|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
24.8.2010 10:36:19   
slama
joj punce,
mi take lušte s hrano delate. Po moje bom sirovo štručko, ki jo imam v planu za malico, zamenjala za kokretno malico v bližnji kantini .... a ja jaj

tudi sma imam za večerjo kraljeve pojedine ....  user posted image  ni čudno, da se kg tako pridno nabirajo. ravno včeraj sem si ob 21h kuhala njoke, pa potem še sladoled čez ...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
24.8.2010 10:38:22   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

_Sanja_* user posted image user posted image user posted image

Glede Angelsounda a mi lahko katera svetuje... jaz namreč slišim utrip srca spodaj od popka proti sramni kosti, torej nekje na pravem mestu, ampak je utrip full počasen, okrog 90 utripov na minuto? Ne vem, kaj to pomeni in upam da ni kaj narobe??? Štela sem svojega in je bil 60 tako, da dvomim, da se tam spodaj sliši moj utrip...user posted image

Kaj pa vem, jaz ga nimam. Upam, da ti bodo druge punce svetovale.

A je možno, da kaj drugega meriš? Nisem našla podatka, koliko mora bit utrip v 10. tednu. Bom probala še poiskat. Včeraj na NS je bil utrip 167/min, kar je rekla, da je ok. Mogoče pa spi? A majo potem manjši utrip?

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.8.2010 10:42:48   
_sanja_*
Tule je ena tema, kjer so punce odgovorile mamici, ki je našla utrip 90/min, da je našla svojega...

http://www.mama.si/forum/index.php?action=printpage;topic=25123.0

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.8.2010 10:54:29   
Eva07
Heej!

Ravnokar pojedla veliko porcijo konkretne solate (beri makaroni, koruza, korenček, paradižnik, paprika,...user posted image ), no saj mi samo to paše jesti sploh za malico v službi, doma pa vsak dan zelenjavne enoločnice, meso bljakuser posted image ,čeprav sem bila prej veeliika ljubiteljicauser posted image

Heilie jaz sem pri prvem pregledu dobila eno brošuro pravice nosečnice na delovnem mestu, zaenkrat sem bolj na hitro preletela ampak med drugim piše tudi, da imamo pravico do plačane odsotnosti z dela za dan ko imamo preventivne preglede v kolikor pregleda ni možno izpeljati izven rednega del. časa. Moram pa še mal bolj tole naštudirat, ker bodo tudi moji pregledi v času službe in ne bi rada porabila  še to malenkost ld. A ve katera kaj več o tem???

Čestitke za NS, komaj čakam. Sem si včeraj kar posnetek od ta prve zavrtela in seveda v jok od sreče.. Meni so pa tokrat Pušenjaka dodelili. Hm bom videla če je res tako poseben. Je bila katera pri njem?

Sitnoba pozdravljena med nami.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.8.2010 11:01:09   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie
Punce a mogoče katera ve, če ti v nosečnosti pripada za preglede  kakšna "ugodnost", da greš lahko prej s službe ali samo v primeru, da ti osebni zdravnik za tisti dan napiše bolniško (oz. po dogovoru v službi)? Ker moj ginekolog dela samo zjutraj in bo ves dopust, kar ga je še ostalo, šel za pregledeuser posted image

Jst sem v prejšnji nosešnosti za vsak pregled imela bolniško. Sem pač imela G 100km proč od svoje službe, še v rojstnem kraju. Mi je napisala bolniško brez problema.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.8.2010 11:01:12   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

lananai... evo, jutri pa bo končno tvoj danuser posted image

Končno, ja! user posted image user posted image
Mislim, da bom kar dopust vzela, ker imam ob 7h zjutraj. Če bo treba še v laboratorij (najbrž), se bo zavleklo in preden pridem na šiht (LJ), bo ura že čez 9 po mojem. Pa še ob 15h imamo zdravniški za tamalo, ker gre začetek septembra v vrtec.

Fajn, da maš tak zjutraj, da ne boš živčna do popoldnevauser posted image  A h Govčevi greš? Ma ona tam tudi laboratorij, al moraš it v Žalec?

