Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
. 
sploh nimam ideje.
kot pa čolnarno v Tivoliju. Pa še parkirišča so blizu. Potem gremo pa skupaj v šoping...
Po čem ste ve gledale, ali je boljše da uveljavljam otroka jaz ali moj fant? Mislim, kako naj si preračunam, da bova kar se da najlepše finančno prišla skozi? Res vam bom hvaležna za odgovore!
)
pa prat potem pa pozimi sušit...
.
, on bo pa z malo, da se njej ritem ne podre preveč. Je pa bolje, da je ne vozi na obiske, ker bi imela ona krizo, jaz pa tudi
. Saj ne razume še, da mamica ne more z njo domov...
domov, bo pa takoj na očetovskem,.... Tako da bo več časa tudi za urejanje njegove papirologije...
za na firmo, da sploh dobi očetovsi dopust.
Al pa na tržnici je zdej tut ena slaščičarna ki je baje oh in sploh. Sam tam še nisem bila, ker že od feb nisem mobilna.