Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, jaz tudi računam na boljše spanje (in da ne bo klima prižgana do dveh zjutraj
) 
tako da recimo okvirno slabe 4 mesece pa bo za vse držalo
. Kot kaže smo v nosečnosti res malo bolj občutljive in se nam take stvari bolj vtisnejo in dotaknejo kot bi se nas sicer. Verjetno bi se me manj dotaknilo vse skupaj, če ne bi tudi sama imela malo problemov, čeprav je zaenkrat tako z mano kot bebiko vse vredu, bolje v moji situaciji ne bi moglo bit in mi je tudi G rekla, da s situacijo kot je sedaj grem lahko še čez rok. In kot da bi bebika vedela me danes cel dan brca, veliko več kot ponavadi, kot bi hotela povedati da bo vse o.k.. Zdej pa res konec s tem. Si je danes mož odpovedal delo za popoldne in si je vzel čas zame, tako da me že spravlja v smeh.
takrat pristiska na "nekaj". Saj bomo preživeli.
, ko se je pa tako fino shladilo (pa še zmatrani od poroke
Kak del dneva se tudi jaz ne počutim
in jaz.
, pri nas še nič, pa smo relativno blizu... Je pa prijeten zrak, imam vsa okna odprta, da se flat pošteno prezrači.
.
. Tako da ne vem. res pa je da ga pijem sedaj šele 2 dni.
-groza sploh nisem mogla poslušat tako, da ne vem vsega) no pustmo to, da se vrnem k mojemu problemu
)...
. Tako da me je bolelo celo soboto pa še ponoči in sem danes šla v P Lj na pregled. Nekega pregleda mi ni naredla (poslušala srček, zmerla pritisk), samo rekla je da sumi da imam pesek in da se verjetno z urinom izloča. In če me bo jutri še bolelo naj grem na kontrolo k svoji ginekologinji. Aja pa dobila sem tablete Spasmex proti krčm. Malo sem razočarana nad "pregledom", ampak me je vsaj glasba srčka pomirila in potolažla da je vse ok z bebiko