Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:19:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, ne brat za nazaj, , ti paše v ponedeljek popoldan? mater,hujše ste kot pa MATI,KJE SI? v ponedeljek ob kolkih??? Kak vam paše ob 4.30?Samo kje? Lokacijo pa ve povejte! Hm,4.30 bi še šlo vun,bom otroke podtaknila tateku ,M. ma itak nogomet,poleg S.pa ne morem kafetkat,pa tolko zanimivih tem se obeta
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:20:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja jaz sem pa mislila, da se zahvaljuje za čestitke za službo. a sarkastična je bila? jaz sem tudi to mislila btw, Marta si kaj seznanjena kako je na Waldorfski šoli? Imam mogoče rahlo možnost da dobim šiht preko vez tam. Oni imajo (kolikor vem) dodatno izobraževanje, da se lahko tam zaposliš, mislim da traja leto ali dve. Vsaj pred nekaj leti je bilo tako. Ne poznam pa nikogar tam oz. ne vem kako je delat. Ampak če imaš možnost samo go for it. Karkoli dobiš v svoji izobrazbi ti samo sprejmi, potem je lažje iskat naprej. aha, ja, pa kaj te bi mogla prej it na to izobraževanje al bi lahko vmes hodla ja, itak če bo možnost, bom vzela Ko sem študirala je imel Fištrek na vratih obvestilo v zvezi s tem, takrat je pisalo, da je treba prej na ta tečaj. Lahko pa da je zdaj čisto drugače. Preveri. hvala, bom se pozanimala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:20:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če sem ,ne vem,ker sem pred kratkim imela menzo in to tisti vikend,ko smo šli na morje,zdravil ne jemlem nobenih,edino pritisk še ostane. no, potem če vse to izklučimo..ostane pritisk...svetujem da izmeriš...Meni se je motlo, pa je bil povišan rahlo....lahko pa da je tud kaj druga...... še kaki znaki mogoče? Ne,samo ta omotičnost.In to kr naenkrat se začne pa traja en cajt,pol pa spet nič...
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:20:23
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hm... se bom potrudila, čeprav nisem ziher. Zjutraj sem v službi in bi se morala potem nazaj v mb vozit. Bom videla no. Ne drzni si manjkat,marta...a si ti sploh videla,koliko vprašanj mamo za tebe? Koliko te? Jaz sem samo kemp Medulin zasledila. Še kaj?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:20:54
|
|
|
|
katy83
|
evo, tudi pri nas že pokajo kokice
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:21:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, ne brat za nazaj, , ti paše v ponedeljek popoldan? mater,hujše ste kot pa MATI,KJE SI? v ponedeljek ob kolkih??? Kak vam paše ob 4.30?Samo kje? Lokacijo pa ve povejte! Hm,4.30 bi še šlo vun,bom otroke podtaknila tateku ,M. ma itak nogomet,poleg S.pa ne morem kafetkat,pa tolko zanimivih tem se obeta ma popoldne ne vem
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:21:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če sem ,ne vem,ker sem pred kratkim imela menzo in to tisti vikend,ko smo šli na morje,zdravil ne jemlem nobenih,edino pritisk še ostane. no, potem če vse to izklučimo..ostane pritisk...svetujem da izmeriš...Meni se je motlo, pa je bil povišan rahlo....lahko pa da je tud kaj druga...... še kaki znaki mogoče? Ne,samo ta omotičnost.In to kr naenkrat se začne pa traja en cajt,pol pa spet nič... piješ dost kofeja? pa vročina te oblije tak malo občasno?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:21:46
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hm... se bom potrudila, čeprav nisem ziher. Zjutraj sem v službi in bi se morala potem nazaj v mb vozit. Bom videla no. Ne drzni si manjkat,marta...a si ti sploh videla,koliko vprašanj mamo za tebe? po moje ni šla za nazaj brat, ker bi kaj komentirala, al pa se raje vzdrži Zdaj pa res ne vem o čem ve to...
