Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. No mene nisi mogla sfalit, sem edina imela sina s sabo, namesto očeta. Morda pa mi še poveš, katera si bila ti? lahko tudi na ZS.
spit in čakat da bo ura 12h (grem malo prej, da grem kupit oblekco za na poroko)
,...
. Petek je, jeeeej
Sem pa ponovno dobila antibiotike
, ker imam v urinu usedline. Moja ginekologinja sumi, da imam morda pesek zaradi nosecnosti. Nevem no... A ima se katera probleme z urinom in ali pije kaj posebnega za mehur precistiti?
. Meni so zdaj ze par krat povedali, da lezi precno medenicno. Drugace pa je mogoce dobro, ce par minut prej prides in dragega lahko imas s seboj, imajo pa prav stol za njih ob mizi, da se lahko nagledajo in nacudijo
Drugace pa ti priporocam kaksno malo bolj siroko majico, ki jo lahko dovolj dvignes, ker tale uz gel pusca madeze na tkanini.
, danes pa bom verjetno spagete s smetanovo omako
, pa hitro pod vodo, pa ribjo mast gor,...