Zvezdica
|
ončno skoraj vse spakirala samo še čevlje pa smo, komaj čakam user posted image , UŽIVAJTE Kam pa šibate? ploha ti maš pa v petek za rodit tako kot si napisala!!!!! plohca sej res. A dej, pojdi že dons ponoči no... jaz bi mela pa nov voziček za user posted image , kaj priporočate, mora bit za makedam, lahek in seveda lep user posted image maxi cosi mura 3 ali 4. Res je zakon, lahko vodljiv udoben, košara za novorojenčka je fantastična (ko smo šli kam na obisk smo jo imeli s seboj, da je mali notri lepo spal. je pravzaprav namenjena temu, športni del je mehak, udoben, se da v popolnoma ležeči položaj, športni dela lahko obrneš v smeri vožnje oz da otroček gleda tebe,ma najboljši no , Sem ga ravno prodala, mi je bilo prav hudo, sam ga nismo več rabili. Košaro imam še doma... jo kr šparam mene tudiuser posted image user posted image user posted image ma to spanje - se mi zdi, da je vsak mesec malo drugače pa kako noč ga sračka, potem par noči spi lepo, mogoče se enkrat zbudi al pa še to ne, v glavnem nikoli ne vemo, kaj bo ponočiuser posted image . pismo da res, loterija vedno. A čmo organizirat kako srečanje?
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 10.8.2010 23:08:44 >