Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:52:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce, sem pa danes čisto v šoku. Moja sestrična je šla narazen s svojim po 8 letih, imata pa 9 mesecev starega sina. Pa to je bila idealna zveza, zdaj pa šok. no, očitno ni bilo tako kot je na zunaj zgledalo. Jaz še vedno nekak upam, da sta se prenaglila in bosta porihtala. Vedno je šok,ko se kaka zveza razdre,predvsem,če so vmes otroci,ampak ponavadi partnerja vesta stvari,ki ih zunanji opazovalci ne dojamemo,ti pa verjamem,da si želiš,da vsaj otroku na ljubo vse skupaj še enkrat premislita in premeljeta . Sami se lahko pod to podpišem?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:53:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Hvala za odgovor katy. Kaj pa je boljše vzet na telefon al kartico? Kaka je sploh razlika? kolikor vem je treba za kartico nekaj plačat. Pojma nimam koliko. Pa itak je boljše na telefon. Ga imaš vedno zraven, pa lahko ješ kdaj ti paše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:53:32
|
|
|
|
Blueberry
|
Jaz pa uvodni del.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:53:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Babike,eno vprašanje: Kam ,pri ,pa je Koala pobegnila? Ne vem,bi pa rada vedla tudi jaz. kaj ni na morju? Ne vem, sklepam samo. Ker na forumu je nič ni videt. Dvomim,ker sem jo v ponedeljek v bauhauzu srečala popoldan,je bla z njenim pa z očetom ali tastom.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:54:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Katy onadva najbolje vesta... Stvari velikokrat niso takšne kot na zunaj zgledajo. In tudi za otroka je mnogokrat bolje imeti zadovoljna starša narazen, kot nezadovoljna skupaj. pa še en podpis
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:55:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdaj pa bo ta kava? To tudi mene zanima,mi misli bereš.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:55:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja no, L je preveč navezan name in zvečer je samo za njega samo mama. Na žalost. Vem da sma oba kriva za to, ker mojemu je pač pasalo da je zvečer jaz pa tudi nikoli nisem rekla da bi ga pa on dajal spat. Je pa lani približno takega časa ( sice je res da je bil leto maljši ), ga poskušal dat spat, ker mene ni bilo doma in je bila cela štala. Dr kot da ga iz kože dajemo. Je pa blo najbol zanimivo to da ga je čez dan lahko nahrano ob bilo kateri uri brez problemov zvečer pa ni hotel od njega jest. Saj vem da je zdaj večji in bolj dojame nekatere stvari, samo večeri pa so pri njemu rezervirani samo za mene. No zdaj sem napisala skoraj celi roman. Vglavnem vem da bo me ppo osmi uri v ponedeljek skrbelo, ampak dejstvo je da se bosta mogla znaj pa če jima bo všeč ali ne. Se bo že L moral navadit. Bo pa mogoče malo lažje če me ne bo doma kot pa zdaj, ko ve da sem. Upam da si razumela kaj sem hotla napisat. Vem,draga .Tudi čr bo vse v najlepšem redu,bo tebi še vedno manjkalo teh par trenutkov pred spanjem,ker je to le vajin ritual,ampak včasih pač ne gre drugače.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:55:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Zdaj ga moj proba dat spat, pa je taki jok. Mater bota mela drugi teden pestro. Otroci so bolj prilagodljivi,kot si hočemo priznat mame:ko sem jaz doma,se moj gospod mož S.ne sme približat niti na meter,da bi do dal spat,se dere ko jesihar,ko pa me decembra ni bilo doma zvečer,pa zaspala brez problema... Saj bo Ja no, L je preveč navezan name in zvečer je samo za njega samo mama. Na žalost. Vem da sma oba kriva za to, ker mojemu je pač pasalo da je zvečer jaz pa tudi nikoli nisem rekla da bi ga pa on dajal spat. Je pa lani približno takega časa ( sice je res da je bil leto maljši ), ga poskušal dat spat, ker mene ni bilo doma in je bila cela štala. Dr kot da ga iz kože dajemo. Je pa blo najbol zanimivo to da ga je čez dan lahko nahrano ob bilo kateri uri brez problemov zvečer pa ni hotel od njega jest. Saj vem da je zdaj večji in bolj dojame nekatere stvari, samo večeri pa so pri njemu rezervirani samo za mene. No zdaj sem napisala skoraj celi roman. Vglavnem vem da bo me ppo osmi uri v ponedeljek skrbelo, ampak dejstvo je da se bosta mogla znaj pa če jima bo všeč ali ne. Se bo že L moral navadit. Bo pa mogoče malo lažje če me ne bo doma kot pa zdaj, ko ve da sem. Upam da si razumela kaj sem hotla napisat. Ly, verjemi, da se bosta znašla. Bomo me pesti držale še takrat, pa bo. O hvala.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:55:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly čestitke! Saraya lepe fotke. Katy onadva najbolje vesta... Stvari velikokrat niso takšne kot na zunaj zgledajo. In tudi za otroka je mnogokrat bolje imeti zadovoljna starša narazen, kot nezadovoljna skupaj. s tem se itak strinjam, in ja onadva tak vesta kaj je blo, no saj jaz tudi , ampak ne bi o tem na forumu, sploh zato ker sem samo eno plat zgodbe slišala. Ah, zdaj še z morjem ne vem kako bo, ker smo mislili skupaj it. Sestrična je rekla, da gremo vseeno, brez njega pač.