ob 10-ih? mitnica? jaaaaaaaaaaaa ...končno te bom spoznala
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:05:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja nič, moj dragi je reko, naj grem jutri z vami, tak da...pridem, ne ob 10-ih? mitnica? popravljam, prideva s tamalim oba
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:05:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja nič, moj dragi je reko, naj grem jutri z vami, tak da...pridem, ne ob 10-ih? mitnica? jaaaaaaaaaaaa ...končno te bom spoznala
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:05:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 a s tamalim oba
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:06:27
|
|
|
|
botrca
|
Kaj je možno da dajo na slo2 film kjer se 2 ženski poljubljata? Čudno.
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:07:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaaaaaaaaaaaa ...končno te bom spoznala
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:07:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo naši možeki,sama dobrota jih je,moj me tudi tera od bajte s kufri al brez?
< Sporočilo je popravil botrca -- 15.7.2010 22:08:12 >
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:09:11
|
|
|
|
botrca
|
Grem pod tuš...pridem hitro nazaj
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:10:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo naši možeki,sama dobrota jih je,moj me tudi tera od bajte s kufri al brez?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:13:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Zdaj pa navalim na lubenico . Sami0804 jo še imaš na zalogi? jaz pa čakam, da pride moj domov in mi krof in štručko prinese od kod? s pekarne nad mano
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:13:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo naši možeki,sama dobrota jih je,moj me tudi tera od bajte s kufri al brez? Zaenkrat brez,da vidi prvo,kak se mu dopade in pol bi ugotovil, da mu to niti malo ni všeč
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:14:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo naši možeki,sama dobrota jih je,moj me tudi tera od bajte s kufri al brez? Zaenkrat brez,da vidi prvo,kak se mu dopade Moj tud rad vidi če grem. Še rajši pa če imam L sabo.
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:15:05
|
|
|
|
katy83
|
ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:15:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite? jaz tud oklevam...milomast...tja še gre...nazaj v najhujši hajcungi......ne vem,če je pametno ....javim jutri zjutraj
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:16:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ly, če jutri prideš daj prinesi prosim ono čudežno palčko. Bom ja. Samo ni palčka ampak trakec. Vbistvu dva. Bo vredu?
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:16:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 in pol bi ugotovil, da mu to niti malo ni všeč ker hudič babji vedno pride nazaj
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:16:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ej,botrca,v tej vročini se vidi,kaj je prava ljubezen..pozimi se tak ni teško stiskat ,ko te zebe ma je...eš ljubezen ko je tako vroče takrat je najboljše
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:17:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite? jaz tud oklevam...milomast...tja še gre...nazaj v najhujši hajcungi......ne vem,če je pametno ....javim jutri zjutraj Mogoče bo pa dež ponoči in bo za kako stopinjo ohladilo luft,pri nas se že nekaj kuha...
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 15.7.2010 22:17:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, saj, samo se bojim, da bo tak vroče kot danes in se mi zdi da malega full mučim v tej vročini. ob 10-ih se dobite? jaz tud oklevam...milomast...tja še gre...nazaj v najhujši hajcungi......ne vem,če je pametno ....javim jutri zjutraj Pa saj te bo matcar sigurno peljala domov.
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZapleti z novorojenčkom takoj po poroduKo se rodi vaš novorojenček, ko je porod za vami, se prične spoznavanje in cartanje. Včasih pa lahko pride do neljubih z...
Obisk patronažne sestre Rojstvo otroka naše življenje pospeši, a sami smo tako neprepričani vase, v svoje sposobnosti.
Zadnje s foruma
Pomivanje oken?Enkrat letno (
17%)

Dvakrat letno (
20%)

Trikrat letno (
15%)

Štirikrat letno (
23%)

Vsak mesec (
19%)

Še pogosteje (
6%)
Število vseh glasov: 7740Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!