Pa kar privošči si dopust ja, v službi bi tak težko funkcionirala, ko boš z glavo v oblakih user posted image  user posted image

V Šempetru ima ordinacijo. user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.8.2010 11:13:47   
_sanja_*

A h Govčevi greš? Ma ona tam tudi laboratorij, al moraš it v Žalec?

Ja, za ordinacijo vem, za laboratorij ne. Kri pa vodo daš tudi tam? Verjetno ne pregledajo oni... Pošljejo naprej?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
24.8.2010 11:17:35   
nina42

Tule je ena tema, kjer so punce odgovorile mamici, ki je našla utrip 90/min, da je našla svojega...

Hvala, mogoče pa res user posted image , ampak drugega pa nič ne slišim... bi bilo boljše, če ga ne bi imela, zdaj pa skoz s slušalkami skačem okrog in se sekiramuser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
24.8.2010 11:31:43   
naja17

Naja in maja srečno danes!

Hvala! Kje šele 16h user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Hja, a za DHT se moraš prej odločit? Ti ne dajo možnost, da počakaš, da vidiš, kak je izvid ns? Ah, saj bo vse ok.

Sigurno če je kaj narobe lahko naknadno spremeniš. Ampak nekatere pač želijo it v vsakem primeru. Jaz sem obkrožila ne, ampak če bi bil pa slab rezultat, bi se pa zmenila, da grem.

Sicer pa tak ne bo nič narobe, ne boš rabla. Ampak te pa vseen preseneti, če ne vešuser posted image   

No, tole je tud mene presenetl... Že tko sem vsa posrana, pa bojim se, da ne grem slučajno prezgodaj (11t 4d) user posted image

pizze, pa njoke v smetanovi omaki, pa palačnike, kak hamburger... Zelo zdravouser posted image

Jap, meni tudi sam pice hodijo po glavi, pa v KFC bi šla jest, pa v Burger Kinga user posted image  No, dones si bom vseen prvoščla pico v piceriji Parma, k so baje ful dobre user posted image ...

Sanja - s kerga konca si šla prot Dravljam? Je težk najt to stavbo? No, sej bova vklopla "nino" (tko moj pravi uni čveki k te vodi po cestah user posted image user posted image )...

Ok, punce, mal grdo vprašanje... Angelsound... V kolikor ne zaznate utripa, naredite paniko in greste na urgenco, kako vam lahko pomagajo user posted image  Meni se zdi brezveze nakup za nekaj kar me lahko naredi totalno panično user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
24.8.2010 11:44:31   
lananai

A h Govčevi greš? Ma ona tam tudi laboratorij, al moraš it v Žalec?

Ja, za ordinacijo vem, za laboratorij ne. Kri pa vodo daš tudi tam? Verjetno ne pregledajo oni... Pošljejo naprej?

Nimam pojma. Sem prvo nosečnost imela G v Tolminu. Pri Govčevi sem bila le 1x, ko sem se šla prepisat. user posted image Sej zato je tud bolš, da kar dopust vzamem, ker ne vem, kam me bodo vse pošiljali in koliko časa bo trajalo...

< Sporočilo je popravil lananai -- 24.8.2010 11:49:39 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
24.8.2010 12:31:02   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Naja in maja srečno danes!

Hvala! Kje šele 16h user posted image

Kmalu bo user posted image  Še malo pa bosta šla od doma. Verjetnouser posted image  Sem pozabla, od kod siuser posted image

Hja, a za DHT se moraš prej odločit? Ti ne dajo možnost, da počakaš, da vidiš, kak je izvid ns? Ah, saj bo vse ok.

Sigurno če je kaj narobe lahko naknadno spremeniš. Ampak nekatere pač želijo it v vsakem primeru. Jaz sem obkrožila ne, ampak če bi bil pa slab rezultat, bi se pa zmenila, da grem.

