|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 20:34:47
|
|
|
|
katy83
|
čer babike. jaz že stuširana, ker sva se z malim v bani kopala. Sem malo probala kak gre če ga v bani umiješ. Fajn je blo. Je dobil po kopanju flašo in mi kr v rokah zaspal. Saraya - lepe slikice, full vse dobro izgleda, s tabo vred. Sem jih sicer na hitrco preletela, tak da nisem nič komentirala, bom jutri. btw, kaj bazenček je to otroški, ne? Pa je to edini bazenček al je še kateri za malo večje otroke? Blueberry - jaz imam preko telefona nareto in je to zakon. Greš pa na eno stran na netu, hm, ne vem točno katero. Aha, evo: http://www.studentska-prehrana.si/Pages/News.aspx pa se registriraš tam pod oddaj prijavo, vneseš podatke, dobiš kodo, si jo zaomniš in greš na točko kjer so prodajali bone, da ti to aktivirajo. Pa mimogrede po novem se boni iz mesca v mesec prenašajo. Lahko pa ješ 2x na dan, vmes mora bit 4 ure premora. No, jaz ko imam otroka lahko jem 4x na dan. Ampak samo še 1 mesec, potem pa bo treba kuhat. Ly, čestitke za službo. Sem še jaz pesti držala, ker sem bla ob 9-ih "že" budna. Punce, sem pa danes čisto v šoku. Moja sestrična je šla narazen s svojim po 8 letih, imata pa 9 mesecev starega sina. Pa to je bila idealna zveza, zdaj pa šok. no, očitno ni bilo tako kot je na zunaj zgledalo. Jaz še vedno nekak upam, da sta se prenaglila in bosta porihtala.
|
|
|