|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
27.8.2010 19:33:27   
Blueberry
rina lahko mi tudi ti kaj več poveš o tem. Kak deluje? Si tudi študentka?user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
27.8.2010 20:01:39   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dan! user posted image

Punce hvala ker ste pestke držale, so pomagale. Slo se je pa za službo kot je že katy predvidevala. In dobila sem jo za 3 tedne. začetek je mogoče pa še bojo podaljšali. Začnem pa že s ponedeljkom in uspela sem se dogovorit da začnem popoldan zaradi uvajanja malege v vrtec. Edino kaj bom mogla spustit ven je spoznavni dan. user posted image Zato pa mi je res žal. Mali bo pa šel z atijom.
Grema še midva malo ven pa upamo da ne bo deža.
Se zvečer tipkamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ly,za službo!
Za vrtec pa ne bit preveč žalostna,saj vem,da je hudo,ko bi rada,pa ne moreš,bo pa ati vse raportiraluser posted image

Hudo mi je samo zato ker pač nebom v tork tja šla, pa vidla prvo reakcijo ko bo malo več otrokecov. Sredo pa ga itak jaz začnem uvajat, sicer še ma moj dopust do 6. 9. ampak ga bom vseeno jaz začela uvajat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.8.2010 20:02:20   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.8.2010 20:03:10   
ly117
Zdaj ga moj proba dat spat, pa je taki jok. Mater bota mela drugi teden pestro.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
27.8.2010 20:34:47   
katy83
čer babike.
jaz že stuširana, ker sva se z malim v bani kopala. Sem malo probala kak gre če ga v bani umiješ. user posted image   Fajn je blo. Je dobil po kopanju flašo in mi kr v rokah zaspal. user posted image

Saraya - lepe slikice, full vse dobro izgleda, s tabo vred. user posted image user posted image user posted image   Sem jih sicer na hitrco preletela, tak da nisem nič komentirala, bom jutri. user posted image   btw, kaj bazenček je to otroški, ne? Pa je to edini bazenček al je še kateri za malo večje otroke? user posted image

Blueberry - jaz imam preko telefona nareto in je to zakon. user posted image Greš pa na eno stran na netu, hm, ne vem točno katero. Aha, evo:

http://www.studentska-prehrana.si/Pages/News.aspx

pa se registriraš tam pod oddaj prijavo, vneseš podatke, dobiš kodo, si jo zaomniš in greš na točko kjer so prodajali bone, da ti to aktivirajo. Pa mimogrede po novem se boni iz mesca v mesec prenašajo. Lahko pa ješ 2x na dan, vmes mora bit 4 ure premora. No, jaz ko imam otroka lahko jem 4x na dan. user posted image Ampak samo še 1 mesec, potem pa bo treba kuhat. user posted image

Ly, čestitke za službo. user posted image Sem še jaz pesti držala, ker sem bla ob 9-ih "že" budna. user posted image

Punce, sem pa danes čisto v šoku. Moja sestrična je šla narazen s svojim po 8 letih, imata pa 9 mesecev starega sina. user posted image user posted image user posted image   Pa to je bila idealna zveza, zdaj pa šok. no, očitno ni bilo tako kot je na zunaj zgledalo. user posted image Jaz še vedno nekak upam, da sta se prenaglila in bosta porihtala.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
27.8.2010 20:37:12   
sami0804

Otroci so bolj prilagodljivi,kot si hočemo priznat mame:ko sem jaz doma,se moj gospod mož S.ne sme približat niti na meter,da bi do dal spat,se dere ko jesihar,ko pa me decembra ni bilo doma zvečer,pa zaspala brez problema...
Saj bo user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
27.8.2010 20:39:37   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

čer babike.
jaz že stuširana, ker sva se z malim v bani kopala. Sem malo probala kak gre če ga v bani umiješ. user posted image   Fajn je blo. Je dobil po kopanju flašo in mi kr v rokah zaspal. user posted image

Hm,zakaj se mi zdi,da bosta to večkrat prakticiralauser posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
27.8.2010 20:43:46   
sami0804

Punce, sem pa danes čisto v šoku. Moja sestrična je šla narazen s svojim po 8 letih, imata pa 9 mesecev starega sina. user posted image user posted image user posted image   Pa to je bila idealna zveza, zdaj pa šok. no, očitno ni bilo tako kot je na zunaj zgledalo. user posted image Jaz še vedno nekak upam, da sta se prenaglila in bosta porihtala.