Sicer pa tak ne bo nič narobe, ne boš rabla. Ampak te pa vseen preseneti, če ne vešuser posted image   

No, tole je tud mene presenetl... Že tko sem vsa posrana, pa bojim se, da ne grem slučajno prezgodaj (11t 4d) user posted image

Ja, mene je tud presenetlouser posted image
Pomoje ne bo prekmalu. Otroček mora bit velik mislim da 4,5 cm, to pa je že. Pa baje so bolj verodostojni rezultati, če greš prej. Najraje imajo menda sicer ko si 12t in x/7, ampak mislim, da ne bo problemov.

pizze, pa njoke v smetanovi omaki, pa palačnike, kak hamburger... Zelo zdravouser posted image

Jap, meni tudi sam pice hodijo po glavi, pa v KFC bi šla jest, pa v Burger Kinga user posted image  No, dones si bom vseen prvoščla pico v piceriji Parma, k so baje ful dobre user posted image ...

Sanja - s kerga konca si šla prot Dravljam? Je težk najt to stavbo? No, sej bova vklopla "nino" (tko moj pravi uni čveki k te vodi po cestah user posted image user posted image )...

"Nino ali Ninauser posted image " vaju bo pripeljala tjauser posted image  Naju je brez problema. Če pa bi bilo kaj narobe - greš dol na izvozu Koseze, Podutik (al tak nekot se rečeuser posted image ), pa potem v prvem križišču desno, pa spet takoj desno. Potem še pa par 100m naravnost pa je na levi strani ta stvaba -sprednji zgornji del je v takem modrem steklu- je notri ginekološka, pa zobozdravniki, pa neki kafiči, trgovine, zavarovalnice, svega i svašta v glavnemuser posted image

Ok, punce, mal grdo vprašanje... Angelsound... V kolikor ne zaznate utripa, naredite paniko in greste na urgenco, kako vam lahko pomagajo user posted image  Meni se zdi brezveze nakup za nekaj kar me lahko naredi totalno panično user posted image

Zato ga pa jaz nimam.

aja, pozabla sem dodat, da to je iz naše smeri - maribora. če si gorenjka, potem verjetno ne bo desno in desnouser posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 24.8.2010 12:33:28 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
24.8.2010 12:38:29   
tanjusi
Midva sva se pa zdajle po kosilu malo poigrala z angelsoundom in moj mislim da je našel srčka , sicer nisma štela utripa, ampak je kar hitro utripalo , pa tudi nekajkrat pobegnilouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
24.8.2010 12:39:51   
naja17
Uf, si me zdej mal pomirila glede velikosti in to... Sej, če je bil 26.7.10 velik 16mm, pa če kao zraste 2 mm na dan, je po moje dost velik user posted image ...

Nina (Osenarca) ne praš user posted image user posted image user posted image user posted image ... Upam, da bo znala prit do tja, moj prav, da bova šla čez celovško, za ziher... Še 2h, pa odrineva user posted image ...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
24.8.2010 13:12:56   
Heilie
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Midva sva se pa zdajle po kosilu malo poigrala z angelsoundom in moj mislim da je našel srčka , sicer nisma štela utripa, ampak je kar hitro utripalo , pa tudi nekajkrat pobegnilouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Pomojem je to to, kr res slišiš kok hitrej utripa user posted image
Vidm, da so moški bl za te zadeve, pr nama ga je tud moj najdu hehe

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
24.8.2010 13:13:23   
lananai
Naja, čakamo na lepe novičke in izčrpno poročilo!! user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
24.8.2010 13:25:59   
Sitnoba
želim ti lep pogled na bebača user posted image

Mi smo pa na NS naročeni 8.9. Pa panično preračunavamo al bomo v 12. ali 13. tednu.
A je datum nekoliko pozen?!?! Paničarim že sedaj user posted image

PDP 17.3. 2011

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
24.8.2010 13:27:40   
Lun1ca
Naja17 čim lepši pregled user posted image user posted image in sporoči kako je bilo user posted image

Mene pa zanima če veste kaj za dr. Pelkičevo v MB kako je kaj za NS? Jaz mam namreč pri njej.. sicer še do takrat slaba 2 tedna user posted image sem že čist neučaka, zdaj ko vas ma tolko že za sabo tole NS.

