|
RE: Dolenjke, 3,. del 11.8.2010 8:53:35
|
|
|
|
vesna_b
|
živka - do tvojih slik je nemogoče prit... cukr - pa maš res enga cukrčka... joj, kako je sladek... mala princeska - ma tamalo smo zmeraj prijavila, sam... prvo mi pošlje ponudbo (za hotel, apartmajev ravno nimajo...) za Črno Goro, HN Sovenska plaža, za 853€ - in bi imela bejba svojo posteljo, zastonj. potem, ko hočem rezervirat, me kliče nazaj, da je preko te agencije polno, da mi lahko pošlje preko druge agencije, in je bila cena 1123€, s tem, da NE BI imela tamala svoje postelje. zaračunal mi je celo polovično takso za 2 leti starega otroka. glej, hvala lepa. hm, kje pa delaš? pa nam ti kaj najdi. ker drugače smo rekli, da bone koristimo drugo leto, če bo kaj, letos pa smo rekli, da bomo še malo prečekirali, drugače izberemo kraj, se zapeljemo tja, in ni vrag, da ne najdemo apartmaja. mami ga je prejšnji treden na korčuli našla za 30€ - dvosobni apartma s klimo... (sam ma zdej polno...) ma pa še to je, ker imam na razpolago zaradi službenih obveznosti sam ta termin, od 14.8. do maksimalno 23.8. no, pa vsem dobro jutro :)
|
|
|