Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ampak ta je res lep pa ugoden! Sej še imamo čas, da najdemo ta pravega. Jaz sem gledala tudi luxe. So mi všečni, sicer malčk dražji! Kaj pa vem.
Res vas je za cel vlak! No moja starša, pa pričakujeta 10ga vnuka oziroma vnukinjo, ker jaz še ne vem kaj bo! Tako, da tudi pri nas podmladka ne manjka!
. Poleg tega, je njihov dostavljalec prišel k meni z robo, ki je stala 13,48 evra. In mu dam 15 pa on meni, nimam vam ven za dat. Jaz njemu jaz pa nimam drobiža. Ja jaz res nimam kaj za narest, mi je težil. Sem mu rekla, da če bi se šlo za 10 ali 20 centov ni panike, da pa 1.5 evra mu pa ne pustim. Pa še kar je govoril, da stare mame naročajo ful in majo vse po 50 evrov in da res nima niti centa. No in sem jaz obrnila celo bajto, vse torbice, da sem nakraspala 13,43 evra. Mislim odnos pa tak!!! In sem kar malo jezna na njih! Itak, da bom dobila evrčke nazaj, tako ali drgač. Sem imela pred leti podobno izkušnjo z eno računalniško firmo. So me nategovali na mile viže. NAkar sem direktorju poslala mail. Tri strani dolg. In me je osebno poklical, da naj se jijm priduržim na sestanku, ponudil boljši izdelek in monterja, ki je prišel stvar domov priklopit! Tako se dela. Samo zagrozit je treba! In imet prave argumente! 
veste drage moje, nosečnost res ni v hormonskem smislu najslabše možno stanje. menopavza na koncu še traja tako dolgo da se "obolela" gospa utegne doživljenjsko priučiti sitnobe.
Upam da je bilo to bruhanja zaradi grozdja ki ga je pojedel včeraj zvečer. Je namreč pogruntal da je grozdje pred hišo že zrelo in se ga je lotil. Potem je pa za večerjo jedel jogurt... Upam da je bilo res samo to in ne kakšen virus.
Da o občutljivosti ne govorim - je stokrat hujša ko jaz, ki sem noseča!
za boljše počutje!
je pa fasal angino najbrž, pa umira že dva dni, ga pošiljam k zdravniku po zdravilo, preden še jaz kaj dobim.
.