caroline1
|
Mamamajča- bomo že našle voziček! Ampak ta je res lep pa ugoden! Sej še imamo čas, da najdemo ta pravega. Jaz sem gledala tudi luxe. So mi všečni, sicer malčk dražji! Kaj pa vem. Čestitke za še prihajajoče člane! Res vas je za cel vlak! No moja starša, pa pričakujeta 10ga vnuka oziroma vnukinjo, ker jaz še ne vem kaj bo! Tako, da tudi pri nas podmladka ne manjka! Spletna trgovina Sonček- a je kera kaj naročala pri njih? Jaz sem stojalo za baldahin in ker ne paše na zibelko, sem ga poslala nazaj. Menda izdelek lahko pošlješ nazaj v 15ih dneh, brez razloga. No minilo je 14 dni, pa mi še niso vrnili denarja! Poslala sem jim mail v sredo, kdaj se bodo kaj spomnili, pa nič...res se gre samo za 14 evrov, ampak to sta dva paketka plenic za . Poleg tega, je njihov dostavljalec prišel k meni z robo, ki je stala 13,48 evra. In mu dam 15 pa on meni, nimam vam ven za dat. Jaz njemu jaz pa nimam drobiža. Ja jaz res nimam kaj za narest, mi je težil. Sem mu rekla, da če bi se šlo za 10 ali 20 centov ni panike, da pa 1.5 evra mu pa ne pustim. Pa še kar je govoril, da stare mame naročajo ful in majo vse po 50 evrov in da res nima niti centa. No in sem jaz obrnila celo bajto, vse torbice, da sem nakraspala 13,43 evra. Mislim odnos pa tak!!! In sem kar malo jezna na njih! Itak, da bom dobila evrčke nazaj, tako ali drgač. Sem imela pred leti podobno izkušnjo z eno računalniško firmo. So me nategovali na mile viže. NAkar sem direktorju poslala mail. Tri strani dolg. In me je osebno poklical, da naj se jijm priduržim na sestanku, ponudil boljši izdelek in monterja, ki je prišel stvar domov priklopit! Tako se dela. Samo zagrozit je treba! In imet prave argumente!
|