caroline1
|
Pokora- nobena skrivnost ni, da hoče JANEZA. In to skoz, odkar sva se spoznala. Jaz si pa ne predstavljam, da svojega otroka kličem janez... Jaz sem vedno želela Žaka, ampak on noče, hoče slovensko, ta pravo- mi je ful všeč Ožbej- njemu ni! Eh... Moj je danes tudi dobil gnezditveni sindrom- zamenjal je tuš, pa privil nosilec za zaveso v previjalnici. Can not believe it! Polmaja- take zgodbe so tako luškane...res sem vesela za vaju...to da rabiš cajt, da se navadiš, da sta dva, ki si delita 50m2, je pa normalno. Sasadejan- in ostale----kg -se mi kar smeji, ko vas berem. Ste že prej ble suhice. Jaz sem na +13. Vztrajno lezem proti 80. Startala sem s 65 na 174. Je pa res, da moj trebuh prekaša vse! Joške imajo pa tudi vsaka po dve kili . Jao kak bo mali papcal! MissD- če želiš, pošljem polovico mojih, pa bova obe fajn B zafilale! Ti sam naslov sporoči! Najki- če prebava nagaja ni fajn. Jaz mam vsak dan na sporedu praznjenje. Je pa res, da v zadnjih dneh ni več tako samoumevno, pijem pa še zmeraj ogromno. Anju-a si ti drgač ful romantična dušica? Imam tak občutek! Zadnjič sva šla spet v kino gledat film Plačanci. Meni je bil všeč, moj pa je razočaran! Včeraj zvečer so me dajali popadki...se mi zdi! Vsaj tako si jih predstavljam. Ni bilo bolečine za umret, ampak pojavila se je podobna bolečina kot ob menstrualnih krčih in to v kar rednih 20min intervalih 2 uri. Sem kar pripravila torbo, pa kompletka za v porodnišnico. No potem je pa hvalabogu minilo. Sem pa celo noč sanjala, o porodu, rojstvu, o vsem kar še nimam pripravljeno, da sem pozabila nohte postrič in s takimi ne bom mogla rihtat otročka, ker ga bom spraskala itd...
|