Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 19:33:27
|
|
|
|
Blueberry
|
rina lahko mi tudi ti kaj več poveš o tem. Kak deluje? Si tudi študentka?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:01:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Punce hvala ker ste pestke držale, so pomagale. Slo se je pa za službo kot je že katy predvidevala. In dobila sem jo za 3 tedne. začetek je mogoče pa še bojo podaljšali. Začnem pa že s ponedeljkom in uspela sem se dogovorit da začnem popoldan zaradi uvajanja malege v vrtec. Edino kaj bom mogla spustit ven je spoznavni dan. Zato pa mi je res žal. Mali bo pa šel z atijom. Grema še midva malo ven pa upamo da ne bo deža. Se zvečer tipkamo. ly,za službo! Za vrtec pa ne bit preveč žalostna,saj vem,da je hudo,ko bi rada,pa ne moreš,bo pa ati vse raportiral Hudo mi je samo zato ker pač nebom v tork tja šla, pa vidla prvo reakcijo ko bo malo več otrokecov. Sredo pa ga itak jaz začnem uvajat, sicer še ma moj dopust do 6. 9. ampak ga bom vseeno jaz začela uvajat.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:02:20
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:03:10
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj ga moj proba dat spat, pa je taki jok. Mater bota mela drugi teden pestro.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:34:47
|
|
|
|
katy83
|
čer babike. jaz že stuširana, ker sva se z malim v bani kopala. Sem malo probala kak gre če ga v bani umiješ. Fajn je blo. Je dobil po kopanju flašo in mi kr v rokah zaspal. Saraya - lepe slikice, full vse dobro izgleda, s tabo vred. Sem jih sicer na hitrco preletela, tak da nisem nič komentirala, bom jutri. btw, kaj bazenček je to otroški, ne? Pa je to edini bazenček al je še kateri za malo večje otroke? Blueberry - jaz imam preko telefona nareto in je to zakon. Greš pa na eno stran na netu, hm, ne vem točno katero. Aha, evo: http://www.studentska-prehrana.si/Pages/News.aspx pa se registriraš tam pod oddaj prijavo, vneseš podatke, dobiš kodo, si jo zaomniš in greš na točko kjer so prodajali bone, da ti to aktivirajo. Pa mimogrede po novem se boni iz mesca v mesec prenašajo. Lahko pa ješ 2x na dan, vmes mora bit 4 ure premora. No, jaz ko imam otroka lahko jem 4x na dan. Ampak samo še 1 mesec, potem pa bo treba kuhat. Ly, čestitke za službo. Sem še jaz pesti držala, ker sem bla ob 9-ih "že" budna. Punce, sem pa danes čisto v šoku. Moja sestrična je šla narazen s svojim po 8 letih, imata pa 9 mesecev starega sina. Pa to je bila idealna zveza, zdaj pa šok. no, očitno ni bilo tako kot je na zunaj zgledalo. Jaz še vedno nekak upam, da sta se prenaglila in bosta porihtala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:37:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj ga moj proba dat spat, pa je taki jok. Mater bota mela drugi teden pestro. Otroci so bolj prilagodljivi,kot si hočemo priznat mame:ko sem jaz doma,se moj gospod mož S.ne sme približat niti na meter,da bi do dal spat,se dere ko jesihar,ko pa me decembra ni bilo doma zvečer,pa zaspala brez problema... Saj bo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:39:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer babike. jaz že stuširana, ker sva se z malim v bani kopala. Sem malo probala kak gre če ga v bani umiješ. Fajn je blo. Je dobil po kopanju flašo in mi kr v rokah zaspal. Hm,zakaj se mi zdi,da bosta to večkrat prakticirala
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:43:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, sem pa danes čisto v šoku. Moja sestrična je šla narazen s svojim po 8 letih, imata pa 9 mesecev starega sina. Pa to je bila idealna zveza, zdaj pa šok. no, očitno ni bilo tako kot je na zunaj zgledalo. Jaz še vedno nekak upam, da sta se prenaglila in bosta porihtala. Vedno je šok,ko se kaka zveza razdre,predvsem,če so vmes otroci,ampak ponavadi partnerja vesta stvari,ki ih zunanji opazovalci ne dojamemo,ti pa verjamem,da si želiš,da vsaj otroku na ljubo vse skupaj še enkrat premislita in premeljeta . Ti bom enkrat na kavi povedala "štorijo o moji ločitvi",sedaj se smejem,takrat je bla pa katastrofa
