|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2
23.8.2010 15:42:37   
Eva19
sem klicala v zd in so rekli naj jutri seveda ne hodiva na posvetovalnico, ker bi morali dat kri in vodo in izvidi tko ali tako ne bi bili ok najbrž.

no ampak ne vem če nam ne bo vseeno treba it tja. ker smo že na 39 vročine, pa sem dala calpol sirup pa zaenkrat še ni bilo učinka, je temperatura še kar rasla, bomo vidl kako bo naprej,poleg vsega imamo pa še drisko in se bojim  da ne bi dehidrirala, ker jo komaj naštimam da kej popije, jo verjetno dlesen tako močno matra.

upam da mine, ker ni nič luštno.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 751
23.8.2010 15:48:21   
AinR
anity_1 - kolk si pa stara če smem vprašat? na kateri fax hodiš?

BabyKitty - sej idealno glede faxa bi blo počakat še eno leto da končam predavanja, pa pol še eno leto d v miru diplomiram, pa... ubistvu mislim da nebi blo nobenga problema s faxom tud če bi mogla ležat, ker mamo itak večino stvari neobveznih.
Kaj pa kej drgač pikica pravi? se ti kaže že kaj bolj trebušček? user posted image

Eva19 - držim pesti da se čimprej pozdravite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 752
23.8.2010 17:41:33   
pinky86
uuu kakšne debate...nekatere že o ta drugem user posted image lepo, lepo user posted image

ufff ta "pravi čas" ... meni so skos govorili, najprej stanovanje - sva kupila; ni blo dost, počakaj še da boš dobila pogodbo za nedoločen čas - opravljeno; joj, počakaj še, da diplomiraš...potem pa še najbolj, da boš že eno leto vzgojiteljica...ja pa kaj še user posted image Vse skupaj sem nekam poslala in si rekla, da mi niti faks niti služba niti kdorkoli ne bo govoril oz. določal, kdaj bova MIDVA imela otroka. Tko da evo, začela sva nekje lansko jesen, tako da bi bil poletni pikec...no, zdaj bo pa zimski user posted image tko kot sem jaz user posted image

Tko da, vse ki se odločate...ko boste v sebi 100% pripravljene in sproščene - kar se odločitve za novega člana tiče, takrat bo pravi čas. Z visoko motivacijo boste lahko naredile vse in še več, tko da ne bo nobena ovira pretežka user posted image

Drugače je pa najin fantek postal tko živahen...mi je v soboto trebuh kar vibriral - kok smešen občutek user posted image Pa ful se obrača, ker ga čutim enkrat levo, drugič desno, zdaj pa še celo zgoraj - uglavnem povsod ga je dost user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 753
23.8.2010 18:46:43   
AinR
pinky86, iii, kolk lepo je brat o vaših pikicah v trebuščkih...komej čakam user posted image
glede "idealnega časa" - pomojem tega nikoli ne dočakaš - vedno je še neka malenkost, ki ti manjka... tako da se je s tem brezveze obremenjevat. ko si user posted image oba želita in imata kolikor toliko ok pogoje je brezveze odlašat...

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 754
23.8.2010 18:56:17   
BabyKitty
AinR točno tako... to hočem povedat že cel čas user posted image idealnega časa ni... vedno bo nekaj vmes... zato pa v akcijo ko začutiš pri sebi da je to to... in nič odlašat, ker čas prehitro mine... čakanje na user posted image je pa mučno user posted image

Drugače se je pa moj Ferdi včeraj nekako obrnil in sedaj imam prav smešen trebušček user posted image zgleda da ima spredaj pri popku glavico... bom prilepila sliko... sicer je slaba ampak... :)

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 755
23.8.2010 19:04:34   
BabyKitty
Ewo sem še enkrat slikala, da se malo bolj vidi user posted image
user posted image

Torej to je moj buši v 26. tednu... je že kr velik user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 756
23.8.2010 19:06:09   
AinR
o, zdej se ti pa že ful bol pozna... ful lepo user posted image

joj, komej čakam da bom tud jst lahko take slikce limala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 757
23.8.2010 19:21:57   
BabyKitty
V zadnjem mesecu se je napihnil... hvala bogu... me je že skrbelo, da je kaj narobe user posted image

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 758
23.8.2010 20:09:50   
zaljubljena23
user posted image user posted image babykitty lep bušiuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 759
23.8.2010 20:49:12   
anity_1
oo, BabyKitty, kako lepo!! Ful maš lep trebušček! Pazi, ko se bo še bolj napihnil user posted image Komaj čakam, da boš dala v naslednjih mesecih še več slikic.. 

Neposredna povezava do sporočila: 760
23.8.2010 20:51:20   
anity_1
Aja, AinR, stara sem pa 22.. Drugače pa sem na FF.. In ti? Če lahko vprašam user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
23.8.2010 21:04:37   
BabyKitty
Hitr pošlte FB naslove na ZS... preden vas tepem user posted image

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 762
23.8.2010 21:12:31   
AinR
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

Aja, AinR, stara sem pa 22.. Drugače pa sem na FF.. In ti? Če lahko vprašam user posted image

sej ni res pa je...isto sm user posted image 22, ff user posted image
katera smer pa si?

