Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:09:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Nič babike, jaz vas za danes zapuščam. Mi moj pravi naj že zaprem laptopa. Grema film gledat pa kokice polek jest. Njam, njam. Pol pa ni čudno da mi lamp raste. Lepo spite! mnjami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:10:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Nič babike, jaz vas za danes zapuščam. Mi moj pravi naj že zaprem laptopa. Grema film gledat pa kokice polek jest. Njam, njam. Pol pa ni čudno da mi lamp raste. Lepo spite! Nočko in dober tek!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:11:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kdaj pa bo ta kava? hm, po mojem morju. ne, ne, ve se kar prej srečajte, boste pač obnavljale na naslednji kavi, ker sem preveč radovedna da bi kaj ven spustila Pa saj se lahko naslednji teden dobimo en dan,ti greš tak 5-ga,ne? ne, mi gremo 1.9., najprej v Izolo, 5. gremo v Umag no, razen če se v ponedeljek dobimo, v torek ne bi raje, ker sem bolj med živčnimi zadnji dan pred odhodom. Lahko,popoldan če vam gre vun,delam do 4-h! z moje strani lahko Hm... se bom potrudila, čeprav nisem ziher. Zjutraj sem v službi in bi se morala potem nazaj v mb vozit. Bom videla no. go Marta, go Marta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:11:33
|
|
|
|
Blueberry
|
No, pa sem še ujela za na konec: Vse najboljše ly!!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:12:15
|
|
|
|
arabela*
|
No tako....opet malo časa za rr dopoldne laufarija, banka, potem sem šla na csd...se za tisto dogovarjat, ko sem omenjala...in porihtala...dobim nakazano drug mesec.... potem štacuna, pa kosilo na brzake(prebranec.., pa solata)...popldne pa so tak babice in dedek prišli na kanapeje in torto....maloprej odšli...otroci pa tud šli spat..... Zdaj pa malo tukaj čekiram, pa drugi del slik rihtam na fb...da jih potem čimprej zbrišem, ker ne upam imet otrok gor
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:12:32
|
|
|
|
matcar
|
Babike,kaj bi lahko blo to narobe? Meni se non-stop vrti.Ne celi dan,ampak vsake tolko cajta in to po eno uro skupaj.In danes ravno zadnjo uro šihta.Mi je cela kasa plesala pred okami,pa vse stranke. Pa zdaj se mi je spet začelo motit.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:12:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja jaz sem pa mislila, da se zahvaljuje za čestitke za službo. a sarkastična je bila? jaz sem tudi to mislila btw, Marta si kaj seznanjena kako je na Waldorfski šoli? Imam mogoče rahlo možnost da dobim šiht preko vez tam. Oni imajo (kolikor vem) dodatno izobraževanje, da se lahko tam zaposliš, mislim da traja leto ali dve. Vsaj pred nekaj leti je bilo tako. Ne poznam pa nikogar tam oz. ne vem kako je delat. Ampak če imaš možnost samo go for it. Karkoli dobiš v svoji izobrazbi ti samo sprejmi, potem je lažje iskat naprej.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:13:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, ne brat za nazaj, , ti paše v ponedeljek popoldan? mater,hujše ste kot pa MATI,KJE SI? v ponedeljek ob kolkih??? Kak vam paše ob 4.30?Samo kje? Lokacijo pa ve povejte!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:13:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, ne brat za nazaj, , ti paše v ponedeljek popoldan? mater,hujše ste kot pa MATI,KJE SI? v ponedeljek ob kolkih??? po 4.uri - popoldan, da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:15:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi lahko blo to narobe? Meni se non-stop vrti.Ne celi dan,ampak vsake tolko cajta in to po eno uro skupaj.In danes ravno zadnjo uro šihta.Mi je cela kasa plesala pred okami,pa vse stranke. Pa zdaj se mi je spet začelo motit. Idi se malo k dr pokazat.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:15:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi lahko blo to narobe? Meni se non-stop vrti.Ne celi dan,ampak vsake tolko cajta in to po eno uro skupaj.In danes ravno zadnjo uro šihta.Mi je cela kasa plesala pred okami,pa vse stranke. Pa zdaj se mi je spet začelo motit. -pritisk ziher... -jemlješ slučajno trenutno kaka zdravila? -ali pa
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:15:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja jaz sem pa mislila, da se zahvaljuje za čestitke za službo. a sarkastična je bila? jaz sem tudi to mislila btw, Marta si kaj seznanjena kako je na Waldorfski šoli? Imam mogoče rahlo možnost da dobim šiht preko vez tam. Oni imajo (kolikor vem) dodatno izobraževanje, da se lahko tam zaposliš, mislim da traja leto ali dve. Vsaj pred nekaj leti je bilo tako. Ne poznam pa nikogar tam oz. ne vem kako je delat. Ampak če imaš možnost samo go for it. Karkoli dobiš v svoji izobrazbi ti samo sprejmi, potem je lažje iskat naprej. aha, ja, pa kaj te bi mogla prej it na to izobraževanje al bi lahko vmes hodla ja, itak če bo možnost, bom