_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* Naja in maja srečno danes! Hvala! Kje šele 16h Kmalu bo Še malo pa bosta šla od doma. Verjetno Sem pozabla, od kod si IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* IZVIRNO SPOROČILO: maja1985 Hja, a za DHT se moraš prej odločit? Ti ne dajo možnost, da počakaš, da vidiš, kak je izvid ns? Ah, saj bo vse ok. Sigurno če je kaj narobe lahko naknadno spremeniš. Ampak nekatere pač želijo it v vsakem primeru. Jaz sem obkrožila ne, ampak če bi bil pa slab rezultat, bi se pa zmenila, da grem. Sicer pa tak ne bo nič narobe, ne boš rabla. Ampak te pa vseen preseneti, če ne veš No, tole je tud mene presenetl... Že tko sem vsa posrana, pa bojim se, da ne grem slučajno prezgodaj (11t 4d) Ja, mene je tud presenetlo Pomoje ne bo prekmalu. Otroček mora bit velik mislim da 4,5 cm, to pa je že. Pa baje so bolj verodostojni rezultati, če greš prej. Najraje imajo menda sicer ko si 12t in x/7, ampak mislim, da ne bo problemov. IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* pizze, pa njoke v smetanovi omaki, pa palačnike, kak hamburger... Zelo zdravo Jap, meni tudi sam pice hodijo po glavi, pa v KFC bi šla jest, pa v Burger Kinga No, dones si bom vseen prvoščla pico v piceriji Parma, k so baje ful dobre ... Sanja - s kerga konca si šla prot Dravljam? Je težk najt to stavbo? No, sej bova vklopla "nino" (tko moj pravi uni čveki k te vodi po cestah )... "Nino ali Nina " vaju bo pripeljala tja Naju je brez problema. Če pa bi bilo kaj narobe - greš dol na izvozu Koseze, Podutik (al tak nekot se reče ), pa potem v prvem križišču desno, pa spet takoj desno. Potem še pa par 100m naravnost pa je na levi strani ta stvaba -sprednji zgornji del je v takem modrem steklu- je notri ginekološka, pa zobozdravniki, pa neki kafiči, trgovine, zavarovalnice, svega i svašta v glavnem Ok, punce, mal grdo vprašanje... Angelsound... V kolikor ne zaznate utripa, naredite paniko in greste na urgenco, kako vam lahko pomagajo Meni se zdi brezveze nakup za nekaj kar me lahko naredi totalno panično Zato ga pa jaz nimam. aja, pozabla sem dodat, da to je iz naše smeri - maribora. če si gorenjka, potem verjetno ne bo desno in desno
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 24.8.2010 12:33:28 >
|