Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Tako sem obsojena na zlati standard. Še za Belorusijo piskajo, da bi jo lahko izpustili, meni pa je ful zanimivo, zadnja diktatura v Evropi...
,z avionom smo šli z Budapešta do Kijeva,pol pa še z vlakom. V Belorusiji tudi jaz bila,živela tam 1 leto
. Lepo je tam,a ne??? Gozd,gozd pa še enkrat gozd

sorry,ampak vseeno....
.
. Ja,deca bojo hitro not ,kaj pa jaz.....
povabil zvečer v kino ali na sprehod v mesto, pa nisem zmogla
...dete je zganjalo take po trebuhu, sem imela kar piramide postavljene...včeraj je bilo že precej boljše...mali/a nekoliko bolj na easy, pa splošno počutje precej boljše! Je pa res, da sem skoz na smrt utrujena.Spala bi lahko ce3le dneve oziroma lenarila...prav ne lubi se mi biti pokonci!
...Pa brez zamere!
malo bliže...
in sem se fenomenalno počutla...
A se je kateri zgodilo kaj podobnega?
jutri pa res lepo počivaj! Te je bil mali vesel, al bi še kar ostal?
In čestitke da je že brez pleničk!
Te kar razumem, jaz sem na začetku bolj imela obdobja ko sem skoraj ponorela ko nisem bila za nobeno rabo. Zdaj sem se pa že kar malo navadila. Me sicer še vedno prime, sploh ko vidim kako mož poleg službe hendla še vse ostalo, jaz pa ležim...
! vem da pozno ma vseeno. upam da ste lepo praznovali