Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,

Prejšnji dan sem dobila eno povezavo neke zdravnice, ki je govorila ravno o teh koščkih in je rekla, da je to normalno, ker otrok v začetku še slabo prebavlja hrano in da bo v kakcu tudi še neprebavljena. Kmalu bo to izzvenelo.
Sicer zaenkrat dvomim, saj mi je zaspal že ob 19.40 (res je čez dan spal le 3x po pol ure, kar je najmanj do zdaj) in do pred kratkim se je že 2x oglasil, kar ni v njegovi navadi. Prvič, ker je bil brez dude in je takoj nehal, drugič pravkar in ko sem prišla do njega, je spal naprej in zgleda, kot bi jokcal v spanju.
- sem mislila,če bo cel dopust tak , grem domov! mali ni prav jedel,ni spal, jokal v eno,sitnaril.. samo čaj je hotel,o zizi ni bilo govora.. kupovala sem mlečne kašice, aptamil,... za znoret! ob 4.30 sva že bila z vozom naokrog..
groza! no, pol pa se je le navadil na okolje in prostor in ni bilo več problema! kopal se je kot vlki - v bazenčku- brcal in polival - prava ribica.
spili /pojedli še od 500-600ml mleka - kako vam ta količina rata pri vsej tej hrani?? to me najbolj skrbi.. ker če mu bom dala ziz- ne bo hotel GH in obratno.. če uvedem 3 obroke Gh mi ostanejo 3 za na zizo - tolk pa ne poje, da bi zneslo skor 600ml ?!?
V soboto sva nekaj fotkala na Dolenjskem, jaz sem potem domov letela, lubo je šel naprej, včeraj smo šli na Štajersko na en rojstni dan in so vsi malega crkljali in ga je vsak po svoje premetaval, pa se ni nič pritoževal, zvečer sva imela pa tako sr*** za zaspat, čist je bil znerviran, revček. Pozno zaspal, zgodaj vstal
To je ob pol 7h, mmm, mama ni bila srečna
No, sva bila pa že ob 9h na kavi, pa je bilo lušno