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:21:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hm... se bom potrudila, čeprav nisem ziher. Zjutraj sem v službi in bi se morala potem nazaj v mb vozit. Bom videla no. Ne drzni si manjkat,marta...a si ti sploh videla,koliko vprašanj mamo za tebe? Koliko te? Jaz sem samo kemp Medulin zasledila. Še kaj? Sami verjetno misli ono debato o šoli, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:22:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hm... se bom potrudila, čeprav nisem ziher. Zjutraj sem v službi in bi se morala potem nazaj v mb vozit. Bom videla no. Ne drzni si manjkat,marta...a si ti sploh videla,koliko vprašanj mamo za tebe? Koliko te? Jaz sem samo kemp Medulin zasledila. Še kaj? Jap,še je kr nekaj za tebe v rezervi!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:22:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj pa malo tukaj čekiram, pa drugi del slik rihtam na fb...da jih potem čimprej zbrišem, ker ne upam imet otrok gor Kdaj je to čimprej-da jih ne boš prej zbrisala,preden bom jaz do FB prilezla jutri....
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:22:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj pa malo tukaj čekiram, pa drugi del slik rihtam na fb...da jih potem čimprej zbrišem, ker ne upam imet otrok gor Kdaj je to čimprej-da jih ne boš prej zbrisala,preden bom jaz do FB prilezla ja, do FB pa je res težko prit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:23:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, ne brat za nazaj, , ti paše v ponedeljek popoldan? mater,hujše ste kot pa MATI,KJE SI? v ponedeljek ob kolkih??? Kak vam paše ob 4.30?Samo kje? Lokacijo pa ve povejte! Hm,4.30 bi še šlo vun,bom otroke podtaknila tateku ,M. ma itak nogomet,poleg S.pa ne morem kafetkat,pa tolko zanimivih tem se obeta ma popoldne ne vem daaaaaaaaaj, no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:23:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če sem ,ne vem,ker sem pred kratkim imela menzo in to tisti vikend,ko smo šli na morje,zdravil ne jemlem nobenih,edino pritisk še ostane. no, potem če vse to izklučimo..ostane pritisk...svetujem da izmeriš...Meni se je motlo, pa je bil povišan rahlo....lahko pa da je tud kaj druga...... še kaki znaki mogoče? Ne,samo ta omotičnost.In to kr naenkrat se začne pa traja en cajt,pol pa spet nič... piješ dost kofeja? pa vročina te oblije tak malo občasno? Ne,pijem ga zmerno zadne cajte,sploh ko delam.Ne,nič me ne obliva.Zdaj mi je šla po merilec Lea k mojim dol,bom takoj povedla,kak je s pritiskom.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:24:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 daaaaaaaaaj, no dam nesojenemu možeku malo relaksa
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:25:01
|
|
|
|
marta82
|
Dajte no en povzetek tega v zvezi s šolo. Zdaj pa res ne bi šla nazaj iskat in vsega brat. Plis.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:25:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, ne brat za nazaj, , ti paše v ponedeljek popoldan? mater,hujše ste kot pa MATI,KJE SI? v ponedeljek ob kolkih??? Kak vam paše ob 4.30?Samo kje? Lokacijo pa ve povejte! Hm,4.30 bi še šlo vun,bom otroke podtaknila tateku ,M. ma itak nogomet,poleg S.pa ne morem kafetkat,pa tolko zanimivih tem se obeta ma popoldne ne vem Špilferderberka
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:26:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Špilferderberka
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:27:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Hm... se bom potrudila, čeprav nisem ziher. Zjutraj sem v službi in bi se morala potem nazaj v mb vozit. Bom videla no. Ne drzni si manjkat,marta...a si ti sploh videla,koliko vprašanj mamo za tebe? Koliko te? Jaz sem samo kemp Medulin zasledila. Še kaj? Jap,še je kr nekaj za tebe v rezervi! Medulin,šola,Waldorfska šola,dosti se najde tega
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:27:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Dajte no en povzetek tega v zvezi s šolo. Zdaj pa res ne bi šla nazaj iskat in vsega brat. Plis. v bistvu smo se pogovarjale o tem kako so otroci v šolah obremenjeni/neobremenjeni, koliko so učitelji pomembni ali nepomembni, pa kakšno vlogo imajo starši v relaciji učitelj-šola-učenec, pa o tem kak sem jaz stroga učiteljica, pa še kaj...Saj veš vsaka ima glede tega svoje mnenje in smo želele slišat tudi tvojega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:28:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 daaaaaaaaaj, no dam nesojenemu možeku malo relaksa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:28:07
|
|
|
|
matcar
|
Evo,pritiska imam 111/67.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:29:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo,pritiska imam 111/67. pa to je ok, al ni? Jaz imam vedno tak.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 27.8.2010 21:29:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo,pritiska imam 111/67. pa to je ok, al ni? Jaz imam vedno tak. Kolko jaz vem,je to nizko,sploh spodnji.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?