Danes pa je ta pravi dan za spanje se mi zdi.. no vsaj pri nas je čist oblačno in turobno in še tale dež.. Nič se mi ne da in še sama sebi grem na živce, ker sem skoz lačna in bi nekaj grizljala.. user posted image Nočem da me raznese med nosečnostjo..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
24.8.2010 13:29:18   
Lun1ca
Sitnoba jaz imam PDP 12.3., NS pa 6.9.  Čisto ok je tako. Meni je tudi moj G rekel, da je najboljše če me naroči na 12 polnih tednov in tako me tudi je naročila, jaz sem ji povedala samo prvi dan zadnje M. Nič paničarit torej user posted image Oni že vedo.. oz. vsaj naj bi user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
24.8.2010 14:25:40   
maja1985
Evo, pa šibamo počas proti LJ. Držite pesti!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
24.8.2010 14:32:09   
lananai

Držimo!
Gresta z najo obe v Dravlje? Ona tudi že šiba proti LJ. user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
24.8.2010 14:35:37   
5ra8

Držimo!

ja mislim da sta se včeraj menili o tem. Ena ma ob 16h ena 16.45 user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
24.8.2010 15:03:07   
mama123
tudi jaz sem čisto neučakana za to NS-datum komaj 20.09,nosečatakrat celih 12/5dni,joj kje je še touser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
24.8.2010 16:51:36   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

Hvala, mogoče pa res user posted image , ampak drugega pa nič ne slišim... bi bilo boljše, če ga ne bi imela, zdaj pa skoz s slušalkami skačem okrog in se sekiramuser posted image

no o tem sem govorila ... NIč se ne sekiraj - angelsound daj proč in ga pusti v predalu še ene 3 tedne minimum!!! Zelo redko se sliši srček tako zgodaj - prej izjemoma. Definitivno si slišala svojga. To je vse čisto normalno. Umirjeno zadihaj, tvoj bebi zdaj lepo plava in se razgibava v sojem bazenčku - zdaj še uživa svoj mir, skrit pred vsemi, razen pred UZ. Zato počakaj na pregled, da te G pomiri, čez ene par tednov, pa spet poišči utrip. Velja? No, tudi jaz sem naredila tako user posted image .

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
24.8.2010 19:52:19   
mija75
oj punce,

danes sem imela NS, rezultati so za enega 1:1085 in drugega 1.1370. To je predvsem zaradi let (čez 2 tedna bom 35). Velikost NS pa e bila pri enem 1,6mm pri drugem 1,7mm.

Dala sem še kri za dvojni hormonski test in zvem čez nekaj časa kako je pokazalo vse skupaj. JAz se ne obremenjujem, ker mislim pozitivno in občutek imam, da je vse ok. Sta pa veselo skakala, spola ne vem, mislim, pa da bosta par - občutekuser posted image . Bom videla čez 2meseca.

PDP imam12.03.

Pozdravčke!

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
24.8.2010 20:03:39   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Držimo!

ja mislim da sta se včeraj menili o tem. Ena ma ob 16h ena 16.45 user posted image

In glede na gužvo sva s verjetno srečali...
Uglavnem... Dr. Pušenjak en tak simpatičen dohtar user posted image ... Moje leno-trmasto dete ga je mal nerviralo sicer, ker si ga je na izi vzel in se je umiril, tko da ga je za izračun mal lovil in ga rukal (torej mene tolkel po trebuhu), pa mal slab se je vidl, ampak vseen user posted image user posted image user posted image ... Rezultati za moje pojme kul, Pušenjak pa je tudi simpatično prikimal, da ne rabiva skrbet - 1,4mm... Edino kar sem kasneje vidla v materinski, da imam napisano 13t 1d, meni pa z mojimi izračuni to sploh ne gre v račun user posted image

Zdej grem pa cd gledat user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?