vzela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:16:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi lahko blo to narobe? Meni se non-stop vrti.Ne celi dan,ampak vsake tolko cajta in to po eno uro skupaj.In danes ravno zadnjo uro šihta.Mi je cela kasa plesala pred okami,pa vse stranke. Pa zdaj se mi je spet začelo motit. -pritisk ziher... -jemlješ slučajno trenutno kaka zdravila? -ali pa zdaj če je pritisk , če pa si nosečka pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:16:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi lahko blo to narobe? Meni se non-stop vrti.Ne celi dan,ampak vsake tolko cajta in to po eno uro skupaj.In danes ravno zadnjo uro šihta.Mi je cela kasa plesala pred okami,pa vse stranke. Pa zdaj se mi je spet začelo motit. -pritisk ziher... -jemlješ slučajno trenutno kaka zdravila? -ali pa Če sem ,ne vem,ker sem pred kratkim imela menzo in to tisti vikend,ko smo šli na morje,zdravil ne jemlem nobenih,edino pritisk še ostane.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:17:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi lahko blo to narobe? Meni se non-stop vrti.Ne celi dan,ampak vsake tolko cajta in to po eno uro skupaj.In danes ravno zadnjo uro šihta.Mi je cela kasa plesala pred okami,pa vse stranke. Pa zdaj se mi je spet začelo motit. Idi se malo k dr pokazat. Saj se že študirala v tej smeri.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:17:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi lahko blo to narobe? Meni se non-stop vrti.Ne celi dan,ampak vsake tolko cajta in to po eno uro skupaj.In danes ravno zadnjo uro šihta.Mi je cela kasa plesala pred okami,pa vse stranke. Pa zdaj se mi je spet začelo motit. -pritisk ziher... -jemlješ slučajno trenutno kaka zdravila? -ali pa Meni se je to dogajalo, ko sem bila (v času postopkov IVF) nafilana s hormoni pa tudi ko imam pms včasih. Tako, da lahko je tudi kaj v zvezi s hormoni...
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:17:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi lahko blo to narobe? Meni se non-stop vrti.Ne celi dan,ampak vsake tolko cajta in to po eno uro skupaj.In danes ravno zadnjo uro šihta.Mi je cela kasa plesala pred okami,pa vse stranke. Pa zdaj se mi je spet začelo motit. -pritisk ziher... -jemlješ slučajno trenutno kaka zdravila? -ali pa
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:17:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hm... se bom potrudila, čeprav nisem ziher. Zjutraj sem v službi in bi se morala potem nazaj v mb vozit. Bom videla no. Ne drzni si manjkat,marta...a si ti sploh videla,koliko vprašanj mamo za tebe?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:18:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če sem ,ne vem,ker sem pred kratkim imela menzo in to tisti vikend,ko smo šli na morje,zdravil ne jemlem nobenih,edino pritisk še ostane. no, potem če vse to izklučimo..ostane pritisk...svetujem da izmeriš...Meni se je motlo, pa je bil povišan rahlo....lahko pa da je tud kaj druga...... še kaki znaki mogoče?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:18:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,kaj bi lahko blo to narobe? Meni se non-stop vrti.Ne celi dan,ampak vsake tolko cajta in to po eno uro skupaj.In danes ravno zadnjo uro šihta.Mi je cela kasa plesala pred okami,pa vse stranke. Pa zdaj se mi je spet začelo motit. -pritisk ziher... -jemlješ slučajno trenutno kaka zdravila? -ali pa Meni se je to dogajalo, ko sem bila (v času postopkov IVF) nafilana s hormoni pa tudi ko imam pms včasih. Tako, da lahko je tudi kaj v zvezi s hormoni... Meni pa se je isto dogajalo,ko sem z Maksom zanosla.Samo zaj ziher nisem.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:19:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja jaz sem pa mislila, da se zahvaljuje za čestitke za službo. a sarkastična je bila? jaz sem tudi to mislila btw, Marta si kaj seznanjena kako je na Waldorfski šoli? Imam mogoče rahlo možnost da dobim šiht preko vez tam. Oni imajo (kolikor vem) dodatno izobraževanje, da se lahko tam zaposliš, mislim da traja leto ali dve. Vsaj pred nekaj leti je bilo tako. Ne poznam pa nikogar tam oz. ne vem kako je delat. Ampak če imaš možnost samo go for it. Karkoli dobiš v svoji izobrazbi ti samo sprejmi, potem je lažje iskat naprej. aha, ja, pa kaj te bi mogla prej it na to izobraževanje al bi lahko vmes hodla ja, itak če bo možnost, bom vzela Ko sem študirala je imel Fištrek na vratih obvestilo v zvezi s tem, takrat je pisalo, da je treba prej na ta tečaj. Lahko pa da je zdaj čisto drugače. Preveri.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:19:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hm... se bom potrudila, čeprav nisem ziher. Zjutraj sem v službi in bi se morala potem nazaj v mb vozit. Bom videla no. Ne drzni si manjkat,marta...a si ti sploh videla,koliko vprašanj mamo za tebe? po moje ni šla za nazaj brat, ker bi kaj komentirala, al pa se raje vzdrži
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?