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 763
23.8.2010 22:27:18   
egleria
čer!

ooo donna kaj zdaj jaz berem.. user posted image moreš izkoristit zdaj ko je dragi za akcijo.
naš mali je tudi bolan - bronhitis user posted image
babykitty zelo lep trebušček user posted image

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 764
23.8.2010 22:42:01   
Lun1ca
Jaz se tudi priporočam za kak FB naslov na ZS user posted image Da bom mela še kaj takih punc, ki ga ne pijejo sam okoli in majo skos v statusih napisano kje vse so se ga nažlempale pa nafeštale user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.8.2010 14:04:33   
zaljubljena23
Punce, tiste ki še me nimate dodane na Fb-ju mi tudi lahko posredujete podatke na ZS...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 766
24.8.2010 14:47:09   
MoZza7
ŽIVJO!

Upam, da ne bom preveč zmotila teme pogovora, ampak ne vem kje naj najdem ali kaj naj vtipkam v strička googla, da najdem podatke. Torej, midva z dragim sva se začela dogovarjat, da bi probala v naslednjem letu s skupnim življenjem. Ker pa z januarjem namerava nastopit zakon o malem delu, pa me je zagrabila panika. Kako naj s 50 urami na mesec zaslužim dovolj da bom lahko odplačala vse stroške, ki bodo nastali skozi mesec? Zanima me tudi ali se, če se poročiva dohodki računajo po partnerju ali se računajo tudi če nisva poročena, oz. če sem opravičena do štipendije če živiva sama. Ja, saj vem da je to zdaj čisto nerazumljivo, ampak resnica je taka da res ne vem kako se naj izrazim. V glavnem vesela bi bila, če bi mi katera znala pomagati in mi dala kakšen link, kjer je zapisana ta zakonodaja. Grozno je, ko upaš da si boš lahko končno nekaj ustvaril, potem pa se vse v hipu razblini :( Kot sem že pisala si tudi močno želiva otroka, ampak potem takem nama to ne bo zneslo dokler se ne zaposlim :S Aja, še to... Zdi se mi da sem nekje prebrala, da imajo mamice študentke zastonj vrtec za svoje otročke. Je to res?

Neposredna povezava do sporočila: 767
24.8.2010 17:03:47   
pinky86
IZVIRNO SPOROČILO: AinR

glede "idealnega časa" - pomojem tega nikoli ne dočakaš - vedno je še neka malenkost, ki ti manjka... tako da se je s tem brezveze obremenjevat. ko si oba želita in imata kolikor toliko ok pogoje je brezveze odlašat...

TOČNO TKO!! Sam za osnovne pogoje je pa res treba prej poskrbet, ker je pol vseeno ful lažje

MoZza, jaz sem se samo kar se vrtca tiče pozanimala (ker sem glih v tem poklicu), in je tko: kot študentki ti ne pripada zastonj vrtec, razen, če si mati samohranilka in nimaš nobenih lastnih prihodkov, potem daš prošnjo na center za socialno delo in dobiš od njih odločbo za brezplačen vrtec. Če živiš s partnerjem (očetom otroka) in tudi če nista poročena, pa se štejejo njegovi dohodki in pač plačujeta glede na plačilni razred v katerega padeta.

< Sporočilo je popravil pinky86 -- 24.8.2010 17:04:21 >

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.8.2010 17:07:23   
pinky86
Babykitty - buši se pa res zdaj že ornk vidi user posted image luštn je.

Neposredna povezava do sporočila: 769
24.8.2010 21:28:07   
BabyKitty
MoZza7 če sta s partnerjem skupaj in imata otroka, nima veze ali si poročena ali ne, štejejo se skupni dohodki, saj se potem šteje, da sta v izvenzakonski zvezi... če se greš malo "goljufije" lahko greš na sodišče in se tam zmeniš za preživnino za otroka in seveda zate, če se redno šolaš... Ampak meni osebno je to malo preveč...
Torej če ima partner nizke dohodke, ti lahko pripada štipendija... če ima že povprečno visoke, pa je že vprašanje... V končni fazi na državo ne računaj...

Tukaj ti piše kar precej o teh zadevh:
http://www.svetovalnica.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=111

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.8.2010 21:48:41   
MoZza7
Joooooj. Sem ravnokar napisala en post pa je bla neka napaka user posted image za znoret. V glavnem hvala za odgovore! Morala bova midva to konkretno preštudirati, preden se spustiva v kaj norega :D

Neposredna povezava do sporočila: 771
24.8.2010 22:48:25   
BabyKitty
Vglavnem na državo se ne zanašaj user posted image jaz bom iztržila nek maximum z 380 EUR "porodniške"...

(odgovor članu MoZza7)
Neposredna povezava do sporočila: 772
24.8.2010 22:56:19   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: AinR

IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

sej ni res pa je...isto sm user posted image 22, ff user posted image
katera smer pa si?

hej punci,jst sem tut 22, sam sem pa na zdravstveni fakulteti!!!user posted image vama pošlem žih FB naslovček??

< Sporočilo je popravil mladika -- 24.8.2010 22:59:57 >

(odgovor članu AinR)
Neposredna povezava do sporočila: 773
25.8.2010 9:22:51   
Lun1ca
wiiii same 22letnice user posted image Jaz tut namreč.. no sam se bom kmalu postarala user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 774
25.8.2010 11:58:28   
donna22
Jaz sem tudi postal mamica pri 22 user posted image

Tudi meni lahko pošljete na zs sporočilo, da vas dodam na fb, nekaj pa vas že itak imam dodanihuser posted image

Aja, iz moje user posted image ni nič, se mi je danes ulila user posted image ... Čeprav mi je čudno vse skupaj, ampak tako pač je. Tak da zgleda, da bom user posted image šele čez kakih 5 let ali še kasneje, ker sem rekla, da če ne bom imela zdaj naslednjega, potem še kar nekaj časa ne bom imela ...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?