|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
26.6.2010 21:39:54   
*miska.mcc*
hek!!!user posted image

user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
26.6.2010 21:40:44   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: muco

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Shorty, Miš, Viroza...je dovolj natančno!?

aja "toti" , ja so pridni , Miš bo začela celo s "poljeprivredo" , če bo kriza user posted image user posted image

Sem vidla ja...pa zasekirali so jo če bo mela kaj kakatuser posted image

user posted image ja jaz sem bil tisti user posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
26.6.2010 21:41:01   
hektorina
Zdaj sem v živo vidla kak nekdo doma "na noge" elektriko dela, vmes pa mu na "šparhertu" cvrči olje za pomes, ki ga bo naredil s tvojega krompirja...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2678
26.6.2010 21:42:02   
hektorina
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

hek!!!user posted image

user posted image

Pssst, otroci morjo bit tiho, ko odrasli govorijo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2679
26.6.2010 21:43:08   
muco
Miš , sori ampak ne vem na kaj boš zagnala svojega dildota !user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2680
26.6.2010 21:44:14   
*miska.mcc*
no....tko, da bom mela ediiiina na notranjskem priklopljen racunalnik....
in pol ga bom rentala....pol ure za 2 l kisa ...aja, ne. kis bom iz jabolk pridelala....za....aammmmm...... za olje recimo....extra devisko. oljke ne rastejo pri nasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2681
27.6.2010 19:35:47   
Colt
Zanimiv TV klub, a katera gleda? user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 2682
27.6.2010 20:27:05   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Zanimiv TV klub, a katera gleda? user posted image

nobena od nas ne gleda !!! user posted image user posted image sori , Colt !user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
27.6.2010 20:35:18   
Colt
Hehe Muco care...ta je dobra ja user posted image user posted image user posted image eh saj jaz tut nisem gledala celega user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
27.6.2010 20:41:25   
muco

Hehe Muco care...ta je dobra ja user posted image user posted image user posted image eh saj jaz tut nisem gledala celega user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , no si boš pa fuzbal ogledala v celoti !!!!user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
7.7.2010 22:37:18   
muco
user posted image user posted image ne , nič nisem hotel povedat !!! Sam to temo sem spet mal nazaj porinu !!! user posted image

Pa brez zamere user posted image , lahko noč !!!!user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
8.7.2010 8:50:32   
viroza
O,Mucek a nisi na dopustu?

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
8.7.2010 20:44:49   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

O,Mucek a nisi na dopustu?

Oooooo , Virozi user posted image user posted image . Ne nismo še bili na dopustu , čakamo višek sezone user posted image . Pa ti ? Kako se boš hladila v vročini , ki prihaja ?

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
8.7.2010 21:23:31   
Colt
Jaz ma itak parcelo pod ledenikom že zabukirano za celo poletje...user posted image user posted image user posted image

AMEN!

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
8.7.2010 21:30:35   
muco

Jaz ma itak parcelo pod ledenikom že zabukirano za celo poletje...user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bi šel raje pod ledenik a kaj ko sem v manjšini user posted image , naše tri bejbe hočjo na morje user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
9.7.2010 11:56:58   
viroza
O boysa.
Voham morje,odštevam dneve-še 21 dni pa bom se močila v toplem morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa virusna angina nas je napadla,dobro da je vikend,bom lažje preživela vse skupaj.

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
9.7.2010 21:31:49   
muco

O boysa.
Voham morje,odštevam dneve-še 21 dni pa bom se močila v toplem morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa virusna angina nas je napadla,dobro da je vikend,bom lažje preživela vse skupaj.

No želim čimprejšnje okrevanje in čimprejšnje namakanje .... nakršnokoli !!!!user posted image user posted image Tvoj bo že vedu ... user posted image user posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
10.7.2010 7:46:31   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: muco

O boysa.

No želim čimprejšnje okrevanje in čimprejšnje namakanje .... nakršnokoli !!!!user posted image user posted image Tvoj bo že vedu ... user posted image user posted image
Je že naredu kar je mel za narest.Zdej čakač MORJE!!!!!!

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
10.7.2010 8:54:50   
muco
Ne smeš preveč pričakovat od tega morja ... , ker pol ponavad ni dobro user posted image .

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
10.7.2010 9:50:46   
viroza
Muco ne mi vzet še to upanje ki ga imam.Že tako mi gre vse v maloro.

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
10.7.2010 20:58:35   
muco
Vse ti gre v maloro ? user posted image Ne vem , kaj ti gre tja , ampak veš nikoli ne gre vse gladko , vedno je nek user posted image , da ni tako kot bi človek rad user posted image . Kar glavo pokonci pa novim zmagam naproti , a ne user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
10.7.2010 21:05:12   
*miska.mcc*
no pa kaj vi2 zdj bluzita kle?user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
10.7.2010 21:57:20   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

no pa kaj vi2 zdj bluzita kle?user posted image

Kaj te briga , firbec !!! user posted image user posted image user posted image

ne zameri miška no ! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2698
21.8.2010 20:51:07   
viroza
Muco ,dejmo  malo razgrajat tukajuser posted image user posted image .Nismo že zelooooo dolgo,smo kar malo zadremali user posted image ..
A ja pa Hektorina ,da te ne pozabim. kakšen izliv žlehnobe bi prav prišeluser posted image .

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
21.8.2010 21:02:09   
muco
Ooooo, Viroza user posted image , kako si prijateljica moja ? A si jo tako dolgo namakala v morju? user posted image No kako je bilo ?

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.