zaljubljena23
|
DeVilla, mogoče pa ne bo tako hudo...Nisem nič zasledila ali pa sem že pozabila, a ti si že bila na kakšnem cuker testu oz po čem predvidevaš, da boš oktobra na inzulinu? tasika, samo da je vse ok...Tole na horjuk pa bo že šlo mimo..Upam, da pri meni ne bodo jutri takšni, ker potem pa res ne bom imela nič od morfologije, glede na to, da je meni G ni delal, je pogledal samo tiste osnovne stvari... Ula, sama sem na zavodu...Kaj te konkretno zanima? Nani, meni napovedujejo fantka Decembra zveste, če bo prav..Razen če si jutri po morfologiji premisliva in raztrobiva ven Kolibri, uživaj na morfologiji... Čebelca, vidva pa na 3D/4D Star, priznavanje očetovstva lahko urediš na CSD-ju... jona..klara, upam da vaša pikica začne čimprej nagajati mamici..Naša je tudi še bolj nežna..Edino danes ima neke konretne akrobacije tam noter...Ne vem, če ni tale cuker test preveč vplival na njo ..Sicer pa saj veš kaj pravijo, punčke so bolj mirne, fantki pa bolj aktivni Punce eno vprašanje še...Sicer imena so že izbrana ampak je imel moj danes neke prebliske Kaj menite o imenih Nej, Tijan, Neja ali Taja?
< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 25.8.2010 14:37:21 >