loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi še nekaj sem se spomnila, kaj mi je delala mami, ko me je uho fejst bolelo. Zmečkala je čebulo in iz nje iztisnila sok. V sok je dodala toplo olivno olje, nakapala v uho in z mešanico prepojila vatko in mi zamašila. Čez vse to je pa (čez uhelj) dala še kuhan zmečkan krompir v gazi. Je pomagalo. Full. žižek, celo kosilo! sam še per manjka Koke Loremi v gazo zaviješ ali v tetraplenico. Nič hudega ni Loremi, lahko tudi v pisker. In skuhaš. medtem ko se duši rukneš dva, tri pere. Garant neha bolet glavo v pisker in ko zavre, je vnetje pocajtano? ja per pa itak, neki pa more bit, da hladi pa da si mal pod gasom, ne čutš tolk to je podobno ko tistop za herpes cajtat ... popiješ tolk vode, da je imaš do grla, se vsedeš na štedilnik, prižgeš, ko voda zavre, herpesa ni več IZVIRNO SPOROČILO: hedviga žižek, celo kosilo! skuham krompir za kosilo in mal več za okol ušes, pa me moj vpraša ... ej kje maš pa un krompir, da ga odnesem na kompost, pa rečem ... na ušesih, počak, jst ga uporabljam za od znotri in od zunej IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Fejst pa hasne tudi eterično olje Tea tree (čajevec). Sam moraš pazit, da kupiš res naravno in čisto. Primavera al pa Just sta preverjeno cool. še en nasvet hvala! mam eno eterično olje Tea tree, ampak bože vedi, če je naraven