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:45:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Punce hvala ker ste pestke držale, so pomagale. Slo se je pa za službo kot je že katy predvidevala. In dobila sem jo za 3 tedne. začetek je mogoče pa še bojo podaljšali. Začnem pa že s ponedeljkom in uspela sem se dogovorit da začnem popoldan zaradi uvajanja malege v vrtec. Edino kaj bom mogla spustit ven je spoznavni dan. Zato pa mi je res žal. Mali bo pa šel z atijom. Grema še midva malo ven pa upamo da ne bo deža. Se zvečer tipkamo. Čestitke!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:46:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry jaz pa sem rekla da se grem učit. Saj se morem res it, če ne bo hudo. V četrtek mam izpit. Upam da tokrat uspe. Ni panike, Blueberry,bom stiskala pesti kot norec v četrtek,ni vrag,da ne bi pomagalo. Jaz tudi,jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:46:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Babike,eno vprašanje: Kam ,pri ,pa je Koala pobegnila? Ne vem,bi pa rada vedla tudi jaz.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:47:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer babike. jaz že stuširana, ker sva se z malim v bani kopala. Sem malo probala kak gre če ga v bani umiješ. Fajn je blo. Je dobil po kopanju flašo in mi kr v rokah zaspal. Hm,zakaj se mi zdi,da bosta to večkrat prakticirala po čem sklepaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:49:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, sem pa danes čisto v šoku. Moja sestrična je šla narazen s svojim po 8 letih, imata pa 9 mesecev starega sina. Pa to je bila idealna zveza, zdaj pa šok. no, očitno ni bilo tako kot je na zunaj zgledalo. Jaz še vedno nekak upam, da sta se prenaglila in bosta porihtala. Vedno je šok,ko se kaka zveza razdre,predvsem,če so vmes otroci,ampak ponavadi partnerja vesta stvari,ki ih zunanji opazovalci ne dojamemo,ti pa verjamem,da si želiš,da vsaj otroku na ljubo vse skupaj še enkrat premislita in premeljeta . Ti bom enkrat na kavi povedala "štorijo o moji ločitvi",sedaj se smejem,takrat je bla pa katastrofa zmenjeno Madonca bo naslednja kava zanimiva. saraya nam bo marsikaj povedala, pa ti, jaz itak non stop čvekam, pa blueberry bo imela uvodni del
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:49:43
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:49:47
|
|
|
|
marta82
|
Ly čestitke! Saraya lepe fotke. Katy onadva najbolje vesta... Stvari velikokrat niso takšne kot na zunaj zgledajo. In tudi za otroka je mnogokrat bolje imeti zadovoljna starša narazen, kot nezadovoljna skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:49:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj ga moj proba dat spat, pa je taki jok. Mater bota mela drugi teden pestro. Otroci so bolj prilagodljivi,kot si hočemo priznat mame:ko sem jaz doma,se moj gospod mož S.ne sme približat niti na meter,da bi do dal spat,se dere ko jesihar,ko pa me decembra ni bilo doma zvečer,pa zaspala brez problema... Saj bo Ja no, L je preveč navezan name in zvečer je samo za njega samo mama. Na žalost. Vem da sma oba kriva za to, ker mojemu je pač pasalo da je zvečer jaz pa tudi nikoli nisem rekla da bi ga pa on dajal spat. Je pa lani približno takega časa ( sice je res da je bil leto maljši ), ga poskušal dat spat, ker mene ni bilo doma in je bila cela štala. Dr kot da ga iz kože dajemo. Je pa blo najbol zanimivo to da ga je čez dan lahko nahrano ob bilo kateri uri brez problemov zvečer pa ni hotel od njega jest. Saj vem da je zdaj večji in bolj dojame nekatere stvari, samo večeri pa so pri njemu rezervirani samo za mene. No zdaj sem napisala skoraj celi roman. Vglavnem vem da bo me ppo osmi uri v ponedeljek skrbelo, ampak dejstvo je da se bosta mogla znaj pa če jima bo všeč ali ne. Se bo že L moral navadit. Bo pa mogoče malo lažje če me ne bo doma kot pa zdaj, ko ve da sem. Upam da si razumela kaj sem hotla napisat.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:50:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Babike,eno vprašanje: Kam ,pri ,pa je Koala pobegnila? Ne vem,bi pa rada vedla tudi jaz. kaj ni na morju? Ne vem, sklepam samo. Ker na forumu je nič ni videt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:50:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, sem pa danes čisto v šoku. Moja sestrična je šla narazen s svojim po 8 letih, imata pa 9 mesecev starega sina. Pa to je bila idealna zveza, zdaj pa šok. no, očitno ni bilo tako kot je na zunaj zgledalo. Jaz še vedno nekak upam, da sta se prenaglila in bosta porihtala. Vedno je šok,ko se kaka zveza razdre,predvsem,če so vmes otroci,ampak ponavadi partnerja vesta stvari,ki ih zunanji opazovalci ne dojamemo,ti pa verjamem,da si želiš,da vsaj otroku na ljubo vse skupaj še enkrat premislita in premeljeta . Ti bom enkrat na kavi povedala "štorijo o moji ločitvi",sedaj se smejem,takrat je bla pa katastrofa zmenjeno Madonca bo naslednja kava zanimiva. saraya nam bo marsikaj povedala, pa ti, jaz itak non stop čvekam, pa blueberry bo imela uvodni del
