Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
moram it kupit en puder, tak nevsiljiv in nežen, pa po lak za nohte moram skočit... ma nimam volje...
sem hotla it včeraj, pa je cel popoldan lilo ko matasto in se mi ni dalo obeh vlečt v avto pa iz avta..... morebiti bom šla danes, če ne pa jutri.. ali pa v petek... ko grem od frizerke... 
Zakaj se smejem,ker gremo za 4 dni,ker nam je končno uspelo dobit nekaj kar nam je všeč,da gremo lahko za manj časa kot za 1 teden
, se odpravljam k frrizerki, da se polepšam, imam obupen narastek in res nisem za nikamor. Pol pa še malo v šoping in nazaj. Otroke bo mel moj, si je vzel dopust, da nas bo malo razvajala danes. Pašeeeeee
super da je tamala bolše in da nima glist
Teden sem preživela, je blo hudo, ma vsak dan nekako lažje... bo že počasi, se bom že ulaufala v stare tirnice... mogla bi kupit tamali kašne čeveljčke, pa jo moram met zraven, da ji pomerim, ker ima obupno debelo nogico. Razmišljam, če bi jutri šle zjutraj do NG, da gremo do Petejana, ali pa kr do Mirna, ker je bližje. A sem povedala, da mala že hodi? naredi po 15 korakov, brez opore, popolnoma samostojno...