Vedno je šok,ko se kaka zveza razdre,predvsem,če so vmes otroci,ampak ponavadi partnerja vesta stvari,ki ih zunanji opazovalci ne dojamemo,ti pa verjamem,da si želiš,da vsaj otroku na ljubo vse skupaj še enkrat premislita in premeljetauser posted image .
Ti bom enkrat na kavi povedala "štorijo o moji ločitvi",sedaj se smejem,takrat je bla pa katastrofauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
27.8.2010 20:45:38   
matcar

Dan! user posted image

Punce hvala ker ste pestke držale, so pomagale. Slo se je pa za službo kot je že katy predvidevala. In dobila sem jo za 3 tedne. začetek je mogoče pa še bojo podaljšali. Začnem pa že s ponedeljkom in uspela sem se dogovorit da začnem popoldan zaradi uvajanja malege v vrtec. Edino kaj bom mogla spustit ven je spoznavni dan. user posted image Zato pa mi je res žal. Mali bo pa šel z atijom.
Grema še midva malo ven pa upamo da ne bo deža.
Se zvečer tipkamo.

Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
27.8.2010 20:46:15   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry
 jaz pa sem rekla da se grem učit.user posted image user posted image Saj se morem res it, če ne bo hudo. V četrtek mam izpit. Upam da tokrat uspe.

Ni panike, Blueberry,bom stiskala pesti kot norec v četrtek,ni vrag,da ne bi pomagalo.

Jaz tudi,jaz tudi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
27.8.2010 20:46:47   
matcar

Babike,eno  vprašanje:
Kam ,pri user posted image ,pa je Koala pobegnila?
Ne vem,bi pa rada vedla tudi jaz.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
27.8.2010 20:47:38   
katy83

čer babike.

Hm,zakaj se mi zdi,da bosta to večkrat prakticiralauser posted image user posted image

po čem sklepaš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
27.8.2010 20:49:27   
katy83

Vedno je šok,ko se kaka zveza razdre,predvsem,če so vmes otroci,ampak ponavadi partnerja vesta stvari,ki ih zunanji opazovalci ne dojamemo,ti pa verjamem,da si želiš,da vsaj otroku na ljubo vse skupaj še enkrat premislita in premeljetauser posted image .
Ti bom enkrat na kavi povedala "štorijo o moji ločitvi",sedaj se smejem,takrat je bla pa katastrofauser posted image

zmenjenouser posted image

Madonca bo naslednja kava zanimiva.
saraya nam bo marsikaj povedala, pa ti, jaz itak non stop čvekam, pa blueberry bo imela uvodni deluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
27.8.2010 20:49:43   
matcar
Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
27.8.2010 20:49:47   
marta82
Ly čestitke!user posted image

Saraya lepe fotke.user posted image

Katy onadva najbolje vesta... Stvari velikokrat niso takšne kot na zunaj zgledajo. In tudi za otroka  je mnogokrat bolje imeti zadovoljna starša narazen, kot nezadovoljna skupaj.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
27.8.2010 20:49:51   
ly117

Otroci so bolj prilagodljivi,kot si hočemo priznat mame:ko sem jaz doma,se moj gospod mož S.ne sme približat niti na meter,da bi do dal spat,se dere ko jesihar,ko pa me decembra ni bilo doma zvečer,pa zaspala brez problema...

