Pokora
|
Caroline, pa vidim da Luna tudi - ojoj, moj oči je Janez Za njega mi je to čisto normalno, da bi dala pa svojemu otroku tako ime, pa ne vem no Caroline, kaj pa če bi svojemu predlagala ime Ažbe (podobno kot Ožbej in lepo staro Slo ime)? Meni je ful všeč, ampak v prvem krogu ni šel skos, ker je moj proti šumnikom. Pri nas se tudi dajemo okoli imena. Če bi bil v prvo punčka, je moj hotel da je Amelie - po uni iz filma. Pa sem rekla da ni šans, je vztrajal. Potem sem pa rekla da prav, bo imela pa dve imeni in sicer Ela-Amelie. No zdaj je Amelie opustil, Ela nama je obema všeč, samo jih je zadnje čase kar precej. Je ravno včeraj našel en seznam in mi je poboldal sledeče: Bina, Ela, Olja, Trina. Meni so tudi načeloma vsa ta imena ok. Samo me jezi ker za nobeno ne morem reči to je to. Kaj pa ve pravite na ta imena. Prosim napišite tudi če vam niso všeč!!!!!! Pismo, očitno je danes spet en tak čuden dan, da nas kar vse nekaj matra. Mene že ful dol tišči, pa mala se je ful umirila danes, tako da me je popoldne že mal panika grabila. Sem jo prav drezala in se kar ni in ni "oglasila". Zdajle je šele nekaj pomigala, pa še to precej švoh... No zdaj je pa kolcat začela Najki, resnično upam da je samo trenutno trganje po ušesu - sej vej, EMŠO pa to. da bo zjutraj ok. Jaz se tudi že ful veselim srečanja. Sem danes mojemu razlagala da čez tri tedne pa začnem okol skakat. Pa on reče, aja, a lih čez tri tedne? Mu razložim da ja, da mamo srečanje in je samo poblendu Mi2 sva se pa danes, ko naju je mali pustil spati do 9h, zavedla da se bo ta luksus zelo kmalu nehal vsaj za ene 2 - 3 leta. Morava izkoristit še teh par nedelj kar jih ostane.
|