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:56:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Jaz pa uvodni del. Misli si,da imaš zagovor na izpitu!Vse je enkrat prvič!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:57:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja no, L je preveč navezan name in zvečer je samo za njega samo mama. Na žalost. Vem da sma oba kriva za to, ker mojemu je pač pasalo da je zvečer jaz pa tudi nikoli nisem rekla da bi ga pa on dajal spat. Je pa lani približno takega časa ( sice je res da je bil leto maljši ), ga poskušal dat spat, ker mene ni bilo doma in je bila cela štala. Dr kot da ga iz kože dajemo. Je pa blo najbol zanimivo to da ga je čez dan lahko nahrano ob bilo kateri uri brez problemov zvečer pa ni hotel od njega jest. Saj vem da je zdaj večji in bolj dojame nekatere stvari, samo večeri pa so pri njemu rezervirani samo za mene. No zdaj sem napisala skoraj celi roman. Vglavnem vem da bo me ppo osmi uri v ponedeljek skrbelo, ampak dejstvo je da se bosta mogla znaj pa če jima bo všeč ali ne. Se bo že L moral navadit. Bo pa mogoče malo lažje če me ne bo doma kot pa zdaj, ko ve da sem. Upam da si razumela kaj sem hotla napisat. Vem,draga .Tudi čr bo vse v najlepšem redu,bo tebi še vedno manjkalo teh par trenutkov pred spanjem,ker je to le vajin ritual,ampak včasih pač ne gre drugače. Točno tako.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:57:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdaj pa bo ta kava? hm, po mojem morju. ne, ne, ve se kar prej srečajte, boste pač obnavljale na naslednji kavi, ker sem preveč radovedna da bi kaj ven spustila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:58:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly čestitke! Saraya lepe fotke. Katy onadva najbolje vesta... Stvari velikokrat niso takšne kot na zunaj zgledajo. In tudi za otroka je mnogokrat bolje imeti zadovoljna starša narazen, kot nezadovoljna skupaj. s tem se itak strinjam, in ja onadva tak vesta kaj je blo, no saj jaz tudi , ampak ne bi o tem na forumu, sploh zato ker sem samo eno plat zgodbe slišala. Ah, zdaj še z morjem ne vem kako bo, ker smo mislili skupaj it. Sestrična je rekla, da gremo vseeno, brez njega pač. Ojej,smola!Pa saj boste vseeno šli.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:58:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Jaz pa uvodni del. Misli si,da imaš zagovor na izpitu!Vse je enkrat prvič!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:58:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Jaz pa uvodni del. ja, čuj, pač prej rukni kako 0.3 za pogum. saj veš, tak kot pred izpiti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:59:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdaj pa bo ta kava? hm, po mojem morju. ne, ne, ve se kar prej srečajte, boste pač obnavljale na naslednji kavi, ker sem preveč radovedna da bi kaj ven spustila Pa saj se lahko naslednji teden dobimo en dan,ti greš tak 5-ga,ne?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:59:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Katy onadva najbolje vesta... Stvari velikokrat niso takšne kot na zunaj zgledajo. In tudi za otroka je mnogokrat bolje imeti zadovoljna starša narazen, kot nezadovoljna skupaj. pa še en podpis [/quote Pa še en.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:59:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar zmenjeno Madonca bo naslednja kava zanimiva. saraya nam bo marsikaj povedala, pa ti, jaz itak non stop čvekam, pa blueberry bo imela uvodni del A se komu zdi,da je že čas za KAVO?? Ja meni. Samo upam da bom lahko prisotna.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:00:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly čestitke! Saraya lepe fotke. Katy onadva najbolje vesta... Stvari velikokrat niso takšne kot na zunaj zgledajo. In tudi za otroka je mnogokrat bolje imeti zadovoljna starša narazen, kot nezadovoljna skupaj. s tem se itak strinjam, in ja onadva tak vesta kaj je blo, no saj jaz tudi , ampak ne bi o tem na forumu, sploh zato ker sem samo eno plat zgodbe slišala. Ah, zdaj še z morjem ne vem kako bo, ker smo mislili skupaj it. Sestrična je rekla, da gremo vseeno, brez njega pač. Ojej,smola!Pa saj boste vseeno šli. ja, samo saj veš kak je, sestrična po moje ne bo ravno sproščena najbolj. No, bomo pa kaj spili, pa bo. joj, danes mi pa gre sami alkohol po glavi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:00:33
|
|
|
|
ly117
|
Aja, hvala vsem za čestitke.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:01:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 joj, danes mi pa gre sami alkohol po glavi. Ja te bo pa treba nekaj ruknit.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:02:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdaj pa bo ta kava? hm, po mojem morju. ne, ne, ve se kar prej srečajte, boste pač obnavljale na naslednji kavi, ker sem preveč radovedna da bi kaj ven spustila Pa saj se lahko naslednji teden dobimo en dan,ti greš tak 5-ga,ne? ne, mi gremo 1.9., najprej v Izolo, 5. gremo v Umag no, razen če se v ponedeljek dobimo, v torek ne bi raje, ker sem bolj med živčnimi zadnji dan pred odhodom.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?