Ja no, L je preveč navezan name in zvečer je samo za njega samo mama. Na žalost. Vem da sma oba kriva za to, ker mojemu je pač pasalo da je zvečer jaz pa tudi nikoli nisem rekla da bi ga pa on dajal spat. Je pa lani približno takega časa ( sice je res da je bil leto maljši user posted image ), ga poskušal dat spat, ker mene ni bilo doma in je bila cela štala. Dr kot da ga iz kože dajemo. Je pa blo najbol zanimivo to da ga je čez dan lahko nahrano ob bilo kateri uri brez problemov zvečer pa ni hotel od njega jest. Saj vem da je zdaj večji in bolj dojame nekatere stvari, samo večeri pa so pri njemu rezervirani samo za mene. No zdaj sem napisala skoraj celi roman.
Vglavnem vem da bo me ppo osmi uri v ponedeljek skrbelo, ampak dejstvo je da se bosta mogla znaj pa če jima bo všeč ali ne. Se bo že L moral navadit. Bo pa mogoče malo lažje če me ne bo doma kot pa zdaj, ko ve da sem.
Upam da si razumela kaj sem hotla napisat.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
27.8.2010 20:50:12   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Babike,eno  vprašanje:

kaj ni na morju? Ne vem, sklepam samo. Ker na forumu je nič ni videt. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
27.8.2010 20:50:23   
matcar

saraya nam bo marsikaj povedala, pa ti, jaz itak non stop čvekam, pa blueberry bo imela uvodni deluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
27.8.2010 20:50:25   
Blueberry
Hvala za odgovor katy. Kaj pa je boljše vzet na telefon al kartico? Kaka je sploh razlika?

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
27.8.2010 20:50:47   
sami0804

čer babike.

po čem sklepaš? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
27.8.2010 20:50:47   
marta82

Kdaj pa bo ta kava?user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
27.8.2010 20:51:10   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Katy onadva najbolje vesta... Stvari velikokrat niso takšne kot na zunaj zgledajo. In tudi za otroka  je mnogokrat bolje imeti zadovoljna starša narazen, kot nezadovoljna skupaj.
Se strinjam!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
27.8.2010 20:51:39   
katy83

Ja no, L je preveč navezan name in zvečer je samo za njega samo mama. Na žalost. Vem da sma oba kriva za to, ker mojemu je pač pasalo da je zvečer jaz pa tudi nikoli nisem rekla da bi ga pa on dajal spat. Je pa lani približno takega časa ( sice je res da je bil leto maljši user posted image ), ga poskušal dat spat, ker mene ni bilo doma in je bila cela štala. Dr kot da ga iz kože dajemo. Je pa blo najbol zanimivo to da ga je čez dan lahko nahrano ob bilo kateri uri brez problemov zvečer pa ni hotel od njega jest. Saj vem da je zdaj večji in bolj dojame nekatere stvari, samo večeri pa so pri njemu rezervirani samo za mene. No zdaj sem napisala skoraj celi roman.
Vglavnem vem da bo me ppo osmi uri v ponedeljek skrbelo, ampak dejstvo je da se bosta mogla znaj pa če jima bo všeč ali ne. Se bo že L moral navadit. Bo pa mogoče malo lažje če me ne bo doma kot pa zdaj, ko ve da sem.
Upam da si razumela kaj sem hotla napisat.

Ly, verjemi, da se bosta znašla. Bomo me pesti držale še takrat, pa bo. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
27.8.2010 20:52:56   
sami0804

Babike,eno  vprašanje:

kaj ni na morju? Ne vem, sklepam samo. Ker na forumu je nič ni videt. user posted image

Nimam pojma,sem šla danes nazaj gledat,pa ni nič napisala,al pa sem spregledalauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
27.8.2010 20:52:57   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry
 jaz pa sem rekla da se grem učit.user posted image user posted image Saj se morem res it, če ne bo hudo. V četrtek mam izpit. Upam da tokrat uspe.

Ni panike, Blueberry,bom stiskala pesti kot norec v četrtek,ni vrag,da ne bi pomagalo.

Jaz tudi,jaz tudi!user posted image

Podpis.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?