|
RE: Dolenjke, 3,. del 8.8.2010 22:28:20
|
|
|
|
rea27
|
kako lepe slikice imate živka..superca!!! ja, jaz sem bolje, čeprav v trenutku ko tole pišem me boli grlo..smo se včeraj nekaj nahladili. Tudi Mark in Eva kihata, pa oči tut..no, ja...bo treba po kake vitaminčke :) Mastitis je minil - Hvala Bogu - s pomočjo homeopatije, kateri sem resnično hvaležna, saj je tisti Lekadol, ki sem ga vzela znižal temperatuto iz 40 na 39 in to je bilo to. Mislm, pomagalo v iber, kaj čmo... Tako, otroci spijo, Mark tako fino pančka, v kosu tut po 8 h, tako da se mami odpočije. Nam ga pa neki Eva sračka -se zbuja ponoči okoli 3 h in začne jokat, da jo mora mož odnest v drugo sobo, da Marka ne zbudi. Če jutri ne bo bolje, bom kar malo našega P vprašala, kaj bi to bilo, ker se nam že kak mesec vleče..Mislim pa, da je tole vse psihičnega izvora, ker je Mark veliko po rokah zaradi krčev in morda to Evica podoživlja kot travmo, da za njo nihče ne ostane in da je ne maramo..Ne vem..kar srce se mi para...Tak moj sonček je... okidoki, mami je že sentimentalna ratala, grem kar pančkat...se tipkamo pomorščakinje.. lahko noč
|