Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Komaj čakam!
Drugače pa tvoje dete je ravno prav veliko pri tem tednu :) Poglej si tabelico
Upam, da mi vse uspe, da mam podelan letnik v celoti. Se kar ne moram učiti, ker komaj čakam NS 6.8.. Si je moj dragi vzel dopust, tako, da bo šel zraven
jah tud take stvari pašejo zraven.
Ginekolog ga je komaj uspel slikat, da je zmeril nuhalno. Drugače pa je vse ok, srček lepo bije itd. Po UZ-ju sem noseča 13 tednov in 2 dni, rok poroda 31.1., ampak jaz ostajam pri februarkah, kar pustite 3.2.
pravi plesalec? je to potrebno dodatno placat? mislm sej ne sprasujem zaradi €, ampak ce bi to mogla kej prej povedat, k sm se narocila na nuhalno?
. Tudi jst prinašam dobre novice iz NS.Naša beba je že velika 76,3mm, tako, da sva danes stara točno 14T. Rok pa se mi prestavi na 1.2.11. Srček bije ,...za D.sindrom je rezultat v razmerju 1:5081.........v glavnem vse je bp
.Moj je bil čist paff ko je gledal v monitor
. NS sva šla delat v Domžale k Strahovi. Nama je na cd (2D) posnela slikice, bitje srčka, ter tudi nekaj filmčkov. Ful fajn spominček.Bom probala dat kako slikco in filmček v album.