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:50:25
|
|
|
|
Blueberry
|
Hvala za odgovor katy. Kaj pa je boljše vzet na telefon al kartico? Kaka je sploh razlika?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:50:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer babike. jaz že stuširana, ker sva se z malim v bani kopala. Sem malo probala kak gre če ga v bani umiješ. Fajn je blo. Je dobil po kopanju flašo in mi kr v rokah zaspal. Hm,zakaj se mi zdi,da bosta to večkrat prakticirala po čem sklepaš?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:50:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, sem pa danes čisto v šoku. Moja sestrična je šla narazen s svojim po 8 letih, imata pa 9 mesecev starega sina. Pa to je bila idealna zveza, zdaj pa šok. no, očitno ni bilo tako kot je na zunaj zgledalo. Jaz še vedno nekak upam, da sta se prenaglila in bosta porihtala. Vedno je šok,ko se kaka zveza razdre,predvsem,če so vmes otroci,ampak ponavadi partnerja vesta stvari,ki ih zunanji opazovalci ne dojamemo,ti pa verjamem,da si želiš,da vsaj otroku na ljubo vse skupaj še enkrat premislita in premeljeta . Ti bom enkrat na kavi povedala "štorijo o moji ločitvi",sedaj se smejem,takrat je bla pa katastrofa zmenjeno Madonca bo naslednja kava zanimiva. saraya nam bo marsikaj povedala, pa ti, jaz itak non stop čvekam, pa blueberry bo imela uvodni del Kdaj pa bo ta kava?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:51:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Katy onadva najbolje vesta... Stvari velikokrat niso takšne kot na zunaj zgledajo. In tudi za otroka je mnogokrat bolje imeti zadovoljna starša narazen, kot nezadovoljna skupaj. Se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:51:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj ga moj proba dat spat, pa je taki jok. Mater bota mela drugi teden pestro. Otroci so bolj prilagodljivi,kot si hočemo priznat mame:ko sem jaz doma,se moj gospod mož S.ne sme približat niti na meter,da bi do dal spat,se dere ko jesihar,ko pa me decembra ni bilo doma zvečer,pa zaspala brez problema... Saj bo Ja no, L je preveč navezan name in zvečer je samo za njega samo mama. Na žalost. Vem da sma oba kriva za to, ker mojemu je pač pasalo da je zvečer jaz pa tudi nikoli nisem rekla da bi ga pa on dajal spat. Je pa lani približno takega časa ( sice je res da je bil leto maljši ), ga poskušal dat spat, ker mene ni bilo doma in je bila cela štala. Dr kot da ga iz kože dajemo. Je pa blo najbol zanimivo to da ga je čez dan lahko nahrano ob bilo kateri uri brez problemov zvečer pa ni hotel od njega jest. Saj vem da je zdaj večji in bolj dojame nekatere stvari, samo večeri pa so pri njemu rezervirani samo za mene. No zdaj sem napisala skoraj celi roman. Vglavnem vem da bo me ppo osmi uri v ponedeljek skrbelo, ampak dejstvo je da se bosta mogla znaj pa če jima bo všeč ali ne. Se bo že L moral navadit. Bo pa mogoče malo lažje če me ne bo doma kot pa zdaj, ko ve da sem. Upam da si razumela kaj sem hotla napisat. Ly, verjemi, da se bosta znašla. Bomo me pesti držale še takrat, pa bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:52:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Babike,eno vprašanje: Kam ,pri ,pa je Koala pobegnila? Ne vem,bi pa rada vedla tudi jaz. kaj ni na morju? Ne vem, sklepam samo. Ker na forumu je nič ni videt. Nimam pojma,sem šla danes nazaj gledat,pa ni nič napisala,al pa sem spregledala
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:52:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry jaz pa sem rekla da se grem učit. Saj se morem res it, če ne bo hudo. V četrtek mam izpit. Upam da tokrat uspe. Ni panike, Blueberry,bom stiskala pesti kot norec v četrtek,ni vrag,da ne bi pomagalo. Jaz tudi,jaz tudi! Podpis.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?